Scheer apparaat

Opzoek naar de beste scheer apparaat? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op november 2020

​#1 Philips AquaTouch S5420/06 – Scheerapparaat

#2 Philips Shaver 1000 S1332/41 – Scheerapparaat

#3 Philips Shaver 9000 series S9711/31 – Scheerapparaat

Scheerapparaten zijn een essentieel onderdeel van het leven geworden, zowel voor mannen als voor vrouwen. Scheren is een integraal onderdeel van de dagelijkse routine van de meeste mensen. Gezien de aard van ons lichaam kan er op verschillende plaatsen veel haar groeien. Als er niet regelmatig voor wordt gezorgd, zal onze fysieke verschijning er onrein uitzien. Niemand wil naar buiten om eruit te zien alsof ze net uit een grot komen, mensen houden ervan schoon te zijn. Voor hun eigen gezondheid, en om voor anderen prettig over te komen. Daarom zijn scheerapparaten zo’n intrinsiek onderdeel van het leven van mensen geworden, omdat het hen een eenvoudige manier biedt om hun externe gezondheid te behouden. Gezien de vraag naar scheerapparaten zal concurrentie daar een natuurlijk gevolg van zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten scheerapparaten, elk bedoeld voor een bepaald doel. Hier zijn vijf van de meest gebruikte scheerapparaten. Lees verder om erachter te komen welke het beste bij u passen.
[toc]
In het kort
 • 50 minuten draadloos te gebruiken
 • Turbofunctie
 • Afspoelbaar

Philips AquaTouch S5420/06 – Scheerapparaat

De Philips AquaTouch wordt geleverd in een prachtige Neptune-blauwe en houtskoolgrijze kleur, ontworpen met de bedoeling om de meest comfortabele en soepele ervaring tijdens het scheren te bieden. Afgestemd om op het gezicht te worden gebruikt. Efficiënt scheren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over snijwonden, dankzij het MultiPrecision-systeem, dat met afgeronde sheerhoofden soepel over de huid glijdt, om naast de bescherming van uw huid ook de meest aangename ervaring te bieden. Met Aqua tech wet & dry afdichting scheer je gemakkelijk zowel droog als nat. Dat is een handige functie om tot je beschikking te hebben, aangezien je niet beperkt bent tot één manier van scheren. Dit verhoogt het gemak. De flexibele scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen ervoor dat er nauwelijks contact is met de huid. Dit leidt tot een soepele ervaring tijdens het scheren, ook nabij gevoelige plekken zoals de hals en kaaklijn.

Met de toegevoegde Smartclick-precisietrimmer kunt u gemakkelijk uw snor en dergelijke onderhouden, maar ook trimmen. De Philips AquaTouch is volledig draadloos van aard. Het is geen probleem om met dit scheerapparaat om te gaan met verwarde draden. Door de duurzame lithiumionaccu kan dit scheerapparaat in één uur volledig worden opgeladen, met een capaciteit van 45 minuten, wat voldoende zou zijn voor 15 sheerbeurten. Maar er is een mogelijkheid om dit scheerapparaat maar 5 minuten op te laden, zodat de batterij voldoende lang meegaat voor één sheerbeurt. Dit scheerapparaat heeft een ingebouwd LED-display, dat u alle benodigde informatie weergeeft om ervoor te zorgen dat u dit scheerapparaat op het meest optimale niveau kunt gebruiken. Bovendien wordt bij dit scheerapparaat een beschermkap meegeleverd. Het grootste nadeel dat de meeste mensen ervaren met dit scheerapparaat, is dat je het niet kunt gebruiken terwijl het wordt opgeladen, maar de lange batterijduur vermindert dat ongemak.

Ook te koop via:

In het kort
 • Gebruik het zowel snoerloos als met snoer
 • Uitklapbare trimmer
 • Afspoelbaar

Philips Shaver 1000 S1332/41 – Scheerapparaat

De Philips-Shaver 1000 wordt geleverd met 4D flexibele sheerhoofden, die een frisse en soepele ervaring bieden tijdens het scheren. Dit scheerapparaat is het meest gericht op gebruik voor het gezicht. Gezien het waterafstotende karakter, zou je er zonder problemen mee kunnen scheren onder de douche, terwijl de huid nat is. Dit scheerapparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen, speciaal ontworpen met de bedoeling om een consistente, soepele ervaring te bieden tijdens het scheren. De trimmer van dit scheerapparaat is ontklapbaar, wat best handig is, want hij biedt de mogelijkheid om je snor en bakkenbarden precies te trimmen zoals jij dat wilt. Als je klaar bent met het zorgvuldig scheren van je gezicht, maak je dit scheerapparaat gemakkelijk schoon onder de kraan. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd snel om het voorzichtig met water af te spoelen. Maak je geen zorgen dat dit scheerapparaat uit je handen glijdt, want dit scheerapparaat heeft een stevige grip dankzij de ergonomische handgreep.

Een waardevol voordeel dat dit scheerapparaat heeft ten opzichte van vele andere, is dat je er zowel snoer als snoerloos mee kunt gebruiken. Bovendien kan dit scheerapparaat, eenmaal volledig opgeladen, 45 minuten meegaan. Er is een indicator die u constant op de hoogte houdt van de batterijduur. Dat geeft u een idee van de resterende batterijduur, zodat u niet te maken krijgt met de ongelukkige situatie dat u tijdens het scheren ooit zonder batterij komt te zitten. En mocht de batterij ooit leeg raken, dan hoef je geen eeuwigheid te wachten voordat hij is opgeladen, want dit scheerapparaat kan in slechts een uur volledig worden opgeladen. Het grootste probleem met dit scheerapparaat is dat het niet kan worden gebruikt om droog te scheren, alleen nat. Dat is iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van dit scheerapparaat. Maar voor het grootste deel is dit een solide scheerapparaat, dat je zeker een soepele scheerervaring zal bieden, naast een paar handige functies.

Ook te koop via:

In het kort
 • Turbofunctie
 • 50 minuten draadloos te gebruiken
 • 100% waterdicht

Philips Shaver 9000 series S9711/31 – Scheerapparaat

Dit scheerapparaat is een allrounder en beschikt over de meeste functies die u nodig hebt om effectief en comfortabel te scheren voor het best mogelijke resultaat. Het enige nadeel van dit scheerapparaat is dat het niet kan worden gebruikt terwijl het wordt opgeladen. Maar dat ongemak wordt verzacht door de krachtige batterijcapaciteit, die na volledig opladen 50 minuten draadloos kan overleven. De laadsnelheid is aanzienlijk hoog. Binnen slechts een paar minuten opladen heeft u voldoende batterijduur voor één scheerbeurt. Het flexibele scheerhoofd met drie roterende messen draait in 8 richtingen, waardoor je op plaatsen kunt komen die je normaal niet zou bereiken, waardoor je scherp en grondig kunt scheren. U bent niet beperkt tot alleen droog of nat scheren met dit scheerapparaat, want dit scheerapparaat heeft de mogelijkheid om in beide omstandigheden probleemloos te scheren. Dit scheerapparaat is geschikt voor meer dan één baardtype, zoals lichte, middelmatige en zware baardgroei. .

Dit scheerapparaat wordt geleverd met een aantal handige functies, zoals de SmartClean plus, om dit scheerapparaat schoon en glanzend te houden, naast een SmartClick-baardtrimmer. Al deze functies verhogen het gemak, wat uiteindelijk de kwaliteit van uw algehele ervaring met dit scheerapparaat zal verhogen. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat u plezier beleeft aan het scheren en tegelijkertijd opmerkelijke resultaten behaalt. Een ingebouwd scherm houdt u altijd op de hoogte van de stand van zaken. Om u te helpen dit scheerapparaat optimaal te benutten. Bovendien wordt dit scheerapparaat geleverd met een beschermkap.

Ook te koop via:

In het kort
 • Snel laden functie
 • Verwisselbare scheerhoofden
 • Batterij indicator

Braun Series 5 5030s – Scheerapparaat

De Braun Series 5 5030s is erop gericht de meeste precisie te bieden, zonder in te leveren op comfort. Dit scheerapparaat is er trots op dingen te kunnen doen die de meeste scheerapparaten niet kunnen. Is dat geloof gerechtvaardigd? Voor het grootste deel wel. Dit scheerapparaat biedt een reeks functies, naast nieuw geïmplementeerde technologie om de best mogelijke ervaring te bieden. Door de FlexMotionTec ervaar je geen irritaties tijdens het gebruik van dit scheerapparaat. Het probleem van het niet kunnen scheren van bepaalde gebieden komt veel voor bij veel mensen, maar dit scheerapparaat doorbreekt die barrière, dankzij de UltraActiveLift die plaatliggende haartjes optilt en afscheert. Door de implementatie van Crosshair-messen scheert dit scheerapparaat dichter op de huid, wat leidt tot een langdurig scheerresultaat.

Dit scheerapparaat is het meest gericht op zware baardgroei. Bovendien biedt de nieuw geïmplementeerde PowerDrive 20% meer motorvermogen, wat het ganse proces met effectiviteit versnelt. Dit scheerapparaat is volledig bestand tegen water en kan zowel droog als nat worden gebruikt. Na gebruik kunt u dit scheerapparaat gemakkelijk schoonmaken om de kwaliteit te behouden en om beschadiging te voorkomen. Aangedreven door een Li-ion-batterij kan dit scheerapparaat draadloos 50 volle minuten meegaan. Een batterij-indicator geeft altijd de resterende batterijduur aan. Een bijna lege batterij is geen probleem, aangezien dit scheerapparaat snel kan worden opgeladen. Het enige belangrijke kenmerk dat ontbreekt aan dit scheerapparaat, is een scherm, dat tal van voordelen heeft.

Ook te koop via:

In het kort
 • Precisietrimmer
 • Verwisselbare scheerhoofden
 • Met display

Philips AquaTouch AT886/16 – Scheerapparaat

De Philips AquaTouch AT886/16 is een behoorlijk solide scheerapparaat en biedt de meeste belangrijke functies die een geweldig scheerapparaat zouden maken. Dit scheerapparaat zou zeker aan de meeste van uw verwachtingen voldoen. Ben jij iemand die zich meestal onder de douche scheert Dat is geen probleem met dit scheerapparaat, want het is volledig waterbestendig, kan zowel in water als droog goed functioneren. Met dubbele messen heeft dit scheerapparaat de mogelijkheid om het haar op een comfortabele manier te kantelen en voorzichtig af te scheren, wat de gladheid verhoogt. Je ervaart geen ruwheid tijdens het scheren, want dit scheerapparaat is ontworpen voor een soepele ervaring. Het is het meest gericht op gebruik op het gezicht bedoeld voor middelste baardgroei, met 3 scheerhoofden, die kunnen worden vervangen. Dit scheerapparaat is tot wel 40 minuten draadloos te gebruiken dankzij de duurzame lithiumbatterij. De batterijduur van dit scheerapparaat is iets lager in vergelijking met de andere hierboven genoemde scheerapparaten, maar het is zeker meer dan genoeg voor een hele scheersessie.

De mogelijkheid om de batterij van dit scheerapparaat snel op te laden is beschikbaar, aangezien u dit scheerapparaat in slechts drie minuten kunt opladen voor één scheerbeurt. Met een uitklapbaar trimmer heeft u meer vrijheid om uw fysieke uitstraling goed te behouden. Deze feature is ideaal voor het onderhouden van je snor en bakkenbaarden. Om de algehele kwaliteit te verhogen is er een precisiemeter, met het QuickRinse-systeem, waarmee je dit apparaat na gebruik onder de kraan kunt spoelen om de kwaliteit te behouden. In de doos wordt een beschermkap meegeleverd om de veiligheid te waarborgen, naast een reiniginhsborsteltje en opbergtui. Dat is een solide deal, die aan de meeste verwachtingen zal voldoen. Het grootste nadeel zou zijn dat dit scheerapparaat geen scherm heeft, bovendien is de batterijduur lager in vergelijking met andere.

Ook te koop via:

Welk scheerapparaat is het beste, vanuit de bovenstaande lijst? Het beste scheerapparaat bestaat niet, maar het beste scheerapparaat voor jou bestaat wel. Iedereen is anders, op basis van hun omstandigheden en voorkeuren.

Het vinden van een goed scheerapparaat kan vrij eenvoudig zijn, maar het vinden van een goed elektrisch scheerapparaat dat het meest op uw omstandigheden is afgestemd, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dit is de hindernis die velen moeten overwinnen. Maar gelukkig kunt u dankzij de bovenstaande informatie een scheerapparaat vinden dat voor u bedoeld is.

Elk van deze scheerapparaten heeft iets speciaals te bieden en het is uw verantwoordelijkheid om op basis van hun voordelen uit te zoeken naar welk scheerapparaat u zich aangetrokken voelt. De eerste stap is om ervoor te zorgen dat een scheerapparaat een stevige basis heeft, die gelukkig al deze vijf vermelde scheerapparaten hebben.

Zodra dat is vastgesteld, kunt u hun verschillen vergelijken op basis van functies om de meest geschikte voor u te bepalen. Als u eenmaal de beste voor u heeft gevonden, kunt u dat scheerapparaat kopen en optimaal gebruiken, waardoor u de meest gewenste resultaten krijgt.

Of je nu op zoek bent naar een scheerapparaat met trimmer, scheerapparaat vrouwen en dergelijke, hopelijk ben je op basis van de bovenstaande informatie je match tegengekomen. Zoals eerder vermeld, is een scheerapparaat een intern onderdeel van ons leven geworden. Zo’n eenvoudig maar effectief apparaat om te hebben.

Een scheerapparaat is de oplossing voor iets dat we allemaal gemeen hebben: haargroei over ons hele lichaam. Scheerapparaten geven ons de mogelijkheid om onze externe gezondheid te behouden, ongeacht het soort situatie waarin we ons bevinden, omdat er verschillende scheerapparaten zijn, bedoeld voor specifieke doeleinden. Er zit altijd wel iets voor je tussen.