Elektrische producten

Beste vaste telefoon - vaste telefoons reviews 2024

Laatst bijgewerkt: 5 dec. 2023

Bezorgd over alle nieuwe technologie en hoe die je leven beïnvloedt?

Soms wil je gewoon niet knoeien met mobiele telefonie, data-abonnementen of wat dan ook. Dat is waar een goede ouderwetse vaste telefoon van pas komt. Ze zijn misschien op hun retour, maar ze zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van onze telecommunicatie-infrastructuur. En ze zijn perfect voor mensen die alleen maar willen bellen en verder niets.

Een vaste telefoon is perfect voor mensen die niet alle toeters en bellen nodig hebben die bij een smartphone horen. Als je gewoon wilt bellen zonder extra functies of kopzorgen, dan is een vaste telefoon iets voor jou.

 

Om jou te helpen een makkelijke keuze te maken uit goede vaste telefoons hebben we een top 10 opgesteld van de best geteste vaste telefoons. We hebben een [zb_mp_mv[ test gedaan waarbij we verschillende producteigenschappen hebben bekeken per vaste telefoon. Op basis van dit onderzoek zijn we tot deze top 10 gekomen. 

Ontdek hier onze top 10 vaste telefoons

Het kiezen van een goede vaste telefoon is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig. Daarom hebben wij besloten  onderzoek voor jou te doen en wij hebben een lijst samengesteld met de beste vaste telefoons die er zijn.

Lees hier meer over de verschillende soorten vaste telefoons en welke het beste bij jouw behoefte en budget past. We beginnen met de top 5.

1. Gigaset AS690 - 1 handset - Zwart - Handsfree bellen - huistelefoon - inclusief oproepblokering

Op zoek naar een huistelefoon die zowel stijlvol als functioneel is? De Gigaset AS690R is de perfecte keuze! Deze slanke zwarte handset wordt geleverd met handsfree bellen, zodat je kunt multitasken terwijl je chat. En met een meegeleverd basisstation is deze huistelefoon altijd klaar voor gebruik. Bovendien is de Gigaset AS690R compatibel met andere Gigaset handsets, zodat je gemakkelijk extra toestellen kunt toevoegen als je behoeften veranderen.

2. Alcatel TMAX10S Senioren huistelefoon vaste lijn | Met 6 grote fotogeheugen toetsen voor slechtzienden en slechthorenden | Wit

De Alcatel TMAX10S is een huistelefoon ontworpen voor senioren, met 6 grote fotogeheugentoetsen voor slechtzienden en slechthorenden. De telefoon is wit, met een groot toetsenbord en duidelijke toetsen. Hij heeft ook een luid, helder geluid, zodat senioren hem gemakkelijk kunnen horen. De telefoon is heel gemakkelijk te gebruiken, en de fotogeheugentoetsen maken het voor senioren nog gemakkelijker om contact te houden met hun dierbaren. De telefoon heeft ook een noodknop waarmee in geval van nood hulp kan worden ingeroepen. De Alcatel TMAX10S is een geweldige telefoon voor senioren die een gemakkelijk te gebruiken, betrouwbare huistelefoon willen die hen in contact houdt met hun geliefden.

3. Alcatel TMAX10S Senioren huistelefoon vaste lijn | Met 6 grote fotogeheugen toetsen voor slechtzienden en slechthorenden | Wit

Als je op zoek bent naar een huistelefoon die speciaal ontworpen is voor senioren, dan is de Alcatel TMAX10S de perfecte oplossing. Deze vaste telefoon heeft 6 grote fotogeheugentoetsen, waardoor hij ideaal is voor mensen met een visuele beperking. Hij heeft ook een aantal functies die hem perfect maken voor senioren, zoals een luide beltoon en gemakkelijk te gebruiken toetsen. De TMAX10S heeft ook een uniek antwoordapparaat dat met je stem wordt geactiveerd, zodat je niet eens in de buurt van de telefoon hoeft te zijn om te weten wanneer iemand je probeert te bereiken.

4. Profoon TX-575 Huistelefoon met grote toetsen - Met bellampje, je ziet dat er gebeld wordt

Ben je op zoek naar een betrouwbare huistelefoon die gemakkelijk te gebruiken is? Zoek niet verder dan de Profoon TX-575 huistelefoon. Deze telefoon is perfect voor wie slechtziend of slechthorend is, want hij heeft grote toetsen en een extra luid gespreksvolume. Het ingebouwde oproeplampje zorgt ervoor dat je nooit een oproep mist, zelfs als je in een andere kamer bent. De TX-575 is ook verkrijgbaar in een witte afwerking die bij elke inrichting past.

5. Fysic FX-3940 Senioren telefoon met groot verlicht display - Extra luid gespreks- en belvolume

Als jij of je dierbaren moeite hebben om gesprekken over de telefoon te horen, dan is de Fysic FX-3940 Seniorentelefoon met groot verlicht display perfect voor jou! Deze telefoon is extra luid, waarbij het volume kan worden ingesteld op 85 decibel, zodat je nooit meer een woord mist. Met drie extra directe snelkiestoetsen en een toets voor noodoproepen maakt deze telefoon bellen gemakkelijk en stressvrij. Het grote verlichte display zorgt ervoor dat je altijd kunt zien met wie je praat, en de FX-3940 is compatibel met gehoorapparaten, zodat je heldere gesprekken kunt voeren zonder storingen.

Andere geteste vaste telefoons - Onze top 5 - 10 reviews

We hebben vele vaste telefoons getest en een top 10 gemaakt van de allerbeste. Hoewel wij hierboven onze 5 favorieten al hebben besproken zijn er nog 5 goede vaste telefoons over.

Ben je dus nog niet overtuigd geraakt van een vaste telefoon? Bekijk dan hier de rest van onze top 10 lijst. Dit zijn ook allemaal goed vaste telefoons die voldoen aan alle criteria die wij hebben aangehouden voor onze reviews. 

Nog meer product reviews:

6. Motorola CT202 Vaste Telefoon Met Display (Zwart)

Op zoek naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefoon met snoer? Zoek niet verder dan de Motorola CT202. Deze telefoon biedt de eenvoud van een bedrade telefoon met het gemak van handsfree praten. Met zijn grote display kun je gemakkelijk zien wie er belt en of je nieuwe berichten hebt. En met de ingebouwde luidspreker kun je gesprekken aannemen zonder dat je de telefoon aan je oor hoeft te houden. Dus of je nu thuis of op kantoor bent, de Motorola CT202 is perfect voor het voeren en aannemen van gesprekken.

7. Amplicomms BigTel40BNL zilver Senioren huistelefoon met foto's en extra luid

De Amplicomms BigTel40BNL zilveren seniorentelefoon met beeld en extra hard geluid is een geweldig product voor slechthorenden en slechtzienden. Hij heeft een groot, goed leesbaar display en grote toetsen die gemakkelijk te zien en in te drukken zijn. Je kunt zelfs tot 99 telefoonnummers in het geheugen van de telefoon opslaan, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je een belangrijk nummer vergeet. Het extra luide geluid is geweldig voor wie moeite heeft om de telefoon te horen rinkelen of gesprekken te voeren. Deze telefoon heeft ook een handige picture caller ID functie, zodat je kunt zien wie er belt voordat je opneemt. De Amplicomms BigTel40BNL zilveren seniorentelefoon is een geweldig product voor wie een gebruiksvriendelijke huistelefoon wil.

8. Profoon TX-105 Eenvoudige bedrade telefoon - Geschikt om neer te zetten - Zwart

Zoek je een telefoon die zowel eenvoudig in gebruik is als compatibel met gehoorapparaten? Zoek niet verder dan de Profoon TX-105 Simple Corded Phone. Deze telefoon heeft grote toetsen en kan geprogrammeerd worden met je drie meest gebelde nummers, waardoor hij perfect is voor slechthorenden. Bovendien maakt het oproeplampje op de telefoon het gemakkelijk om te zien wanneer je een inkomend gesprek hebt. Deze telefoon is verkrijgbaar in zwart en is de perfecte oplossing voor iedereen die een betrouwbare en betaalbare bedrade telefoon zoekt.

9. Profoon TX-115 Huistelefoon | Klassiek desk model | Zwart

Zoek je een kwalitatieve vaste telefoon die eenvoudig en betaalbaar is? Zoek niet verder dan de Profoon TX-115 Bureautelefoon. Deze compacte bureautelefoon is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft alle functies die je nodig hebt zonder onnodige extra's die de prijs opdrijven. De TX-115 Desk Phone is perfect voor wie een kwaliteitstelefoon wil zonder alle toeters en bellen van een smartphone. Bellen met deze telefoon is eenvoudig en handig, en hij heeft ook een aantal functietoetsen voor verschillende functies. Deze telefoon is ook aan de muur te bevestigen, zodat je ruimte kunt besparen op je bureau of balie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige bureautelefoon of iets robuusters, de Profoon TX-115 Bureautelefoon is een prima optie.

10. Panasonic KX-TS500EXB - Vaste telefoon - Zwart

De Panasonic KX-TS500EXB is de perfecte telefoon voor thuis. Met zijn strakke zwarte ontwerp past hij perfect in elke inrichting. Deze telefoon is ook uitgerust met een doorschakelknop, zodat je gemakkelijk gesprekken kunt doorschakelen naar je huistelefooncentrale. Bovendien zijn het bel- en ontvangstvolume instelbaar, zodat je je ervaring kunt aanpassen. Het laatst gekozen nummer kan ook worden herhaald met een druk op de knop.

Top 10 vaste telefoons - Conclusie

Als je op zoek bent naar een huistelefoon waarmee je kunt bellen en gebeld kunt worden, dan zou een van de telefoons op onze lijst van de 10 beste vaste telefoons goed voor je moeten werken. Houd in gedachten dat we deze lijst regelmatig bijwerken, dus zorg ervoor dat je vaak terugkomt om de nieuwste en beste vaste telefoons te vinden.

 

Beste vaste telefoon: Maak een goede keuze!

Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende vaste telefoons op de markt dat het moeilijk is om meteen te zien welke de beste vaste telefoon voor je is.

Door de verschillende vaste telefoons te vergelijken met elkaar komt er al snel een goede keuze uit de bus. Wij hebben 10 vaste telefoons voor je getest en beoordeeld. Hierbij hebben wij met name gelet op prijs- en kwaliteitsverhouding die een vaste telefoon biedt. Een goedkope vaste telefoon is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Wij hopen dat onze vaste telefoon reviews jou zullen helpen om makkelijk een goede keuze te maken. Bekijk hier onze top 5 beste vaste telefoons. 

vaste telefoon review - Veelgestelde vragen

Bij het maken van onze beste vaste telefoons top 10 letten we op verschillende criteria. Zo waarborgen we dat alle vaste telefoons in de lijst van goede kwaliteit zijn.

Ieder mens is bovendien anders en let daarom op verschillende eigenschappen van een product. Ook heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar. Indien je budget wat minder groot is wil dat natuurlijk niet zeggen dat je geen kwalitatief goede vaste telefoon kunt kopen.

Daarom hebben wij geprobeerd om met name goed naar de prijs- en kwaliteitsverhouding te kijken en zoveel mogelijk eigenschappen van een vaste telefoon mee te nemen in ons oordeel.

Criteria die we hebben meegenomen in onze vaste telefoon  reviews:

  • Effectiviteit
  • Kwaliteit en Levensduur
  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik?
  • Hoe duurzaam is de vaste telefoon?

Ja onze reviews zijn betrouwbaar en onafhankelijk. Wij worden niet betaald door de fabrikanten van vaste telefoons en voeren het testen van de vaste telefoons zelf uit. Wij zullen een vaste telefoon dan ook nooit bewust hoger of lager in de ranking zetten.

Wij hebben vele verschillende vaste telefoons getest en voor ons kwam Unknown  als beste naar voren.

Overigens zijn alle 10  beschreven vaste telefoons van goede kwaliteit en voldoen ze aan de criteria die wij hebben opgesteld en waar we op letten bij het testen en reviewen.

Als je een keuze hebt gemaakt voor jezelf over welke vaste telefoon je wenst aan te schaffen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van bol.com waar je jouw gekozen vaste telefoon kopen kunt. 

Disclaimer: De reviews op Elektrischeproducten.nl worden gebaseerd op de persoonlijke bevindingen en meningen van onze redactie. Om commissies te genereren gebruikt Elektrischeproducten.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. 

Gepubliceerd op: 9 aug. 2022

  1. Elektronica
  2. vaste telefoon

Heb je makkelijk een vaste telefoon gekozen? Interesse in andere producten?

Elektrischeproducten.nl heeft ook andere producten in diverse categorieën getest. 

Bekijk deze reviews hier: