Elektrische producten

Zowel in de zomer- als in de wintermaanden, is het belangrijk om goede buitenverlichting te hebben. Tijdens lange zomeravonden versterken sfeervolle buitenlampen de sfeer, is het mogelijk om een goed boek te lezen en kunt u urenlang borrelen met vrienden of familie zonder in het donker te hoeven zitten. Tijdens de wintermaanden zorgt goede buitenverlichting juist weer voor extra veiligheid. Het mooie is, dat het u helemaal niets extra hoeft te kosten, want het assortiment buitenlampen die niet op het elektriciteitsnet hoeven te worden aangesloten, groeit dagelijks,

Solar-inbouwspots voor buiten

Solar inbouwspots geven een tuin niet alleen sfeer, ze kunnen ook uitstekend worden gebruikt om bijvoorbeeld een voetpad te verlichting of de voorkant van uw huis. Op die manier schrikt u ongenode gasten af.

Solar verlichtingssysteem Sun’connec

Het verlichtingssysteem Sun’connec van Lutec geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de solar- of de netvoeding uitvoering. In deze serie vindt u alle soorten buitenlampen: wandlampen met of zonder bewegingssensor, staande buitenlampen, inbouwlampen en vloerlampen. Het voordeel: in de winter, als de zon minder uren schijnt, kunt u overschakelen op netvoeding.

Solar buitenwandlampen

De bekende merken zoals Philips, Paulmann en LEDVANCE hebben een breed scala aan solar buitenlampen. U bevestigt ze eenvoudig aan de wand en de zon doet de rest. In elke uitvoering en elk design vindt u altijd een wandlamp naar uw smaak.

Energiezuinig leven speelt een steeds belangrijkere rol. Behalve dat het geld bespaart, is het milieu ook een belangrijke reden om over te gaan op alternatieve energieën. Op het gebied van verlichting, hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. De gloeilampen zijn vervangen door LED lampen en door de mogelijkheden van solar verlichting uit te breiden, kunt u kiezen voor buitenlampen die bij uw tuin, uw wens en uw budget passen.

Tip: wandlampen voor buiten zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en met extra mogelijkheden zoals voorzien van sensor, uw huisnummer of zelfs een beveiligingscamera. Lees er meer over in het artikel “LED buitenwandlampen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *