Elektrische producten

Dien jij voor het uitvoeren van je werkzaamheden in het bezit te zijn van een NEN 3140 certificaat? Of vind je het gewoon een meerwaarde om dit certificaat te behalen zodat je extra werkzaamheden uit mag voeren? Schrijf je dan in voor een NEN 3140 cursus. Hier lees je welke voordelen dit biedt. Kies voor een NEN 3140 cursus van ARBO centrum om van nog meer voordelen te profiteren. 

Je hebt een NEN 3140 certificaat nodig voor je werk

Het kan zo zijn dat je een NEN 3140 certificaat nodig hebt of graag wilt behalen. Alleen met een geldig NEN 3140 certificaat mag je namelijk werkzaamheden uitvoeren aan elektrische handgereedschappen en apparaten onder laagspanning. Een NEN 3140 cursus volgen is de enige manier om het certificaat te behalen. 

Je kunt kiezen voor een VOP cursus of een VP cursus. Met het VOP certificaat (Voldoende Onderricht Persoon) mag je onder supervisie van een collega met het VP-certificaat werkzaamheden uitvoeren. Met het VP certificaat (Vakbekwaam Persoon) mag je zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Om de VP cursus te mogen volgen dien je een technische vooropleiding te hebben óf eerst het VOP certificaat te behalen.

Het volgen van een cursus is nuttig én interessant

In de NEN 3140 cursus doe je waardevolle kennis op. Je leert veilig werkzaamheden uitvoeren aan elektrische installaties. Van machines in de werkplaats tot aan onderhoud van de koffiemachine in de pantry. De kennis die je opdoet komt ook privé van pas. En natuurlijk is deze kennis waardevol voor het bedrijf. Het bedrijf heeft iemand als jij nodig.

Kies voor de kwaliteit van ARBO centrum

Kies je voor ARBO centrum voor het volgen van een NEN 3140 cursus, dan kies je voor kwaliteit. Wist je dat onze cursisten ons gemiddeld belonen met een 9? Ook slaagt meer dan 95% in één keer voor de cursus. En met vestigingen door heel het land is er altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. Schrijf je direct in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *