Elektrische producten

Beste Tegelsnijder - Tegelsnijders reviews [TEST]2023

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2023

Op zoek naar de beste Tegelsnijder? Zoek niet verder!

Een Tegelsnijder is speciaal ontworpen om tegels te snijden zonder ze te beschadigen. Dit betekent dat je elke keer de perfecte snede kunt krijgen, en dat je tegels er geweldig uitzien als ze eenmaal zijn geïnstalleerd.

Met een Tegelsnijder kun je gemakkelijk tegels snijden in de exacte grootte en vorm die je nodig hebt. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte pasvorm te krijgen, en het helpt ook om tijd te besparen tijdens de installatie.

 

Wij hebben 10 Tegelsnijders voor je getest en een review erover geschreven. Dit zijn de 5 Tegelsnijders die het voor ons als beste uit de bus kwamen. 

Lees hier onze Tegelsnijders reviews - TOP 5

Het kiezen van een Tegelsnijder is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig! 

Daarom hebben wij besloten  onderzoek voor jou te doen en wij hebben een lijst samengesteld met de beste Tegelsnijders die er zijn.

Lees hier meer over de verschillende soorten Tegelsnijders en welke het beste bij jouw behoefte en budget past.

We beginnen met een top 5! 

1. TEGELSNIJDER 500MM

De Kreator KRT001002 Tegelsnijder is perfect voor het snijden van tegels met een lengte tot 500 mm en een dikte tot 14 mm. Met zijn stevige snijboom, brede breekplaat en schokdempers op de snijboomgeleiders is deze tegelsnijder gemakkelijk te gebruiken en levert hij telkens weer geweldige resultaten. Je kunt zelfs tegels onder een hoek snijden met de KRT001002, waardoor hij perfect is voor al je tegelwerk. Bovendien wordt hij geleverd met een verstelbare randgeleider en heeft hij geen onderhoud nodig.

2. Kreator KRT001003 Tegelsnijder - 600mm

De Kreator KRT001003 Tegelsnijder - 600 mm maakt het je gemakkelijk om je eigen tegels te leggen, of het nu is voor een backsplash in de keuken of een nieuwe badkamervloer. Met deze tegelsnijder maak je gemakkelijk en snel mooie resultaten. De tegelsnijder heeft een stevige bouwkwaliteit en is ook voorzien van een comfy grip, zodat je comfortabel kunt werken. Bovendien heeft de tegelsnijder een scoringsmes van 10 mm, zodat je rechte sneden in de tegels kunt maken. De afmetingen van dit product zijn: 78 x 25 x 10 cm.

3. Toolland Tegelsnijder - 600mm - max tegeldikte 12mm

Op zoek naar een gemakkelijke en moeiteloze manier om tegels te snijden? Zoek niet verder dan de Toolland tegelsnijder! De Toolland is ideaal voor het snijden van tegels met een maximale dikte van 12 mm, en heeft geleiderails van duurzaam chroomstaal. Met een lengte van 600 mm is de Toolland gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren, waardoor je tegelsnijtaken een fluitje van een cent worden.

4. Kreator KRT001001 Tegelsnijder - Snij tot 400 mm lang en 10 mm dikte

Kreator KRT001001 tegelsnijder is ideaal voor het maken van schone, precieze sneden in keramische tegels. Hij kan met gemak tot 400 mm lange en 10 mm dikke tegels snijden, waardoor hij perfect is voor uiteenlopende projecten. De ingebouwde scorer zorgt voor nauwkeurige en zuivere sneden, terwijl het comfortabele handvat hem gemakkelijk te gebruiken maakt. Met zijn duurzame constructie is de Kreator KRT001001 een geweldig gereedschap voor elke doe-het-zelver of professionele tegelzetter.

5. Profeco professionele tegelsnijder 600mm - Mechanische tegelsnijmachine

Als je op zoek bent naar een prachtig betegelde wand of vloer, zoek dan niet verder dan de Profeco professionele tegelsnijder. Dit hoogwaardige snijgereedschap is perfect voor zowel matte als geglazuurde tegels, tot 12 mm dikte. De tegelsnijder heeft een metalen snijwiel en breekbek waarmee je een perfect rechte snede in een tegel kunt maken en deze vervolgens op de snijlijn doormidden kunt breken. De bodemplaat heeft ook een schuimkussenoppervlak dat je tegels beschermt tegen beschadigingen en krassen. Met zijn duurzame stalen constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp is de Profeco professionele tegelsnijder de perfecte keuze voor elk huisverbeteringsproject.

Andere geteste Tegelsnijders - Onze top 5 - 10 reviews

We hebben in totaal 10 Tegelsnijders getest. Hoewel wij hierboven onze 5 favorieten al hebben besproken. Zijn er nog 5 goede Tegelsnijders over.

Ben je dus nog niet overtuigd geraakt van een Tegelsnijder? Bekijk dan hier de rest van onze top 10 lijst. Dit zijn ook allemaal producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan alle criteria die wij hebben aangehouden voor onze reviews. 

Nog meer product reviews:

6. Professionele Tegelsnijder 600 mm Inclusief 2 Snijwielen

Zoek je een tegelsnijder van topkwaliteit die zelfs de zwaarste klussen aankan? Zoek niet verder dan de Professionele Tegelsnijder 600 mm Inclusief 2 Snijwieltjes. Deze eersteklas tegelsnijder is perfect voor elke professionele aannemer of doe-het-zelver die een betrouwbaar en duurzaam gereedschap nodig heeft om de klus goed te klaren. De Professionele Tegelsnijder 600 mm Inclusief 2 Snijwieltjes is gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie, zodat je weet dat hij bestand is tegen de ontberingen van zelfs de meest uitdagende projecten. Met een maximale snijcapaciteit van 25 mm kan deze tegelsnijder zelfs de dikste tegels met gemak aan. De meegeleverde snijwieltjes zijn gemaakt van wolfraamcarbide voor superieure sterkte en duurzaamheid, zodat je erop kunt rekenen dat ze zelfs de meest veeleisende klussen aankunnen. Voor extra gemak wordt de Professionele Tegelsnijder 600 mm Inclusief 2 Snijwieltjes geleverd met een draagkoffer voor gemakkelijk transport en opslag. Bovendien maken de meegeleverde snijwieltjes het gemakkelijk om elke keer schone en precieze sneden te maken. Dus of je nu werkt aan een nieuw bouwproject of een bestaande ruimte renoveert, deze tegelsnijder is het perfecte gereedschap voor de klus.

7. Silverline 510189 Heavy Duty Tegelsnijder - 600mm

De Silverline 510189 Heavy Duty Tegelsnijder is het perfecte gereedschap voor het snel en nauwkeurig snijden van glas en keramiek. Voorzien van een stalen basis met ronde stalen geleiders, hardmetalen snijwiel met 5-12 mm snijdiepte, en schuimkussen snijoppervlak, is deze tegelsnijder uitgerust met schaalverdeling voor een maximale snijlengte van 600 mm.

8. VDT tegelsnijder 600mm

Zoek je een tegelsnijder die tegels tot 600 mm lengte en 14 mm dikte aankan? Zoek niet verder dan de VDT tegelsnijder 600mm. Deze tegelsnijder is ontworpen voor gemakkelijk en nauwkeurig snijden, en wordt geleverd met een aantal handige functies om je leven gemakkelijker te maken. De stabiele, stevige snijboom zorgt ervoor dat je sneden zuiver en precies zijn, terwijl de brede breekplaat het breken van tegels gemakkelijker dan ooit maakt. De schokdempers op de snijboomgeleiders helpen schokken op te vangen, zodat tegels niet verschuiven tijdens het snijden. En de verstelbare randgeleider maakt het gemakkelijk om tegels onder een hoek te snijden. Dus als je op zoek bent naar een topkwaliteit tegelsnijder die zelfs de zwaarste klussen aankan, zoek dan niet verder dan de VDT tegelsnijder 600mm.

9. Skandia Handmatige tegelsnijder 400 mm staal 1046618

Zoek je een tegelsnijder waarmee je elke keer een perfect snijresultaat krijgt? Zoek niet verder dan de Skandia Handmatige Tegelsnijder! Dit betrouwbare gereedschap is geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionals, en beschikt over een met wolfraam-carbide gecoate snijschijf en geleiders met een diameter van 16 mm. Met een snijlengte van 400 mm is hij perfect voor tegels met een dikte van 4-12 mm. De hefboom aan de zijkant zorgt voor een zuivere, nauwkeurige snede door de ingekerfde tegel te breken wanneer deze met kracht naar beneden wordt gebracht. En om de tegels tijdens het snijden stevig op hun plaats te houden heeft deSkandia Handmatige Tegelsnijder een met rubber beklede bodemplaat. Bovendien is de parallelle aanslag ideaal voor het snijden van verschillende soorten tegels.

10. Professionele Tegelsnijders 800 mm Tegeldiktes 3 - 15 mm

Maak kennis met de Professionele Tegelsnijder 800 mm - je krachtige en precieze partner voor al je keramische tegelbehoeften! Met een maximale capaciteit van 800 mm en de mogelijkheid om door tegeldiktes van 3-15 mm te snijden, is deze snijder geëxtrudeerd uit aluminium voor de basissterkte en 18 mm geleiders die verchroomd en gerectificeerd zijn met anti-roest behandeling. Perfect voor alles van vloertegels tot mozaïek, steengoed, porselein, en meer - deze snijder wordt geleverd met twee zijsteunen voor extra stabiliteit van het werkstuk en een bodemplaat voor een goede ondersteuning van de tegels. Het kogellager is onderhoudsvrij voor je gemak, terwijl de zijaanslag zorgt voor een hoek van 90°. De semi-professionele tegelsnijder is ook voorzien van een PVC schoen met veiligheidsverende draagvlakken en antislip schuimvoering om krassen of vlekken te voorkomen. Tot slot zijn de PVC voeten antislip om je vloeren te beschermen.

Tot slot over de best geteste Tegelsnijders in 2023

We hopen dat deze lijst met de 10 beste Tegelsnijders je heeft geholpen bij het nemen van een beslissing over welke je moet kopen. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We werken deze lijst steeds bij met de nieuwste en beste Tegelsnijder, zodat je zeker weet dat je tegel op de gewenste maat wordt gesneden.

 

Beste Tegelsnijder: Maak een goede keuze!

Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende Tegelsnijders op de markt dat het moeilijk is om meteen te zien welke de beste voor je is.

Door de verschillende Tegelsnijders met elkaar te vergelijken komt er al snel een goede keuze uit de bus. Wij hebben 10 Tegelsnijder producten voor je getest en beoordeelt. Hierbij hebben wij met name gelet op prijs-kwaliteitverhouding die een Tegelsnijder biedt. Een goedkope Tegelsnijder is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Wij hopen dat onze Tegelsnijder reviews jou zullen helpen om makkelijk een goede keuze te maken. Bekijk hier onze top 5 beste Tegelsnijders. 

Vraag & Antwoord over onze Tegelsnijders reviews

Bij het maken van onze beste Tegelsnijder lijst, letten we op verschillende criteria. Zo waarborgen we dat alle Tegelsnijders in de lijst van goede kwaliteit zijn! 

Ieder mens is bovendien anders en let daarom op verschillende eigenschappen van een product. Ook heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar. Indien je budget wat minder groot is, wil natuurlijk niet zeggen dat je geen kwalitatief goed product kunt kopen. 

Daarom hebben wij geprobeerd om met name goed naar de prijs/kwaliteitsverhouding te kijken en zoveel mogelijk eigenschappen van een Tegelsnijder mee te nemen in ons oordeel.

Criteria die bij hebben meegenomen in onze Tegelsnijder  reviews:

  • Effectiviteit
  • Kwaliteit en Levensduur
  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik?
  • Hoe duurzaam is het product 

Ja, onze reviews zijn betrouwbaar en onafhankelijk! Wij worden niet betaald door de fabrikanten van de producten en voeren het testen van de producten zelf uit. Wij zullen een product dan ook nooit bewust hoger of lager in de ranking zetten! Ook niet als hier geld voor geboden zou worden.

Wij hebben in totaal 10 Tegelsnijders getest en voor ons kwam Unknown  als beste naar voren! 

Overigens zijn alle 10 hierboven beschreven producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan de criteria die wij hebben opgesteld en waar we op letten bij het testen en reviewen.

Disclaimer: De reviews op Elektrischeproducten.nl worden gebaseerd op de persoonlijke bevindingen en meningen van onze redactie. Om commissies te genereren, gebruikt Elektrischeproducten.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. Fouten op de pagina? Of wil je graag een bepaald product getest en gereviewd zien? Neem dan contact met ons op! 

Gepubliceerd op: 9 aug. 2022

  1. Gereedschap
  2. Tegelsnijder