Elektrische producten

Beste externe dvd brander - externe dvd branders reviews [TEST]2023

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2023

De zoektocht naar de perfecte externe dvd brander kan beginnen, je hebt er nog nooit zo veel mogelijkheden voor gehad! Deze hoogwaardige technologie kan een moeilijke aankoop zijn, dus om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van de beste opties beschikbaar op de markt. Deze top 10 producten hebben allemaal hun eigen voordelen, dus door te lezen kun je de juiste optie vinden om je digitale videobeelden te verzamelen en te bewaren. Dus beginnen we met onze top 5 externe dvd-branders die je zal helpen op je zoektocht! 

Wij hebben 10 externe dvd branders voor je getest en een review erover geschreven. Dit zijn de 5 externe dvd branders die het voor ons als beste uit de bus kwamen. 

Lees hier onze externe dvd branders reviews - TOP 5

Het kiezen van een externe dvd brander is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig! 

Daarom hebben wij besloten  onderzoek voor jou te doen en wij hebben een lijst samengesteld met de beste externe dvd branders die er zijn.

Lees hier meer over de verschillende soorten externe dvd branders en welke het beste bij jouw behoefte en budget past.

We beginnen met een top 5! 

1. Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar.

De externe DVD speler is uitgerust met een USB 3.0 of USB C-poort, waardoor je de drive makkelijk kan verbinden met je laptop, Macbook of desktop. De drive is ontworpen met een hoge kwaliteit voeding die je met zowel USB 3.0 als USB C kunt voeden. De Zedar externe DVD speler is een multifunctioneel apparaat dat je toegang geeft tot content vanaf verschillende media. De drive biedt een lees- en schrijfsnelheid van CD's en DVD's om data, muziek, films en foto's mee te delen en te bewerken. Het is een perfecte partner om je data bij te houden als je vaak reist of veel onderweg bent. De drive is ook geschikt voor het kopiëren van gegevens vanaf cd's en dvd's, waardoor je gegevens snel en gemakkelijk kunt verplaatsen.

2. PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux.

Met de PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play heb je een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het afspelen en branden van cd's en dvd's. Dankzij de USB 3.0 aansluiting heb je een snelle data-overdracht en kun je de drive plug & play aansluiten op je laptop, PC, Mac(book) of Linux machine. Ook is de drive extreem energiezuinig waardoor je lange tijd kunt genieten van het gebruik ervan. De PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play is extreem handzaam. Hij is plat en heeft een discreet uiterlijk waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Ook is de drive een stuk duurzamer dan andere optische drives omdat hij gemaakt is van duurzame materialen. Met deze drive heb je dus een krachtige, betrouwbare en duurzame oplossing voor het afspelen en branden van cd's en dvd's.

3. Externe dvd speler brander voor laptop Geschikt voor Windows en Mac- Optical drive Usb C.

Met de externe dvd speler van Wadu is het mogelijk om dvd's en cd's af te spelen op je laptop. De speler is geschikt voor zowel Windows als Mac. Naast het afspelen van dvd's en cd's heeft de speler ook de mogelijkheid om dvd's en cd's te branden. De externe dvd speler is gemaakt met een USB C-aansluiting, wat betekent dat je jouw computer gemakkelijk kan aansluiten. De externe dvd speler van Wadu is gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar de speler aan te sluiten op jouw laptop en je bent klaar om dvd's en cd's af te spelen. De speler is ook eenvoudig te verplaatsen, dus je kunt hem meenemen en overal gebruiken. Met de externe dvd speler van Wadu heb je de mogelijkheid om dvd's en cd's af te spelen en te branden op je laptop, waar je ook bent.

4. Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

De externe DVD speler en brander is ontworpen voor gemak en eenvoudig gebruik. Het plug en play ontwerp zorgt ervoor dat je geen software hoeft te installeren. Je kunt direct kant-en-klare dvd's afspelen, bewerken, branden en kopiëren. De externe DVD speler en brander is ook geschikt voor verschillende type optische schijven, waaronder CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + RW, DVD-RAM, en CD-R. Het ontwerp is compact en draagbaar waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen. De speler is ook voorzien van een LED-indicator die aangeeft wanneer er een schijf is ingelegd. Gadgetplace biedt met deze externe DVD speler een praktische en handige oplossing voor mensen die hun laptop of PC willen uitbreiden met een optische drive. Of je nu onderweg bent of thuis bent, deze speler biedt je veel flexibiliteit. De drive kan eenvoudig worden aangesloten op je laptop of PC via de USB C- of USB 3.0-adapter. Je kunt direct kant-en-klare dvd's afspelen, bewerken, branden en kopiëren, zonder software te hoeven installeren. De externe DVD speler en brander is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, draagbare oplossing. Gadgetplace biedt met deze externe DVD speler en brander een praktische en handige oplossing voor het afspelen en branden van alle soorten optische schijven. Het ontwerp is compact en draagbaar waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen. Met de USB C- en USB 3.0-adapters kun je de speler eenvoud.

5. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel.

Met de Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander heb je een krachtig apparaat in handen. Deze externe CD/DVD speler en brander maakt het maken van back-ups van jouw favoriete CD's en DVD's eenvoudiger dan ooit. Dit apparaat is uitgerust met een USB 3.0 of USB C aansluiting, waarmee je snel software kunt installeren. Deze externe DVD speler is geschikt voor zowel Windows als MAC apparaten en ondersteunt vrijwel ieder RAM/ROM formaat. Je kunt deze externe CD/DVD speler en brander gemakkelijk meenemen door het compacte design en de geborstelde afwerking. Bovendien wordt de externe CD/DVD speler geleverd met een handige hoes en kabel, zodat je onderweg kunt genieten van jouw favoriete muziek. Om je tevredenheid te garanderen staat er een 100% tevredenheidsgarantie op de Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander.

Andere geteste externe dvd branders - Onze top 5 - 10 reviews

We hebben in totaal 10 externe dvd branders getest. Hoewel wij hierboven onze 5 favorieten al hebben besproken. Zijn er nog 5 goede externe dvd branders over.

Ben je dus nog niet overtuigd geraakt van een externe dvd brander? Bekijk dan hier de rest van onze top 10 lijst. Dit zijn ook allemaal producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan alle criteria die wij hebben aangehouden voor onze reviews. 

Nog meer product reviews:

6. LG GP57ES40 externe DVD brander zilver.

De LG GP57ES40 externe DVD brander zilver is een krachtige en handige oplossing om al je data op een externe medium te bewaren. De brander heeft een zilverkleurige behuizing en is voorzien van een snelle USB 2.0 aansluiting. Met deze brander kun je eenvoudig al jouw belangrijke foto's, video's, documenten en data op DVD of CD branden. De LG GP57ES40 heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid, waardoor je jouw data snel en gemakkelijk kunt branden. Bovendien ondersteunt de brander M-DISC, waarmee je jouw waardevolle data levenslang kunt bewaren. Zo kunnen ook toekomstige generaties nog gebruik maken van je data. De brander weegt slechts 220 gram en heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Daarnaast is de brander zeer energiezuinig, waardoor hij minder belastend is voor het milieu.

7. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 USB C Windows Mac Plug Play.

Het apparaat is zeer eenvoudig te installeren met slechts één aansluiting. U hoeft geen software of stuurprogramma's te installeren. Zodra deze externe dvd-speler is aangesloten, wordt deze direct herkend door het besturingssysteem. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan bestanden, zoals DVD, VCD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, enz. U kunt ook direct muziek of video's afspelen vanaf uw dvd of cd. Deze externe dvd-speler van Cloxks is compatibel met Windows en Mac besturingssystemen. De speler biedt een snelle dataoverdracht, waardoor uw bestanden snel worden geopend. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit kunt u de externe dvd-speler ook gebruiken met verschillende apparaten, zoals televisies, tablets, smartphones, enz. U kunt er zelfs mee opnemen en branden op CD's en DVD's. Geniet van een uitstekende geluidskwaliteit en haarscherpe beelden met deze externe dvd-speler van Cloxks.

8. LG GP57EW40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/8x/5x USB 2.0 extern.

Met de LG GP57EW40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/8x/5x USB 2.0 externe DVD brander, kun je makkelijk en snel al je data op DVD of CD branden. Deze brander heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid en is daarom een ideale oplossing voor het veilig opslaan van foto's, video's, documenten en andere bestanden. De brander is compatibel met M-DISC, zodat je je waardevolle data levenslang kunt bewaren. Je kunt de brander eenvoudig aansluiten via USB 2.0. Hierdoor kun je de brander ook gebruiken als back-up of om later te gebruiken. Met de LG GP57EW40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/8x/5x USB 2.0 externe DVD brander, ben je verzekerd van jouw data en kun je deze ook aan volgende generaties doorgeven.

9. Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE.

Met de Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler kun je je favoriete films, muziek, software en games direct afspelen of branden op CD en DVD. Met de NIEUWSTE VERSIE maak je gebruik van de modernste technologie. De drive is compatibel met alle besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en Mac. De Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler is gemakkelijk aan te sluiten op je laptop, pc of tablet. De drive is voorzien van een USB 2.0 of USB-C poort, waardoor je geen extra kabels of snoeren hoeft aan te schaffen. De USB-poort zorgt ook voor de stroomvoorziening, waardoor je geen stopcontact in de buurt hoeft te zoeken. De drive is plug-and-play, wat betekent dat je het apparaat direct kunt gebruiken zonder de installatie van extra software.

10. RMtrade Externe DVD Speler Voor Laptop en Brander USB 3.0 draagbare dvd speler.

De RMtrade Externe DVD-speler is een perfecte oplossing voor de digitale levensstijl. Met deze draagbare DVD-speler kun je overal en altijd je favoriete muziek, films en games afspelen. De drive is voorzien van de nieuwste USB 3.0 / USB-C technologie, waardoor je onmiddellijk kunt starten met het afspelen van je favoriete media. De DVD-speler is ook een brander, dus je kunt makkelijk je favoriete films en muziekbranden op CD's of DVD's. De drive is klein en licht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen. De drive is ook zeer energiezuinig en verbruikt slechts 0,5 watt. Met deze externe DVD-speler kun je altijd en overal je favoriete media afspelen.

Tot slot over de best geteste externe dvd branders in 2023

Het is moeilijk om meteen een goede keuze te maken als je op zoek bent naar een externe dvd brander. Er zijn zoveel verschillende producten op de markt dat het lastig is om er een te kiezen. Gelukkig hebben wij onze top 10 externe dvd brander producten voor jou getest en beoordeeld. Zo heb je meteen een overzicht van de beste producten. Thuis heb je rustig de tijd om de producten met elkaar te vergelijken. Daarbij hebben wij vooral gelet op de prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Met deze informatie moet het kiezen van een goede externe dvd brander een stuk gemakkelijker zijn geworden. We hopen dat onze externe dvd brander reviews jou kunnen helpen de beste keuze te maken! Bezoek onze website om de top 5 beste externe dvd branders te bekijken. 

Beste externe dvd brander: Maak een goede keuze!

Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende externe dvd branders op de markt dat het moeilijk is om meteen te zien welke de beste voor je is.

Door de verschillende externe dvd branders met elkaar te vergelijken komt er al snel een goede keuze uit de bus. Wij hebben 10 externe dvd brander producten voor je getest en beoordeelt. Hierbij hebben wij met name gelet op prijs-kwaliteitverhouding die een externe dvd brander biedt. Een goedkope externe dvd brander is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Wij hopen dat onze externe dvd brander reviews jou zullen helpen om makkelijk een goede keuze te maken. Bekijk hier onze top 5 beste externe dvd branders. 

Vraag & Antwoord over onze externe dvd branders reviews

Bij het maken van onze beste externe dvd brander lijst, letten we op verschillende criteria. Zo waarborgen we dat alle externe dvd branders in de lijst van goede kwaliteit zijn! 

Ieder mens is bovendien anders en let daarom op verschillende eigenschappen van een product. Ook heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar. Indien je budget wat minder groot is, wil natuurlijk niet zeggen dat je geen kwalitatief goed product kunt kopen. 

Daarom hebben wij geprobeerd om met name goed naar de prijs/kwaliteitsverhouding te kijken en zoveel mogelijk eigenschappen van een externe dvd brander mee te nemen in ons oordeel.

Criteria die bij hebben meegenomen in onze externe dvd brander  reviews:

  • Effectiviteit
  • Kwaliteit en Levensduur
  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik?
  • Hoe duurzaam is het product 

Ja, onze reviews zijn betrouwbaar en onafhankelijk! Wij worden niet betaald door de fabrikanten van de producten en voeren het testen van de producten zelf uit. Wij zullen een product dan ook nooit bewust hoger of lager in de ranking zetten! Ook niet als hier geld voor geboden zou worden.

Wij hebben in totaal 10 externe dvd branders getest en voor ons kwam Unknown  als beste naar voren! 

Overigens zijn alle 10 hierboven beschreven producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan de criteria die wij hebben opgesteld en waar we op letten bij het testen en reviewen.

Disclaimer: De reviews op Elektrischeproducten.nl worden gebaseerd op de persoonlijke bevindingen en meningen van onze redactie. Om commissies te genereren, gebruikt Elektrischeproducten.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. Fouten op de pagina? Of wil je graag een bepaald product getest en gereviewd zien? Neem dan contact met ons op! 

Gepubliceerd op: 9 aug. 2022

  1. Elektronica
  2. externe dvd brander

Heb je makkelijk een externe dvd brander gekozen? Interesse in andere producten?

Elektrischeproducten.nl heeft ook andere producten in diverse categorieën getest. 

Bekijk deze reviews hier: