Elektrische Sigaret

Opzoek naar de beste elekrische sigaret? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer over de beste elektrische sigaret.

Laatste check op januari 2021

   Juul e-sigaret

E-sigaret staat voor elektrische sigaret. Veel mensen stappen over van een tabaks sigaret naar een elektrische. Ze willen af van het roken van tabak en kiezen dus voor elektrisch roken. Het maakt namelijk geen gebruik van tabak, maar van een speciale vloeistof die e-liquid wordt genoemd. Men spreekt daarom niet van roken, maar van dampen. Dit omdat de verhitte vloeistof wordt omgezet in damp. Tegenwoordig kun je verschillende soorten modellen e-sigaretten vinden. Ook komen de verschillende vloeistoffen zelfs in smaken. Een elektrische sigaret bestaat standaard uit een batterij, de verdamper of verstuiver en het vloeistofpatroon.
[toc]

De wetenschappers, productontwerpers en ingenieurs van Juul geloven dat vapen een positief effect kan hebben. Hun doel is daarom ook om het positieve naar voren te brengen en het negatieve te verminderen. De alternatieven die zitten in de Juul e-sigaret bevatten nicotine. Hiervan is aangetoond dat het geen kanker veroorzaakt, maar afhankelijkheid kan creëren. Juul is een nicotineproduct en is bedoeld voor volwassenen en niet voor jongeren. Daarom wordt er ook geen gebruik gemaakt van cartoons of andere ontwerpen om minderjarige kopers aan te trekken. Bij Juul wordt er gebruik gemaakt van een intelligent verwarmingsmechanisme dat een aerosol creëert en is ontworpen om de verbranding tot een minimum te beperken. Dit dampsysteem is een gesloten systeem en je kunt het niet navullen. De e-sigaret van Juul kun je gemakkelijk opladen via een USB-port.

Een Juul pod is de cartridge die op de bovenkant van het Juul-apparaat klikt. De Juulpods bevatten een gepatenteerde nicotine e-vloeistof. Het is dus bedoeld om rokers te helpen die een overgang van tabak naar e-sigaret willen maken. Een e-vloeistof is de vloeistof die wordt gebruikt in dampproducten om de werkelijke damp te creëren. Damp is de aerosol die wordt gegenereerd wanneer een e-vloeistof wordt verwarmd.

Bij Juul worden er regelmatig temperatuurregulatietesten uitgevoerd om ervan verzekerd te zijn dat de e-vloeistof verwarmt tot een verdampingsnorm die verbranding vermijdt. Het mag dus geen chemicaliën bevatten die worden gevormd bij verbranding bij hoge temperatuur. Ook worden de dampen vaker getest zodat ze voldoen aan de juiste normen. Tenslotte worden er ook toxicologische testen uitgevoerd, op zowel de e-vloeistof als de resulterende damp. Zo ben je als klant verzekerd dat je de beste producten krijgt van Juul.

Ga je pas beginnen met het dampen van een e-sigaret? Dan kun je kiezen voor de starter kit van Juul. In deze kit krijg je een oplaadbare Juul apparaat, een oplaad dock en vier Juulpods in verschillende smaken. Een juul e-sigaret is heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft geen knoppen of schakelaars in te drukken. Je zet gewoon de pod in de e-sigaret en het is klaar om te gebruiken. Ook heb je geen last van een as of een stinkende tabaksgeur. Je kunt de e-sigaret en de pods ook apart kopen. Deze e-sigaret zorgt ervoor dat je geen as op je kleren krijgt of de stank van tabak. Verder is het eenvoudig op te laden en je krijgt de charger erbij of kunt het apart aanschaffen.

Bij elektrisch roken heb je als voordeel dat je rookt, zonder dat je de schadelijke gevolgen er van onder vindt. Bij het elektrisch roken komt er waterdamp vrij die je inademt. Als beginnende e-roker is het best wel even wennen. Vooral als je een tijdje niet hebt geroken. Overigens spreekt men ook niet van roken, maar van dampen. Voor je longen is het bijvoorbeeld een overgang. Je longen zijn immers rook gewend. Toch zul je redelijk snel gewend zijn aan deze vorm van roken.