Autoradio

Opzoek naar de beste autoradio? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op november 2020

#1 Autoradio | Alle auto’s | Handsfree BLUETOOTH USB SD AUX

#2 JVC KDX351BT – Autoradio met bluetooth – 1DIN

#3 Pioneer DEH-S310BT Autoradio met CD, AUX, USB en Bluetooth – 4 x 50w -1-din

Autoradio’s zijn een essentieel onderdeel van auto’s. De meeste mensen die auto rijden, hebben een autoradio in hun auto. Ik herinner me dat elke ochtend als ik vroeger in een kleine bus naar school werd vervoerd, de chauffeur altijd de radio aanzette. Ik moet toegeven dat ik er echt van heb genoten, vooral toen een aantal van mijn favoriete nummers opkwamen. Het was als een frisse bries voor school. Een radio houdt je in contact met de wereld, vooral in een auto, als je niets anders te doen hebt dan autorijden. In het geval van een passagier, ga daar gewoon zitten en bekijk het landschap en de gebouwen van buiten het raam. Een auto radio voegt meer leven toe aan die ervaring, door je mee te nemen in een achtbaan, door verschillende pakkende liedjes en informatief nieuws, om je geest fris te houden. Hier zijn vier autoradio’s die u wellicht zullen boeien.

[toc]
In het kort
 • Bluetooth
 • Handsfree bellen
 • Geschikt voor alle auto’s

Autoradio | Alle auto’s | Handsfree BLUETOOTH USB SD AUX | Afstandsbediening | Enkel din auto radio met microfoon

De Strex autoradio heeft veel functies die voor veel mensen in verschillende situaties van pas kunnen komen. Deze dab autoradio is gericht op het vergroten van het gebruikerscomfort. Dat valt op door bepaalde gebruikersfuncties, die het ongemak verminderen. Heb je ooit te maken gehad met het probleem van een laag batterijpercentage op weg naar je werk of school? Wat als u uw telefoon echt nodig had tijdens het werk of voor een evenement dat u moest bijwonen? Naar huis rijden zou geen optie zijn, omdat je tijd te kort komt. Langskomen bij een huis van een willekeurige persoon om uw telefoon op te laden, zou lastig zijn en veel kostbare tijd in beslag nemen. Maar wat als ik je vertelde dat je dat niet hoefde te doen? Dat heb je goed gehoord, deze autoradio biedt je de mogelijkheid om je telefoon op te laden in je auto dankzij de beschikbare usb-poort. Deze functie kan veel problemen verhelpen. Nu u zich geen zorgen hoeft te maken over een laag batterijpercentage, kunt u alle andere waardevolle functies van deze auto gebruiken, zoals autoradio bluetooth, waarmee u uw favoriete muziek kunt streamen.

Bluetooth is niet de enige beschikbare optie, aangezien je AUX-, SD-, USB- en FM-radio hebt. Zoals u kunt zien, een verscheidenheid aan opties, die in verschillende omstandigheden handig kunnen zijn. Tijdens het rijden is het belangrijk om uw handen aan het stuur te houden, en deze autoradio erkent dat. Dat is te merken aan het feit dat het een optie heeft om handsfree te bellen, door de ingebouwde microfoon in de autoradio. De verbinding wordt overbrugd via autoradio met bluetooth. Hierdoor kunt u veilig rijden, zonder dat u handmatig hoeft deel te nemen aan een dringende oproep. Bovendien beschikt deze autoradio over verschillende geluidsopties, waardoor u optimaal van uw favoriete muziek kunt genieten. Je bent niet beperkt. Deze autoradio ondersteunt ID3, waardoor hij de muziek die op je telefoon wordt afgespeeld op het scherm van de autoradio kan weergeven. Dat leidt tot een meeslepende ervaring, die je plezier kan verhogen. Maak je geen zorgen dat deze autoradio niet in je auto past, want hij past in iedere auto. Het maakt gebruik van 1-DIN autoradio-metingen. Deze autoradio heeft echter bepaalde nadelen, zoals het niet beschikbaar zijn van wifi, bovendien is hij niet bestand tegen water. Deze gebieden kunnen zeker worden verbeterd om een meer verfijnd product te bieden.

Ook te koop via:

In het kort
 • Time Alignment functie
 • Bluetooth
 • JVC Remote App

JVC KDX351BT – Autoradio met bluetooth – 1DIN

De JVX KDX351BT autoradio tilt de zaken naar een ander niveau, door Bluetooth te hebben, zonder de beschikbaarheid van een cd-speler. Voor sommigen lijkt dat misschien een nadeel, maar deze autoradio evolueert in wezen mee met de tijd. De meeste mensen hebben tegenwoordig geen cd’s in hun auto, de voorkeursmethode om naar muziek te luisteren is digitaal geworden. Desondanks wordt het hebben van een cd-speler zeker op prijs gesteld, want je weet nooit wanneer je hem nodig hebt. Er zijn zelfs mensen die de voorkeur geven aan cd’s boven al het andere, maar het is begrijpelijk in welke richting deze autoradio gaat. Ze streven ernaar om een moderne ervaring te bieden, die respectabel is. Met de beschikbare bluetooth-mogelijkheid kunt u communicatie tot stand brengen tussen twee smartphones en uw favoriete muziek streamen. Spotify is direct te bedienen.

Door de JVC remote applicatie bedient u alle functies van deze autoradio via uw Android en IOS smartphone. De mogelijkheid om uw telefoon op te laden is beschikbaar dankzij de USB-poort. De 13 bands equalizer met 10 presets en 3 persoonlijke standen geeft je volledige controle, waarbij je de mogelijkheid hebt om het geluid naar jouw ideale smaak aan te passen. Dit is uitstekend, want iedereen heeft een andere manier waarop ze het liefst naar een liedje luisteren. Deze autoradio biedt de mogelijkheid om precies uw ideale smaak te vinden. Dankzij de geavanceerde time alignment functie is de weergave perfect in evenwicht. De FLAC-audiocodex biedt 24-bit / 96 kHz audio van topklasse met hoge resolutie. Het nadeel van deze autoradio is dat hij geen cd’s kan afspelen, bovendien is er geen wifi aanwezig.

Ook te koop via:

In het kort
 • Stemherkenning
 • Bluetooth
 • Muziek streamen

Pioneer DEH-S310BT Autoradio met CD, AUX, USB en Bluetooth – 4 x 50w -1-din

Op de Pioneer DEH-S310BT autoradio speel je op verschillende manieren muziek af, je bent niet beperkt tot één optie. Deze autoradio-radio is beter in het bieden van veel waardevolle opties, om een prettige ervaring te bieden. Je hebt de mogelijkheid om naar de radio te luisteren. Mocht je daar geen zin in hebben, geen zorgen, want door de beschikbaarheid van bluetooth luister je gemakkelijk naar je favoriete muziek via je smartphone. Daar houdt de weg niet op, want deze autoradio heeft verder de mogelijkheid voor een usb stick, mp 3 speler en cd speler. Deze autoradio speelt FLAC-audiobestanden van een USB-stick af. Flac audiobestanden worden het minst gecomprimeerd, wat achteruitgang in kwaliteit voorkomt. Daarom hoor je elk nummer tot in detail. Elke druk op de piano. Elke snaar van de gitaar.

. De muziek zal diep door je lichaam stromen. Daarnaast kunnen er op deze autoradio zelfs gewone cd’s worden afgespeeld dankzij de aanwezige cd-speler. Heb je nog oude cd’s in je kamer liggen? Stof ze af, neem ze mee, om op deze autoradio te spelen, om wat nostalgie te ervaren. Bovendien is er een ingebouwde microfoon die uw stem kan herkennen. Daarnaast kun je handsfree bellen, wat best handig is. Via de Pioneer applicatie bedien je deze autoradio via je telefoon. Uw smartphone kan in wezen als afstandsbediening dienen. Eenmaal op de plaats van bestemming kunt u het afneembare voor paneel meenemen, om te voorkomen dat u ongewenste aandacht trekt van mensen die in de verleiding kunnen komen om te stelen. Het nadeel van deze autoradio is dat hij ondanks de vele waardevolle opties toch een aantal essentiële opties mist.

Ook te koop via:

In het kort
 • Android 8.1 Besturingssysteem
 • Bluetooth en WIFI
 • Achteruitrijcamera

Boscer® Autoradio | Android 9.1 | 2 Din universeel | Navigatiesysteem | 7′ HD scherm | Achteruitrijcamera

De Boscer autoradio is een schoolvoorbeeld van de evolutie van producten door de tijd heen. De autoradio van Boscer heeft verschillende grenzen overschreden en heeft een voet gezet op onbekend terrein voor autoradio’s. Hun ambitieuze karakter heeft geleid tot de geboorte van innovatie in deze uitstekende autoradio. Hun drijfveer is om uw rijervaring als de hemel, zo aangenaam als menselijk mogelijk te maken. Het universele 2 DIN navigatiesysteem is voorzien van het meest recente Android besturingssysteem. Hierdoor kun je via de Playstore verschillende apps downloaden, zoals YouTube. Deze universele 2 DIN autoradio is compatibel met elke smartphone, aangezien de applicaties rechtstreeks op dit apparaat zijn geïnstalleerd, speelt het type smartphone dat u gebruikt geen rol.

Deze android autoradio heeft 1 GB RAM, naast 16 GB intern geheugen. Er zijn wifi-mogelijkheden, wat erg handig is. Bovendien is Bluetooth ook aanwezig, waardoor je met behulp van de ingebouwde microfoon handsfree kunt bellen. Op het moment dat u in uw auto stapt, wordt uw telefoon automatisch met het systeem verbonden. Toegang hebben tot de Play Store via deze autoradio is om vele redenen erg voordelig, waaronder het feit dat u navigatiekaarten kunt downloaden. Ze kunnen offline worden gebruikt, maar in het geval van Google Maps is wifi noodzakelijk. Het nadeel van deze autoradio is dat hij geen cd-speler heeft, maar dat is niet voor niets. Ze wilden een smalle bouw hebben, wat ten koste ging van een cd-speler.

Ook te koop via:

Het lijkt misschien moeilijk om tussen deze autoradio’s te kiezen, aangezien ze allemaal zijn verrijkt met waardevolle functies. Hoe vind je de beste autoradio voor jou? Laten we de vraag beantwoorden. Verschillende mensen leven in verschillende omstandigheden. Elke dab+ autoradio is in principe op hetzelfde doel gericht, maar er zijn kleine verschillen in functionaliteiten die ze scheiden.

Elke schoen is bedoeld om gedragen te worden, maar dat betekent niet dat je een willekeurige schoen moet kopen, anders is de kans groot dat hij niet bij je past. Je moet elke beschikbare schoen zorgvuldig doorlopen om erachter te komen welke het beste bij je past. Nu zullen velen bij u passen, maar dan is het de taak om erachter te komen welke het meest comfortabel aanvoelt. Zoals u kunt zien, spelen hier verschillende factoren een rol. Hetzelfde geldt voor autoradio’s.

U moet dan zorgvuldig vergelijken om te beslissen welke het beste bij uw omstandigheden past. Enkele passen misschien bij uw omstandigheden, het hoeft niet per se slechts één te zijn. Vervolgens moet u ze vergelijken op basis van prijs, om uiteindelijk de beste deal voor u te vinden, rekening houdend met uw budget. De bovenstaande informatie is bedoeld om u te helpen bij het vinden van de ideale autoradio voor u.

Een autoradio kopen heeft op veel onverwachte manieren invloed op uw leven. Autorijden over de weg zal geen saaie ervaring zijn, want je oren zullen gezegend zijn door de magische muziek die door je autoradio wordt gespeeld. De toegang tot muziek is niet het enige voordeel dat een autoradio aan tafel biedt, want door de constante evolutie van de technologie hebben veel autoradio’s hun vroegere grenzen doorbroken.

Mogelijkheden zoals het opladen van je telefoon, en zelfs het direct installeren van applicaties op je autoradio zijn werkelijkheid geworden. Door de bovenstaande informatie door te nemen, is het je hopelijk gelukt om voor jezelf een goedkope autoradio te vinden die het meest geschikt is voor je levensstijl.