Activity Tracker

Opzoek naar de beste Activity Tracker? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op november 2020

#1 Fitbit Charge 4

#2 Xiaomi Mi Band 4

#3 Xiaomi Mi Band 5

Tegenwoordig lopen veel mensen rond met activity trackers om hun pols. Wat is het werkelijk? De naam voorspelt dat. Een activity tracker houdt de meeste van onze dagelijkse activiteiten bij. Om ons een duidelijk beeld te geven van wat we precies hebben gedaan en hoe dat onze algemene gezondheid heeft beïnvloed. De meesten van ons letten amper op wat we doen. Als gevolg daarvan zijn we ons niet bewust van wat ons lichaam heeft meegemaakt. Om dat probleem op te lossen, is de activity tracker ontwikkeld, om de toestand van ons lichaam te meten, in samenhang met wat we doen. De snelheid van onze hartslag wordt gecontroleerd, zelfs het aantal voetstappen dat we nemen zou in het systeem worden geregistreerd. Daarnaast hebben bepaalde activity trackers zelfs de mogelijkheid om muziek af te spelen, naast verschillende andere waardevolle functies. Hier zijn vijf van de beste activity trackers die de meeste mensen zullen aanspreken.
[toc]
In het kort
 • Ingebouwde GPS
 • Waterbestendig tot wel 50 meter
 • Snelheidsmeter

Fitbit Charge 4 – Activity tracker – Zwart

Deze prachtig ontworpen diepzwarte activity tracker is verrijkt met alle belangrijke functies die we van een activity tracker mogen verwachten. Dat geeft deze activity tracker een solide basis, waarop we de meeste van onze verwachtingen kunnen rusten. Deze activity tracker schiet niet tekort. Om enkele van zijn functies te benadrukken, heeft deze activity tracker de mogelijkheid om de snelheid van onze hartslag te volgen, wat een zeer waardevolle functie is, vooral voor mensen die worstelen met hartproblemen. Heb je er ooit over nagedacht hoeveel stappen je overdag zet? Dat is best een fascinerende gedachte om te ervaren, en gelukkig heeft deze activity tracker de mogelijkheid om dat te registreren. Met een ingebouwde afstandsmeting en GPS ervaar je geen noemenswaardige moeilijkheden bij het navigeren door de stad.

Deze activiteitstracker kan aan veel apparaten worden gekoppeld, maar functioneert op het optimale niveau wanneer hij wordt gekoppeld met apparaten die worden aangedreven door Android 7 en hoger, naast IOS 12.2 en hoger. Bovendien is deze activity tracker geschikt om in 20 sporten gebruikt te worden, dankzij het scala aan beschikbare functies. Deze activity tracker is erg geavanceerd voor zijn soort, aangezien je er zelfs mee kunt betalen. Voor mensen die graag naar muziek luisteren, word je niet teleurgesteld, want deze activity tracker heeft Spotify connect. Om al deze features te ondersteunen heeft deze activity tracker een krachtige accu die 7 dagen meegaat. Het grootste nadeel van deze activity tracker is de vormgegeven kwaliteit, aangezien hij van kunststof is gemaakt. Daarom niet de sterkste. Hierdoor kan het scherm behoorlijk onduidelijk worden onder de zon.

Ook te koop via:

In het kort
 • Amoled scherm
 • Geschikt voor onderwater
 • Met stappenteller

Xiaomi Mi Band 4

Deze activiteitstracker is niet verrijkt met veel functies zoals de Fitbit charge 4, maar hij wordt door de nodige functies die in het algemeen tot een verfijnder product leiden, naast een paar buitengewone functies. Dat zorgt voor een goedkope activity tracker. De xiaomi mi band 4 heeft een AMOLED-display, dat van hoge kwaliteit is. Dit krachtige scherm zal alles duidelijk kunnen weergeven, zelfs onder de intensiteit van de zon. Het zal geen probleem zijn om alles wat op het scherm wordt weergegeven goed te begrijpen. Bovendien kan dit scherm ook overleven in de immense druk van onder water. 50 voet onder water om specifiek te zijn, wat nogal indrukwekkend is. Deze activity tracker zou onder water niet beschadigd raken, men zou er zelfs zonder zorgen mee kunnen zwemmen.

Aangezien de Xiaomi mi-band 4 de mogelijkheid heeft om onze hartslag te meten, kunnen we op elk moment de toestand van ons hart zien. Een ingebouwde caloriemeter kan in verschillende situaties handig zijn. We zouden onze calorie-inname kunnen bijhouden. Het aantal stappen dat we elke dag zetten, zal ons geen mysterie meer zijn, want met deze activity tracker zouden we dat gemakkelijk kunnen volgen. Een afstandsmeting is inbegrepen. Deze activity tracker heeft echter geen GPS-optie, daarom kunnen we onze locatie niet identificeren of het juiste pad naar een specifieke plaats vinden. Maar voor de prijs is deze activity tracker fantastisch. Deze activity tracker zal de klus zeker klaren, terwijl hij tegelijkertijd geweldige kwaliteit biedt. Het grootste nadeel van deze activity tracker is het tekort aan verschillende functies, maar de lage prijs rechtvaardigt dat.

Ook te koop via:

In het kort
 • GPS in combinatie met smartphone
 • Lange batterijduur
 • Lichtgewicht

Xiaomi Mi Band 5

De xiaomi Mi band 5, is de opvolger van de Xiaomi Mi band 4, dus in wezen een hogere versie. Ondanks dat blijft de prijs nog steeds laag, wat lovenswaardig is. De Xiaomi mi band 4 was al een solide activity tracker gevuld met kwaliteit, en de Xiaomi mi band 5 is daar een verbeterde versie van. Wat de Mi band 4 miste, heeft de mi band 5 wel. Het ontwerp is lichter en eenvoudiger geworden, waardoor het prettig aanvoelt om de pols. Deze activity tracker kan worden gekoppeld aan onze smartphones, waardoor we berichten kunnen ontvangen. Het gemak is enorm verhoogd. Bovendien zullen we geen problemen ondervinden met de kwaliteit van het scherm, aangezien het amoled is. Deze activity tracker is het meest gericht op gezondheid. Xiaomi heeft PAI toegevoegd. Deze score wordt berekend op basis van onze beweging, en geeft de huidige gezondheid weer in een getal.

Bovendien heeft de Mi-band 5, vergelijkbaar met de Mi-band 4, ook de mogelijkheid om onze hartslag te meten, naast het tellen van het aantal stappen dat we nemen. Dit keer is GPS beschikbaar in combinatie met smartphone, wat niet het geval was bij de Mi band 4. Dat is een essentiële verbetering, die in verschillende situaties van pas kan komen. De mi band 5 is geschikt om mee te sporten, ook bij het zwemmen, aangezien hij onder water kan overleven. Een nieuwe en verbeterde accu, deze activity tracker kan aanzienlijk langer meegaan. Al met al biedt dit product een indrukwekkende kwaliteit voor zijn prijs. Het grootste probleem zou de grootte van het scherm zijn. Het is klein van aard, wat voor sommige mensen vervelend kan worden, maar de kwaliteit van het scherm verzacht dat ongemak.

Ook te koop via:

In het kort
 • 0,95 inch AMOLED HD-kleurenscherm
 • Ingebouwde onafhankelijke GPS-chip
 • Polshartslagmeter

Huawei Band 4 Pro – Activity Tracker – Zwart

De Huawei Band 4 Pro is een krachtpatser. Onafhankelijk van aard, niet afhankelijk van andere apparaten om de best mogelijke ervaring te bieden, in tegenstelling tot de meeste activity trackers. De implementatie van nieuwe handige functies heeft de Huawei Band 4 Pro overstegen tot een klasse apart. De Huawei band 4 is prachtig vormgegeven, met behoud van kwaliteit. De band is gemaakt van siliconen materiaal dat huidvriendelijk is en veel comfort biedt. Het display van de Huawei band 4 is volledig HD, zorgvuldig gemaakt uit AMOLED. Hierdoor biedt dit opmerkelijke scherm een kleurenrijke ervaring, en bouwt het op naar een heerlijke interface. De Huawei Band 4 heeft een ingebouwde onafhankelijke GPS, die verfijnd is. Er is geen mobiele service nodig om de gps te laten functioneren, in tegenstelling tot verschillende andere activity trackers.

Deze activity tracker ondersteunt 11 sportmodi dankzij de vindingrijke Huawei Health-applicatie. Sporten in de aard van fietsen, hardlopen binnen en dergelijke worden ondersteund. SpO2 is een nieuwe toevoeging aan de Huawei-band 4, die in wezen de zuurstofsaturatie in onze bloedbaan meet, die dient als een indicatie of uw systeem naar behoren functioneert of niet. Bovendien biedt deze activity tracker de mogelijkheid om muziek af te spelen, door de beschikbaarheid van bluetooth. De batterij van deze activity tracker is best indrukwekkend, aangezien hij 20 dagen meegaat. Verwacht geen problemen met betrekking tot de levensduur van de batterij. Het enige nadeel van de Huawei band 4 is dat het niet in staat is om het aantal genomen stappen nauwkeurig te registreren via de stappenmonitor. Maar het is een krachtig product voor een redelijke prijs, dat zeker aan de meeste verwachtingen zou voldoen

Ook te koop via:

In het kort
 • Automatische detectie van lopen, hardlopen en actief sporten
 • Toont notificaties en berichten van je smartphone op het display
 • Volledig water- en stofdicht

Samsung Galaxy Fit e – Zwart

De Samsung Galaxy Fit e activity tracker is duurzaam ontworpen en bestand tegen verschillende intense omstandigheden. Het is bestand tegen water en stof. De duurzaamheid gaat gepaard met comfort door zijn lichte bouw, wat goed in het geval van activity tracker kind is. De aanwezigheid van deze activity tracker valt bijna op, gezien zijn slanke bouw. De ontwerpkwaliteit is niet het enige premium-aspect van de Samsung Galaxy Fit, deze activiteitstracker is verrijkt met handige functies, gericht op het verhogen van de algehele waarde van ons leven. Zoals verwacht functioneert deze activity tracker het beste in combinatie met Samsung-apparaten, maar hij kan ook worden gekoppeld met andere apparaten, zoals iPhones. Om deze activity tracker te kunnen gebruiken, moet deze op onze telefoon zijn aangesloten. Helaas kan deze activity tracker niet functioneren zonder gekoppeld te zijn met een telefoon, in tegenstelling tot de Huawei band 4.

Eenmaal gekoppeld met onze telefoon kunnen we direct berichten ontvangen op deze activity tracker. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van wie contact met ons opneemt. Met de betrouwbare batterij van deze activity tracker is een lege batterij geen mogelijkheid waar we bang voor zullen zijn. Tijdens het sporten detecteert deze activity tracker automatisch dat, zelfs je hartslag wordt op je telefoon weergegeven, via de Samsung health care applicatie. Er zijn drie activiteiten die automatisch kunnen worden gedetecteerd, waaronder wandelen, hardlopen en actief sporten. Naast het meten van je hartslag, kan deze activity tracker je calorieën meten en automatisch het aantal stappen tellen dat je hebt gezet. Activity tracker met gps in combinatie met smartphone profiteert u van verschillende waardevolle voordelen. Houd er echter rekening mee dat deze activity tracker een zwart-wit scherm heeft en geen kleurrijke interface kan weergeven.

Ook te koop via:

Al deze vijf activity trackers hebben unieke functies te bieden, naast verschillende nadelen. Ze zijn allemaal vermeld in verschillende prijsklassen, op basis van hun mogelijkheden. Hoewel ze behoorlijk op elkaar lijken, zijn er verschillende aspecten die ze scheiden. Die kleine maar belangrijke aspecten zullen uiteindelijk bepalen of een bepaald product voor u bedoeld is of niet. Activity tracker dames, of heren? De belangrijkste functionaliteiten overlappen elkaar natuurlijk, maar de kleine verschillen spelen een belangrijke rol bij het bepalen of een bepaald product het meest geschikt voor u is.

Stel dat u bijvoorbeeld iemand bent die regelmatig zwemt. In dat geval heb je een activity tracker horloge nodig die in staat is om te overleven onder de intensiteit van water. Waterbestendigheid is misschien een klein aspect vergeleken met alle andere kenmerken, maar voor iemand die regelmatig zwemt, zou dat uiteindelijk de doorslag geven.

Daarom is het aan te raden om altijd voor de beste activity tracker te gaan qua prijs, features en dergelijke. Het is belangrijk om een activity tracker consumentenbond getest te kiezen die het beste bij u past, op basis van uw huidige omstandigheden. Dat is de enige manier waarop u er het maximale uit kunt halen. Als u een activity tracker kiest die niet aansluit bij uw omstandigheden, kunt u het potentieel ervan niet volledig benutten.

Dat waren de vijf uitstekende activity trackers, met elk hun eigen unieke voordelen en waardevolle features. Gezien hun buitengewone aard zijn dit zeer nuttige hulpmiddelen. Met hun uitzonderlijke eigenschappen kunnen ze de algemene kwaliteit van uw leven verbeteren.

Het is belangrijk om bij te houden wat je dagelijks doet, want dat geeft je een idee van de gebieden waar je potentieel kunt verbeteren. Maar we kunnen natuurlijk niet overal met pen en papier rondlopen om alles op te schrijven. Dat zou vervelend en tijdrovend zijn om eerlijk te zijn. Veel beperkingen. Daarom is een activity tracker test de ideale optie om die hachelijke situatie op te lossen.