Elektrische producten

Must-have apparaten op ieder feestje

Na een lange periode zonder feestjes is het eindelijk weer tijd om alles uit de kast te trekken. Maar wat is allemaal benodigd om het beste feestje te geven? Wij zetten alle apparaten op een rijtje die je sowieso nodig hebt om een toffe party te geven!

Een goede geluidsinstallatie

Voor een feestje is muziek natuurlijk niet weg te denken. Dus daar hoort een goede geluidsinstallatie bij. Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens geweest op een feestje waar geen goed geluid was. Toen was meteen je hele avond verpest. Dus als je een feestje organiseert, zorg er dan voor dat je goede speakers hebt. Ze moeten op hard volume zuivere vocalen en basnoten aankunnen. Je kunt aan specialisten vragen wat de beste speakers zijn voor jou genre muziek, hier zit natuurlijk verschil in.

Een vette lichtshow

Het oog moet ook wat hebben. Bij een feestje kunnen lichten daar veel bij helpen. Er zijn veel verschillende soorten lichten die je kunt regelen voor een feestje. Je hebt lampen die één kleur schijnen, handig voor door de zaal. Lampen die veranderen van kleur, top voor bij de dj-booth. Lampen die ronddraaien, perfect als je iets unieks wilt door de zaal heen. Discolampen, want wat is een feestje nou zonder een discobal. Er zijn super veel soorten lichten die beschikbaar zijn voor een feestje. Het beste is om naar een expert toe te gaan, jou wensen aan hem voor te leggen zodat hij je kan adviseren wat het beste past bij jou feest.

Een silent disco set

Wil je eens iets anders organiseren dan een normaal feestje? Neem dan eens een kijkje in de wereld van conceptfeesten. Zo kun je bijvoorbeeld een silent disco organiseren. Dit is een feestje waar iedereen een koptelefoon opheeft en de muziek wordt afgespeeld door de koptelefoon. Er draait dus geen muziek in de zaal. Het is mogelijk om één kanaal te hebben, iedereen luistert dan naar dezelfde muziek. Maar er bestaan ook silent disco sets waarbij je meerdere kanalen kan hebben. Meerdere dj’s kunnen dan tegelijkertijd draaien en mensen kunnen kiezen naar welke ze willen luisteren. Tussendoor kun je ook wisselen van kanaal, zo kan je genieten van iedere dj.

Het aanschaffen van zo’n silent disco set kan hoog in de prijzen lopen. Daarom zijn er ook bedrijven die sets aanbieden om te huren. Een silent disco huren is dus het perfecte idee om eens uit te proberen als je niet zeker weet of het iets voor jou is. Je kan het eerst proberen met een kleine groep vrienden om erachter te komen of dit het goede concept is voor jou party.

Nu je weet wat er allemaal benodigd is voor een goede party, kan het feest pas echt beginnen!