Micro-SD kaart

Opzoek naar de beste Micro-SD kaart? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op november 2020

​#1 Samsung EVO Plus MicroSDXC 128 GB – Versie 2020

#2 Samsung Evo Plus MicroSDXC 128GB – met adapter


#3 SanDisk Ultra Micro SD kaart 64GB – met adapter

Een micro sd-kaart is een waardevol hulpmiddel om te bezitten. Dit kleine stukje technologie kan in verschillende situaties nuttig zijn. Wat is een micro sd kaart, waarvoor dient het? Een micro SD-kaart dient als extra opslagruimte, waarop mensen verschillende soorten gegevens kunnen opslaan wanneer hun telefoon te weinig ruimte heeft. Een micro SD-kaart vergroot in feite de opslagcapaciteit van je telefoon. Bovendien is het draagbaar, wat betekent dat we gemakkelijk gegevens naar een ander apparaat kunnen overbrengen. Tegenwoordig vinden we verschillende soorten micro SD-kaarten, elk bedoeld voor een bepaald doel. Het pad om de juiste te vinden, kan nogal onduidelijk zijn. Daarom kijken we naar vijf diverse micro SD-kaarten die veel worden gebruikt voor verschillende doeleinden, om uiteindelijk de juiste voor jou te vinden.
[toc]
In het kort
 • 100 MB/s leessnelheid en 60MB/s schrijfsnelheid
 • 4K UHD-video-opnamen
 • Uitgebreide compatibiliteit met SD-adapter

Samsung EVO Plus MicroSDXC 128 GB – Versie 2020

De Samsung Evo plus MicroSDXC is een monsterlijke micro SD-kaart. Niet vanwege niets, het bevat de nodige specificaties die nodig zijn om zijn waarde te rechtvaardigen. Deze sd micro kaart kan opmerkelijke snelheden bereiken. Het is bekend dat het overbrengen van gegevens vrij traag gaat, maar deze kaart heeft het indrukwekkende vermogen om verschillende taken razendsnel uit te voeren. Met zo’n enorme snelheid zou je een video van 3 GB in slechts 38 seconden naar een notebook kunnen overbrengen. Dat is een ondoorgrondelijke snelheid. Deze micro SD-kaart zou uitermate handig zijn voor mensen die een hoge snelheid nodig hebben voor hun werk, en dergelijke. Lang wachten is in dat geval niet ideaal. Voor iemand die zich bezighoudt met het overbrengen van grote bestanden en dergelijke, zou dit de meest effectieve MicroSD-kaart zijn.

Bovendien zou deze MicroSD-kaart nooit zonder ruimte komen te zitten, want hij heeft een verbijsterende opslag van 128 GB. Goedheid genadig. Dat is indrukwekkend voor een micro SD-kaart. Om het nog pittiger te maken, heeft deze MicroSD-kaart de mogelijkheid om 4K UHD-video op te slaan. Deze micro SD-kaart is nergens toe beperkt, omdat hij compatibel is met de meeste apparaten dankzij de meegeleverde SD-adapter. Om de spijker in de kist te plaatsen, biedt deze MicroSD-kaart optimale beveiliging dankzij zijn ongelooflijke bouw. Deze micro SD-kaart is beschermd tegen extreme temperaturen en kan in zeewater meer dan 72 uur meegaan. Het enige nadeel is dat het niet bedoeld is voor doorlopende videobewaking. Maar al met al is dit een krachtige MicroSD-kaart die zeker aan de meeste van uw verwachtingen zou voldoen..

Ook te koop via:

In het kort
 • 4K UHD video
 • Bestand tegen water
 • SD adapter

Samsung Evo Plus MicroSDXC 128GB – met adapter

Deze MicroSD-kaart dekt de meeste terreinen, door alle vakjes aan te vinken, om als een uitzonderlijke MicroSD-kaart te worden beschouwd. De gigantische hoeveelheid opslagruimte die beschikbaar is op deze MicroSD-kaart is uitzonderlijk. Hierdoor hoeven we ons nooit meer zorgen te maken dat de opslagruimte opraakt. Het gevoel van vrijheid dat deze sd kaart micro biedt, is verleidelijk. Stel je voor dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het aantal foto’s dat we maken, de hoeveelheid muziek die we downloaden, enzovoort. Bovendien is de snelheid die daarmee gepaard gaat ronduit opmerkelijk. Deze micro SD-kaart kan snelheden halen tot 100 MB / s aan leessnelheden en 90 MB / s aan schrijfsnelheden. Zo’n opmerkelijke snelheid zal alles in het algemeen sneller en soepeler maken. De compatibiliteit van deze micro SD-kaart kan niet over het hoofd worden gezien, want het is een van de beste op de markt.

Deze MicroSD is compatibel met een scala aan apparaten. Daarom hoeven we ons geen zorgen te maken over het risico van incompatibiliteit. Deze krachtpatser kan 4K UHB-video’s probleemloos aan door zijn ongelooflijke snelheid. Naast de kwaliteit van de functionaliteit is de bouwkwaliteit van deze MicroSD-kaart van topklasse. Deze MicroSD-kaart kan onder zware omstandigheden overleven, aangezien hij bestand is tegen warmte en kou, maar ook tegen zeewater. In feite kan deze MicroSD-kaart meer dan 72 uur in zeewater overleven. Bovendien is deze MicroSD-kaart ook nog eens bestand tegen magnetische velden. Er zijn geen grote nadelen aan deze MicroSD-kaart, hij zal de klus zeker gemakkelijk klaren. Houd er echter rekening mee dat het niet wordt geleverd met een USB-lezer.

Ook te koop via:

In het kort
 • Ultra High Speed Class 1
 • SD adapter
 • Class 10

SanDisk Ultra Micro SD kaart 64GB – met adapter

De SanDisk Ultra Micro SD-kaart is het meest gericht op mobiele apparaten, zoals tablets en telefoons. Maar dit gebrek aan compatibiliteit doet niets af aan de effectiviteit ervan. Deze MicroSD-kaart is eenvoudig maar effectief. Met een capaciteit van 64 GB zouden we de meeste van onze gegevens zonder veel zorgen op deze MicroSD-kaart kunnen opslaan. 64 GB zou genoeg zijn voor meer mensen. Het is niet veel, maar ook niet weinig qua opslagcapaciteit. Precies in het midden, in perfecte balans. Dit zou een ideale optie zijn voor mensen die gewoon extra opslagruimte willen voor hun mobiele apparaten. Deze MicroSD-kaart is ook aanzienlijk snel en haalt respectabele snelheden van 20 MB / s in schrijfsnelheid en 80 MB / s in leessnelheid. Bovendien wordt er een SD-adapter meegeleverd, wat een pluspunt is. Een SD-adapter kan handig zijn in verschillende onverwachte situaties. Daarom is het altijd handig om er een te hebben liggen.

Deze MicroSD-kaart heeft een redelijke prijs en is van hoge kwaliteit. Het is simpel. Het grootste nadeel zou het gebrek aan compatibiliteit zijn in vergelijking met de andere MicroSD. De bouwkwaliteit garandeert geen bescherming tegen extreme omstandigheden, maar het is nog steeds erg effectief. Het is bedoeld om eenvoudig te zijn, speciaal gericht op mobiele apparaten. Hiermee wordt de klus grotendeels geklaard. Het niveau van effectiviteit zal geen probleem zijn, omdat het wordt aangedreven door redelijk respectabele specificaties. Dit zou een uitstekende optie zijn voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een eenvoudige micro sd kaart telefoon voor hun mobiele apparaten waarmee ze de klus kunnen klaren.

Ook te koop via:

In het kort
 • Sandisk Memory Zone
 • Duurzaam ontworpen
 • Tot 24 uur aan HD-video

SanDisk Ultra Micro SDXC 128GB – UHS1 & A1 – met adapter

Deze MicroSD-kaart wordt geleverd met veel handige functionaliteiten. Het is speciaal ontworpen om uw mobiele apparaat te optimaliseren. Vanwege de A1-classificatie verhoogt deze MicroSD-kaart de snelheid waarmee applicaties op uw telefoon werken. Elke vorm van vertraging wordt verwijderd. Het mobiele apparaat zal soepel werken, wat uw gemak zal verhogen. Met een enorme opslagcapaciteit van 128 GB hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen welke bestanden je wilt bewaren, omdat je ze allemaal kunt bewaren met de ongelooflijke opslagcapaciteit van deze MicroSD-kaart. Wil je een film downloaden om offline te kijken tijdens een roadtrip? Geen probleem, want deze MicroSD biedt de mogelijkheid, vanwege zijn enorme opslagcapaciteit. U kunt zelfs tot 24 uur aan HD-video op deze MicroSD-kaart opslaan. Deze MicroSD-kaart heeft niet alleen een enorme opslagcapaciteit, hij biedt ook opmerkelijke snelheden. Een schrijfsnelheid van 25 MB / s en een opmerkelijke leessnelheid van 100 MB / s. Door deze indrukwekkende snelheden hoef je in geen enkele situatie een vertraging te verwachten.

Bovendien kunt u met de Sandisk-geheugenzone-app die beschikbaar is in de Google Play Store gemakkelijk door elk bestand op uw mobiele apparaat bladeren. De mogelijkheid om back-ups te maken is ook beschikbaar, wat best handig is. Vooral als je telefoon ooit crasht. De opslag in uw telefoon kan eenvoudig worden gewist door bestanden automatisch over te dragen. De bouwkwaliteit van deze micro SD is uitzonderlijk, omdat hij speciaal is ontworpen om te overleven onder zware omstandigheden, zoals water, hoge temperaturen en magnetische velden. Het grootste nadeel in vergelijking met de andere micro-SD-kaarten zou zijn dat deze micro-SD-kaart alleen HD-kwaliteit van video aankan, en niet 4K.

Ook te koop via:

In het kort
 • Levenslange beperkte garantie
 • UHS Class III
 • SD adapter

SanDisk Extreme Micro SDXC 128 GB voor Nintendo Switch

Zoals de naam al aangeeft, is deze micro SD-kaart speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Switch. De meeste gamers hebben te maken met de strijd om te weinig ruimte te hebben, voor al hun games. We willen alle games behouden, maar soms hebben we gewoon niet genoeg opslagcapaciteit om al onze games op te slaan. In het geval van de Nintendo-switch is SanDisk Extreme Micro SDXC de oplossing voor die hachelijke situatie. Hoe? Door zijn 128 opslagcapaciteit krijg je de verwonderlijke mogelijkheid om elke game die je maar wilt op je Nintendo-switch te bewaren. De dagen dat je je zorgen moest maken over het verwijderen van andere games om andere te installeren, zijn voorbij. Met de Sandisk Extreme Micro SDXC krijg je de mogelijkheid om al je games op één plek op te slaan. Op deze manier kun je ze spelen wanneer je maar wilt.

Dankzij de schrijfsnelheid van 100 MB / s worden de algehele prestaties van je Nintendo Switch geoptimaliseerd. Elke vorm van vertraging wordt verwijderd door snelle micro sd kaart. Hierdoor kan elk spel snel worden geopend en geladen. Dit zou de perfecte optie zijn voor iemand die de opslagcapaciteit van zijn Nintendo Switch wil uitbreiden. Bovendien biedt deze MicroSD-kaart naast extra opslagruimte ook hogere snelheden, wat de prestatiekwaliteit van een Nintendo-switch kan verhogen. Het grootste en meest voor de hand liggende nadeel van deze MicroSD-kaart is het gebrek aan compatibiliteit met andere apparaten. Dat is echter te verwachten, aangezien het specifiek is ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Ook te koop via:

Zoals het zichtbaar is, zijn er veel verschillende soorten uniek gebouwde MicroSD-kaarten. Elk van hen is bedoeld voor een ander doel. We zullen de beste micro sd kaart niet vinden. Waarom? Elk van hen is anders, bedoeld voor een specifieke groep mensen. Om de juiste te vinden, moeten we ontrafelen tot welk type groep we behoren. Maar hoe? We moeten letten op de reden waarom we een MicroSD-kaart nodig hebben. Onze redenen zullen verschillen, maar dat is de magie van het leven. Iedereen zal zijn eigen unieke reden hebben.

Bob heeft misschien een MicroSD-kaart nodig voor zijn Nintendo-switch, omdat hij helaas te weinig ruimte heeft. De beste optie daarvoor zou de SanDisk Extreme Micro SDXC zijn, aangezien die MicroSD-kaart speciaal is ontwikkeld voor de Nintendo-switch.

Aan de andere kant heeft John misschien een micro SD-kaart nodig die bestand is tegen extreme omstandigheden, aangezien hij regelmatig spannende avonturen beleeft over de hele wereld. John is een ambitieuze fotograaf en hij moet zijn afbeeldingen van de hoogste kwaliteit hebben. In dit geval zou de Samsung EVO Plus MicroSDXC de meest ideale optie zijn. Dezelfde logica zou voor al het andere gelden.

Het type MicroSD-kaart dat iemand koopt, moet gebaseerd zijn op hun doeleinden, om de beste microSD-kaart voor zichzelf te vinden. Loop zorgvuldig door elke beschikbare optie. Vergelijk de voor- en nadelen. Dit verhoogt het inzicht dat u heeft, waardoor u uiteindelijk de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Nu u volledig gewapend bent met de nodige kennis om de juiste microSD-kaart voor u te vinden, kunt u uw definitieve beslissing nemen. Alle hierboven genoemde MicroSD-kaarten zijn op zichzelf al ongelooflijk goed, maar de zoektocht gaat om de juiste micro sd kaart kopen, die aansluit bij uw doel. Ze hebben allemaal verschillende prijzen, gekoppeld aan unieke kenmerken. Sommige kwaliteiten overlappen elkaar.

Besteed aandacht aan alle kleine verschillen om uiteindelijk de micro SD-kaart te ontrafelen die het meest op uw doel is afgestemd. Na dit alles wordt u beloond met de best mogelijke MicroSD-kaart voor u, die het leven een beetje gemakkelijker voor u zal maken.