Elektrische producten

Een DYMO LabelWriter voor elke toepassing

Je kent het wel. Je wilt even snel een label printen en bent eindeloos bezig met het juist instellen en opzoeken van speciale labelvellen. Terwijl je maar een label wilt printen. Of je wilt juist snel een hele partij geprint hebben. Daarvoor is de DYMO LabelWriter gemaakt.

Hoe werkt de DYMO LabelWriter?

Gemak dient de mens, je hoeft niets te installeren. Sluit de DYMO LabelWriter aan op je PC of Mac en je kunt direct data importeren vanuit Microsoft Word, Excel of Google Contacten. Of het nu gaat om adres-, ordner- of naambadgelabels, alle labels rollen direct uit je LabelWriter™. Gemak dient de mens. Je bespaart veel geld, tijd en niet te vergeten ergernis.

Je bespaart dure inkt of toner met de DYMO LabelWriter

Met de DYMO LabelWriter bespaar je dure inkt of toner. Dankzij de thermische afdruktechnologie maak je snel een geprint label zonder dat je een grote printer op jouw bureau hoeft te plaatsen. Het compacte ontwerp past op iedere werkplek of buro.

Ook modellen met twee labelrollen verkrijgbaar

Met modellen voorzien van twee labelrollen kun je helemaal de snelheid erin houden. Ook kun je bijvoorbeeld een rol voorzien van een bedrijfslogo en de andere niet. Of selecteer één van de professionele labelsjablonen. De DYMO LabelWriter is ook geschikt voor het uitprinten van streepjescode-etiketten. Een snelheid tot maar liefst 70 labels per minuut is mogelijk met de turbo-versie. Je hebt in no-time al jouw etiketten gereed.

Garantie voor twee jaar op alle apparaten

De DYMO LabelWriter is een betrouwbaar apparaat, vandaar dat de fabrikant maar liefst twee jaar garantie geeft. Veel fabrikanten bieden niet zo’n ruime garantieperiode. De etiketten zijn verkrijgbaar in diverse gangbare formaten en hoeveelheden labels op de rol. Labelbreedtes tussen 9 mm en 102 mm zijn leverbaar. Dus er zit altijd wel een formaat voor jou tussen. Geschikt voor al jouw post- en pakketverzendingen en speciale toepassingen.

Ook industriële labels mogelijk

Naast de normale kantoor DYMO LabelWriter zijn er ook labelwriters voor industriële toepassingen. Te gebruiken voor snoer- en kabelwikkels, vlaglabels, streepjescodes van code 39 en code 128 en zekeringslabels. De kenners weten hiermee genoeg.

Ook Wireless labelprinter verkrijgbaar

Wil je labels af kunnen drukken zonder kabels met de DYMO LabelWriter? Ook dat is mogelijk met de DYMO LabelWriter Wireless. Gemak dient de mens.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek de website van DYMO voor verdere informatie en de uitgebreide toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *