Elektrische producten

In de industrie blijft de vraag naar goed opgeleid personeel alleen maar groeien. Ondanks het grote personeelstekort is de nodige basiskennis van elektrotechniek vaak wel een vereiste. En anders is het wel een enorme pré. Als medewerker in een fabriek, wordt er namelijk vaak wel van je verwacht dat je hier enige basiskennis bezit over elektrotechniek. Als medewerker in de industrie is het natuurlijk interessant om te blijven ontwikkelen. Niet alleen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf, maar ook voor persoonlijke groei.

 Voor medewerkers die graag de basiskennis van elektrotechniek willen leren naast werk, is een cursus de handige uitkomst. Deze cursus biedt een stevige basis voor medewerkers in de industrie, werkzaam in verschillende functies, afdelingen en met uiteenlopende taken. De cursus is overigens ook geschikt voor medewerkers die al enige kennis over elektrotechniek bezitten, maar die behoefte hebben om hun kennis verder uit te breiden. In de cursus worden praktijkopdrachten gecombineerd met theorie die online gevolgd kan worden. Op deze manier kunnen deelnemers zich voor de praktijktrainingen voorbereiden met de theorie en kunnen ze tijdens de cursus direct toepassen wat ze hebben geleerd.

Leren op eigen locatie

Cbt maakt het mogelijk de cursus Elektrotechniek op eigen locatie te volgen, wat een besparing oplevert in zowel kosten als tijd. Dit is niet alleen fijn voor medewerkers, maar ook voor werkgevers. Voor medewerkers is het fijn om in de eigen werkomgeving nieuwe vaardigheden te leren en af te kunnen afstemmen met collega’s als ze hier behoefte aan hebben. Met meer focus op praktijkgericht leren, kunnen deelnemers de opgedane kennis ook meteen in de praktijk brengen. Dit bevordert niet alleen de manier van leren, maar versterkt ook direct de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer. Bovendien stimuleert het samen leren, de leercultuur binnen de organisatie.

Flexibele trainingen voor de industrie

De cursus Elektrotechniek is heel flexibel en maakt het voor veel bedrijven heel praktisch en makkelijk om werknemers te trainen op het gebied van elektrotechniek. Bij Cbt kan de cursus aangepast worden op de specifieke behoeften van het bedrijf, dit kan voor elk bedrijf verschillend zijn. Zo kunnen nieuwe vaardigheden en kennis makkelijk geïntegreerd worden. Ontdek nu hoe de cursus afgestemd kan worden op jouw organisatie en ga naar cbtresultaatuitopleiden.nl. Neem contact op of vraag een gratis adviesgesprek aan en ontvang advies over de beste optie voor uw medewerkers.