Elektrische producten

Beste Cirkelzaag - Cirkelzagen reviews [TEST]2023

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2023

Weet je niet zeker welke cirkelzaag je moet kopen?

Wij helpen je bij het kiezen van de beste Cirkelzaag voor jouw behoeften. Er zijn veel factoren om te overwegen bij de aanschaf van dit type zaag, maar wij maken het je gemakkelijk.

Een cirkelzaag is een geweldige aanvulling op elke gereedschapscollectie - hij kan met gemak een enorme verscheidenheid aan projecten aan. Als je een zaag wilt die alles kan, dan is een Cirkelzaag de perfecte keuze voor jou.

 

Wij hebben 10 Cirkelzagen voor je getest en een review erover geschreven. Dit zijn de 5 Cirkelzagen die het voor ons als beste uit de bus kwamen. 

Lees hier onze Cirkelzagen reviews - TOP 5

Het kiezen van een Cirkelzaag is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig! 

Daarom hebben wij besloten  onderzoek voor jou te doen en wij hebben een lijst samengesteld met de beste Cirkelzagen die er zijn.

Lees hier meer over de verschillende soorten Cirkelzagen en welke het beste bij jouw behoefte en budget past.

We beginnen met een top 5! 

1. VONROC Accu Cirkelzaag – VPower 20V – Incl. 1x 4.0Ah accu, lader, parallelgeleider & Ø150MM zaagblad

De VONROC VPower 20V Accu Cirkelzaag is een veelzijdig gereedschap dat perfect is voor allerlei toepassingen. Hij is uitgerust met een krachtige motor die tot 5500 RPM levert, waardoor hij ideaal is voor het zagen door hout, metaal, kunststof en andere materialen. De zaag heeft ook een ingebouwde LED-lamp die het werkgebied verlicht voor beter zicht, en een comfortabele handgreep die zorgt voor betere controle tijdens het gebruik. De meegeleverde 4.0 Ah accu geeft de zaag voldoende kracht om de klus snel en efficiënt te klaren, en de lader zorgt ervoor dat de accu opgeladen blijft en klaar is voor gebruik. Het parallel geleide railsysteem helpt om telkens precieze, rechte zaagsneden te maken, en de zaag wordt geleverd met een extra blad zodat je altijd een scherp exemplaar bij de hand hebt. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, de VONROC VPower 20V Accu Cirkelzaag is een geweldige keuze voor je volgende project.

2. FERM CSM1039 Cirkelzaag - 1200W - 185mm

De FERM CSM1039 cirkelzaag is een krachtige, maar lichte machine die perfect is voor allerlei zaagtoepassingen. De 1200W motor levert voldoende vermogen om zelfs de meest uitdagende projecten aan te kunnen, terwijl de 185mm bladdiameter zorgt voor nauwkeurige, zuivere sneden. De spilvergrendeling maakt snel en gemakkelijk wisselen van het blad mogelijk, en de verstelbare voetplaat biedt de mogelijkheid om hoeken tussen 45 en 90 graden te zagen. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, de FERM CSM1039 cirkelzaag is een uitstekende keuze voor je volgende project.

3. Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag - Met geleiderrail

Op zoek naar een krachtige en precieze handzaag die lange, rechte zaagsneden aankan? De Bosch PKS 66 AF cirkelzaag is je ideale gereedschap! Deze zaag wordt geleverd met een geleiderail, waardoor je gemakkelijk elke keer precieze, zuivere sneden krijgt. Bovendien is de Bosch cirkelzaag geschikt voor het zagen van verschillende materialen, waaronder hout. Dus of je nu een professionele aannemer bent of een serieuze doe-het-zelver, de Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag is de perfecte keuze voor je volgende project.

4. Makita HS7601J Cirkelzaag - 230 V - 190 mm - In Mbox Opbergkoffer

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige cirkelzaag, dan is de Makita HS7601J een prima optie. Hij is perfect voor de gewone klusser, want hij is geluidsarm, licht van gewicht en toch sterk genoeg voor de meeste klussen. Bovendien wordt hij geleverd met een universele aansluiting voor stofafzuiging en een geleiderail voor nauwkeurig en veilig werken.

5. BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag - 1250W - diepte instelling - geïntegreerde laser

Of je nu een doorgewinterde timmerman bent of een weekendstrijder, de BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag is het perfecte gereedschap voor al je zaagbehoeften. Met een krachtige 1250W motor kan deze zaag zelfs de zwaarste zaagsneden met gemak aan. Met de diepte-instellingshendel kun je tot 66 mm diep zagen, terwijl je met de afschuining van 0-45° schuine zaagsneden kunt maken voor meer veelzijdigheid. De meegeleverde stofafzuigaansluiting helpt je werkgebied schoon te houden, en de veiligheidsschakelaar voorkomt per ongeluk starten. Voor nauwkeurig snijden geven de laserlijn en de langsgeleider je telkens weer nauwkeurige resultaten. Maak snel werk van elk project met de BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag.

Andere geteste Cirkelzagen - Onze top 5 - 10 reviews

We hebben in totaal 10 Cirkelzagen getest. Hoewel wij hierboven onze 5 favorieten al hebben besproken. Zijn er nog 5 goede Cirkelzagen over.

Ben je dus nog niet overtuigd geraakt van een Cirkelzaag? Bekijk dan hier de rest van onze top 10 lijst. Dit zijn ook allemaal producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan alle criteria die wij hebben aangehouden voor onze reviews. 

Nog meer product reviews:

6. Powerplus POWE30050 Elektrische cirkelzaag - 1200W - Zaagblad 185mm - Incl. parallelgeleider, stofafzuigingaansluiting en 24T cirkelzaagblad hout

De POWE30050 elektrische cirkelzaag van Powerplus is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat perfect is voor een groot aantal houtsnijtoepassingen. Hij heeft een 1200W motor die ruim voldoende vermogen levert voor zelfs de meest uitdagende sneden, en het 185mm zaagblad geeft je telkens een snelle, zuivere snede. De meegeleverde para maakt het opzetten en gebruiken gemakkelijk, en de zaag heeft ook een stofafzuigaansluiting om je werkgebied schoon te houden.

7. VONROC Mini cirkelzaag / invalzaag 500W - Ø85mm – Met geleiderail – Variabele snelheid - Incl. 3 zaagbladen

ondernemen. Met deze mini-cirkelzaag van VONROC kun je gemakkelijk en nauwkeurig verschillende materialen op maat zagen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De zaag wordt geleverd met een set van 2 geleiderails met een totale raillengte van 100 cm, zodat je elke keer perfect recht kunt zagen. Met de 3 meegeleverde zaagbladen kun je met gemak hout, aluminium, kunststof en stenen materialen aanpakken. Bovendien kan deze machine gebruikt worden als invalzaag voor het maken van stopcontacten of gootsteenuitsparingen in werkbladen. Geen klus is te klein of te complex voor deze veelzijdige en krachtige kleine zaag.

8. Powerplus POWX1365MB Invalzaag - 600W - Ø89mm - Incl. laser, stofafzuiging, 3 invalzaagbladen en verstekbak

Begin met het maken van precieze, zuivere zaagsneden met de Powerplus POWX1365MB cirkelzaag. Met zijn 600W motor kun je gemakkelijk zowel dwars- als lengtesnedes maken. Deze zaag wordt ook geleverd met een laser voor preciezere sneden, en een stofafzuiging om je werkgebied schoon te houden. Bovendien bevat hij een veelzijdige 3-in-1 functie waarmee je inval- of verstekzaagsneden kunt maken. Krijg al je zaagwerk snel en efficiënt gedaan met de Powerplus POWX1365MB cirkelzaag.

9. Scheppach Invalzaag 160mm PL55

De Scheppach PL55 invalzaag is een krachtig en precies gereedschap dat perfect is voor uiteenlopende projecten. De zaag wordt geleverd met een kantelbare beschermkap, 2x 700 mm geleiderail en railaansluiting voor extra nauwkeurigheid en veiligheid. De ingebouwde stofafzuiging zorgt ervoor dat 90% van het stof wordt afgezogen terwijl je werkt. De zaag kan tot 45 mm diep zagen onder een hoek van 45° en tot 55 mm diep bij rechtopstaand gebruik. Met zijn 24-tands zaagblad geeft de PL55 een fijne en nauwkeurige afwerking met zeer weinig aantasting van het laminaat. De parallelle invalfunctie maakt soepel zagen mogelijk met een constante handpositie. Deze zaag is ideaal voor het zagen van deuren, plaatwerk en andere materialen.

10. Makita DHS680Z 18 V Cirkelzaag 165 mm - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

De Makita DHS680Z cirkelzaag is een krachtige en veelzijdige zaag die perfect is voor een breed scala aan zaagtoepassingen. Hij heeft een krachtige 18V motor die tot 5500 RPM levert voor snel en efficiënt zagen. De zaag heeft een165 mm blad dat zaagsneden tot 55 mm diep kan maken, en hij heeft ook een elektronische rem die het blad snel stopt voor extra veiligheid. De DHS680Z heeft ook een ingebouwde stofblazer die de zaaglijn vrijmaakt voor beter zicht, en een ergonomisch ontwerp waardoor hij comfortabel in gebruik is.

Tot slot over de best geteste Cirkelzagen in 2023

Met deze lijst van de 10 beste Cirkelzagen hopen we dat je snel en vol vertrouwen de juiste kunt kiezen voor jouw behoeften. Als je vragen hebt of je eigen ervaringen met een bepaald model wilt delen, neem dan gerust contact met ons op of laat hieronder een reactie achter.

 

Beste Cirkelzaag: Maak een goede keuze!

Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende Cirkelzagen op de markt dat het moeilijk is om meteen te zien welke de beste voor je is.

Door de verschillende Cirkelzagen met elkaar te vergelijken komt er al snel een goede keuze uit de bus. Wij hebben 10 Cirkelzaag producten voor je getest en beoordeelt. Hierbij hebben wij met name gelet op prijs-kwaliteitverhouding die een Cirkelzaag biedt. Een goedkope Cirkelzaag is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Wij hopen dat onze Cirkelzaag reviews jou zullen helpen om makkelijk een goede keuze te maken. Bekijk hier onze top 5 beste Cirkelzagen. 

Vraag & Antwoord over onze Cirkelzagen reviews

Bij het maken van onze beste Cirkelzaag lijst, letten we op verschillende criteria. Zo waarborgen we dat alle Cirkelzagen in de lijst van goede kwaliteit zijn! 

Ieder mens is bovendien anders en let daarom op verschillende eigenschappen van een product. Ook heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar. Indien je budget wat minder groot is, wil natuurlijk niet zeggen dat je geen kwalitatief goed product kunt kopen. 

Daarom hebben wij geprobeerd om met name goed naar de prijs/kwaliteitsverhouding te kijken en zoveel mogelijk eigenschappen van een Cirkelzaag mee te nemen in ons oordeel.

Criteria die bij hebben meegenomen in onze Cirkelzaag  reviews:

  • Effectiviteit
  • Kwaliteit en Levensduur
  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik?
  • Hoe duurzaam is het product 

Ja, onze reviews zijn betrouwbaar en onafhankelijk! Wij worden niet betaald door de fabrikanten van de producten en voeren het testen van de producten zelf uit. Wij zullen een product dan ook nooit bewust hoger of lager in de ranking zetten! Ook niet als hier geld voor geboden zou worden.

Wij hebben in totaal 10 Cirkelzagen getest en voor ons kwam Unknown  als beste naar voren! 

Overigens zijn alle 10 hierboven beschreven producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan de criteria die wij hebben opgesteld en waar we op letten bij het testen en reviewen.

Disclaimer: De reviews op Elektrischeproducten.nl worden gebaseerd op de persoonlijke bevindingen en meningen van onze redactie. Om commissies te genereren, gebruikt Elektrischeproducten.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. Fouten op de pagina? Of wil je graag een bepaald product getest en gereviewd zien? Neem dan contact met ons op! 

Gepubliceerd op: 9 aug. 2022

  1. Gereedschap
  2. Cirkelzaag

Heb je makkelijk een Cirkelzaag gekozen? Interesse in andere producten?

Elektrischeproducten.nl heeft ook andere producten in diverse categorieën getest. 

Bekijk deze reviews hier: