Digitale Fotolijst

Opzoek naar de beste Digitale Fotolijst? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op november 2020

#1 Denver PFF-1010

#2 Slimline 8

#3 Denver PFF-710

Zoals de naam al doet vermoeden, is een digitale fotolijst een apparaat waarmee u afbeeldingen digitaal kunt weergeven. Het bestaan van dit product is de evolutie van ingelijste afbeeldingen die je normaal gesproken bij mensen thuis aantreft. Zo leggen mensen hun meest memorabele momenten vast om herinneringen op te halen. Naarmate we als samenleving vorderen, evolueren oudere uitvindingen. Met een digitale fotolijst kunt u elk gedenkwaardig moment dat u hebt vastgelegd weergeven in de vorm van een diavoorstelling. Een digitale fotolijst is echter niet alleen voor dat doel bedoeld, dit toestel kan ook in diverse andere situaties, zoals een bedrijfspresentatie, van pas komen. Lees verder om meer te weten te komen over de vijf beste en veelzijdige digitale fotolijsten.
[toc]
In het kort
 • Beschikbaarheid van Frameo
 • 8 GB interne opslag met maximaal 32 GB aan extern geheugen
 • WiFi-mogelijkheden

Denver PFF-1010 Black – Digitale Fotolijst – 10.1 inch – met Frameo software – Zwart

Het belangrijkste kenmerk dat deze digitale fotolijst met anderen onderscheidt, is de beschikbaarheid van Frameo. Wat betekent dat? Frameo is een applicatie die u kunt koppelen aan fotolijsten van Denver Electronics. Hierdoor kunnen mensen elk gedenkwaardig moment dat ze beleven, via deze digitale fotolijst, delen met hun dierbaren. Waar ter wereld je ook bent, of het nu de prachtige Grand Canyon is of de historische grote muur van China, je kunt gemakkelijk magische foto’s van die opmerkelijke locaties met je gezin delen via de Denver PFF 1010 digitale fotolijst. Dit is een waardevolle optie om te hebben, vooral als u bepaalde afbeeldingen alleen met uw familieleden of grootouders en dergelijke wilt delen. Dit biedt een meeslepende ervaring. Zelfs als uw gezin er niet bij is, kunnen ze samen met u genieten van elke opwinding die u ervaart, dankzij de uitstekende functies van de digitale foto Denver PFF 1010.

Het 10,1 inch scherm van deze digitale fotolijst zal zeker recht doen aan alle momenten die je deelt. Niemand zal zijn ogen hoeven te dichtknijpen om de beelden die verschijnen duidelijk te zien. De De maximale opslagcapaciteit van deze digitale fotolijst is groot genoeg om veel afbeeldingen te bevatten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er binnenkort ruimte tekort komt, aangezien er 32 GB beschikbaar is in externe opslag. De interne opslag is 8 GB, wat niet het hoogste aantal is, maar via externe opslag kan de totale opslagcapaciteit worden uitgebreid. Bluetooth is helaas niet aanwezig op deze digitale fotolijst, maar er is wel internet via wifi. Afgezien daarvan wordt er geen afstandsbediening meegeleverd, wat lastig kan zijn, maar dat ongemak wordt verzacht door de mogelijkheid om verschillende afbeeldingen te delen via de Denver PFF 1010, met de fremeo-applicatie.

Ook te koop via:

In het kort
 • diep helder 8 inch LED-scherm.
 • SD, SDHC en MMC geheugenkaarten
 • Split Screen: laat meerdere foto’s tegelijk zien

Hama Digitale Fotolijst – Slimline 8 – Zilver

Deze digitale fotolijst is verrijkt met een heleboel handige functies. Al deze functies zijn erop gericht om de best mogelijke ervaring te bieden. U zult weinig tot geen problemen ondervinden bij het gebruik van deze digitale fotolijst vanwege het gebruiksvriendelijke karakter. De Hama digitale fotolijst wordt geleverd in een gladde zilveren kleur die esthetisch aantrekkelijk is voor de ogen, met een diep helder 8 inch LED-scherm. Het eenvoudige maar eersteklas ontwerp van deze digitale fotolijst past op verschillende plaatsen, zoals uw bureau, eettafel, kantoor en dergelijke. Dit zal al uw gedenkwaardige momenten tot leven brengen. Elke foto is vloeiend scherp en diep gedetailleerd. Bovendien biedt deze digitale fotolijst tal van waardevolle functies die de algehele kwaliteit van uw ervaring zullen verhogen. SD-, SDHC- en MMC-geheugenkaarten worden ondersteund door dit apparaat. U bent niet beperkt tot één geheugenkaartoptie, wat best handig is.

Om de kers op de taart toe te voegen, is er een USB type A-slot. Afbeeldingen in de aard van JPG / JPEG worden het best ondersteund op deze digitale fotolijst. Dit apparaat geeft afbeeldingen weer in een diavoorstelling-indeling met geanimeerde overgangen. U bent niet beperkt tot het bekijken van één foto per keer, want het scherm kan worden gesplitst, waardoor het apparaat verschillende afbeeldingen tegelijk kan weergeven. Bovendien, als je kleine details wilt inspecteren, kan dat dankzij de toegevoegde zoomoptie. Daarnaast beschik je over een heleboel andere handige functies, zoals een timer, draaioptie en dergelijke. Het grootste nadeel is dat deze digitale fotolijst geen wifi-mogelijkheden heeft, wat tegenwoordig essentieel is.

Ook te koop via:

In het kort
 • Frameo
 • 7 inch kraakhelder sherm
 • 8 GB aan interne opslagcapaciteit

Denver PFF-710 Black – Digitale Fotolijst – 7 inch – Zwart

De Denver PFF 710 Black is een kleinere versie van de Denver PPF-1010. Ondanks dat het een kleinere versie is, wordt hij toch geleverd met de meeste specificaties van de Denver PFF-1010, wat een goedkope digitale fotolijst oplevert. Daarom, als u de Denver PFF 1010 wilt kopen, maar niet bereid bent de prijs van 85,56 te betalen, kunt u de Denver PFF 710 kopen. Die wordt tegen een lagere prijs verkocht, namelijk 75,89 om specifiek te zijn. Het grote voordeel van de Denver PFF-1010 is ook terug te vinden in deze digitale fotolijst. Namelijk Frameo. Zoals eerder vermeld, is dit een applicatie waarmee Denver-apparaten kunnen worden verbonden om afbeeldingen te delen op hun digitale fotolijsten, waar ook ter wereld. Hoe werkt dit? U moet de Frameo-applicatie op uw mobiel downloaden. Je ontvangt een code van de digitale fotolijst, waarmee je je apparaat kunt verbinden met de fotolijst. Zodra dat is vastgesteld, kunt u verschillende foto’s vrijelijk delen met uw familie en vrienden, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. Dit leidt tot een interactieve ervaring voor alle betrokkenen.

De grootste onderscheidende factor is het scherm. De Denver PFF 710 heeft een kleiner scherm, in vergelijking met de Denver PFF 1010, die gemeten is tot ruim 10 inch. Terwijl de Denver PFF 710 een scherm van 7 inch heeft. Dat zal echter niet zo’n groot probleem zijn, want de beelden worden nog steeds scherp weergegeven. Deze digitale fotolijst wordt geleverd met wifi, naast 8 GB aan opslagcapaciteit, met de mogelijkheid om opslag toe te voegen aan uitbreidbaar geheugen.

Ook te koop via:

In het kort
 • Draadloze afstandsbediening
 • 15 cm breed helder LCD sherm
 • Foto’s, video’s en muziek afspelen

Soulgoods Digitale fotolijsten – Zwart

Deze digitale fotolijst rust op een solide basis. De kwaliteit is hoog voor zijn prijs. Veel mensen voelen zich daar tot aangetrokken. U hoeft niet veel te betalen om een hoge en respectabele kwaliteit te ontvangen. Het zal aan de meeste verwachtingen voldoen. Deze digitale fotolijst wordt geleverd in een spectaculaire zwarte kleur, zoals de nachtelijke hemel, met een 7 inch LED-scherm. De grootte van deze fotolijst valt precies in het midden, wat een eenvoudig maar prachtig ontwerp oplevert. Om afbeeldingen op dit apparaat weer te geven, heeft u een USB en geheugenkaart nodig. Deze fotolijst beperkt zich niet tot het weergeven van afbeeldingen, want het heeft ook de mogelijkheid om video’s weer te geven naast het afspelen van muziek. Dat zijn waardevolle functies om te hebben.

Dit apparaat overstijgt zijn kerndoel en biedt mogelijkheden die je normaal niet zou verwachten. Dat is indrukwekkend, zeker gezien het feit dat deze fotolijst tegen een lagere prijs wordt verkocht dan andere. Bovendien wordt deze fotolijst geleverd met enkele accessoires, die het gemak verhogen. Zoals een draadloze afstandsbediening, waarmee je verschillende aspecten van deze fotolijst kunt bedienen. Daarnaast wordt er een voetensteun meegeleverd met een stroomadapter. De maximale opslagcapaciteit is 32 GB, meer dan genoeg om al je memorabele momenten, zelfs muziek, op te slaan. Al met al heeft deze fotolijst zoals eerder vermeld een stevige basis, die gemakkelijk aan de meeste verwachtingen zal voldoen. Het enige nadeel zou zijn dat deze digitale fotolijst wifi niet bezit.

Ook te koop via:

In het kort
 • 10 inch HD sherm
 • Ingebouwde WiFi
 • Frameo app

Kiki&Co Digitale Fotolijst met WiFi en Frameo app – 10 inch – Wit

Kiki & Co is een fantastisch ontworpen premium digitale fotolijst. Deze magisch ogende fotolijst wordt geleverd in een puur witte kleur, die aantrekkelijk is voor de ogen. Met een 10 inch HD-scherm geniet je van elke foto in uitzonderlijke kwaliteit. Afgezien van de prachtige bouw, is deze fotolijst verrijkt met verschillende waardevolle functies. Net als bij de Denver PFF 1010, kunt u de Frameo-applicatie gebruiken om afbeeldingen op deze fotolijst te delen, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. Dat is de waarde van deze functie. Het biedt een inclusieve ervaring. Zelfs als u duizenden kilometers ver weg bent, kunt u gemakkelijk foto’s delen met uw dierbaren. Een dergelijk niveau van gemak en interactiviteit is ongeëvenaard. Bovendien is deze fotolijst heel eenvoudig in het gebruik, daarom zouden ouderen, zelfs kinderen, geen moeite hebben om deze fotolijst te gebruiken.

Deze fotolijst wordt geleverd met een toegevoegde adapter naast een voetensteun, waardoor deze fotolijst zowel verticaal als horizontaal kan worden opgehangen of geplaatst. De interne opslag van deze fotolijst is 8 GB, er kan echter extra geheugen worden toegevoegd. WiFi-mogelijkheden zijn ook inbegrepen, wat altijd handig is. Gezien de premium kwaliteit van deze fotolijst is een hoge prijs vanzelfsprekend. Het grootste nadeel dat je zou kunnen zeggen, is de hoge prijs van deze fotolijst. Dat is echter tot op zekere hoogte gerechtvaardigd. Voor elke verkochte fotolijst worden donaties gedaan aan de kinderen en ouderen van Vietnam, om hen te helpen een beter leven te leiden. Dit liefdadige schrijnwerk is een genot.

Ook te koop via:

Al deze digitale fotolijsten zijn op zichzelf al bijzonder. Ze bieden elk een unieke ervaring, met waardevolle functies. Vanwege hun diverse aard zijn ze allemaal het meest geschikt voor verschillende groepen mensen. Er is niet één beste digitale fotolijst die voor iedereen geschikt is. Voor verschillende mensen zijn bepaalde soorten digitale fotolijsten het meest geschikt, en andere niet.

Dit hangt af van hun situatie. De reden waarom ze een digitale fotolijst willen. In het geval van iemand die regelmatig reist, zou bijvoorbeeld een digitale fotolijst met de mogelijkheid om foto’s van over de hele wereld te ontvangen, het meest geschikt zijn. Vooral als ze willen genieten van elk spannend moment van hun ervaring samen met hun dierbaren. Vooruitkijkend, in het geval van een persoon die een grootouder heeft die geen ervaring heeft met moderne telefoons, zou de digitale fotolijst van Kiki & Co het meest geschikt zijn, vanwege zijn eenvoudige aard. Dat zou een handig geschenk zijn, vooral als de persoon verbonden wil blijven met zijn grootouders. Maar wat als je muziek wilde spelen? Dan is de digitale fotolijst van Soulgoods in dit geval de ideale optie.

Zoals u kunt zien, hangt het beste type digitale fotolijst voor u af van uw omstandigheden. U hoeft niet per se de goedkoopste digitale fotolijst, de snelste digitale fotolijst of een digitale fotolijst groot te kopen. Bij digitale fotolijst kopen dient u te letten op de digitale fotolijst die op basis van uw omstandigheden het meest geschikt voor u is.

Dat zijn vijf van de beste digitale fotolijsten. Je zult met elk van hen een unieke ervaring hebben. Afhankelijk van uw omstandigheden, zal deze digitale fotolijst een glimp van licht in uw leven brengen. Elk gedenkwaardig moment dat je ooit hebt meegemaakt, wordt aan je getoond wanneer je maar wilt.

Deze digitale fotolijsten geven u de mogelijkheid om samen met uw dierbaren te genieten van alle spannende momenten in uw leven, van geboorte tot volwassenheid. Op basis van de bovenstaande informatie kunt u voor uzelf de meest geschikte digitale fotolijst vinden. Zodra u de beste voor u heeft gevonden door digitale fotolijst test uit te voeren, kunt u samen met uw dierbaren van al hun waardevolle functies genieten.