Elektrische producten

Heb je nog oude platen in je kast staan? Zo ja, dan heb je geluk! Er zijn heel wat leuke manieren om er het beste uit te halen. Platen kunnen in feite heel leuk zijn om naar te luisteren, en ze kunnen ook een vleugje nostalgie toevoegen aan elke kamer. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe manier om van je oude platen te genieten, lees dan verder. We laten je zien hoe je er het beste uit kunt halen.

Opgeruimd staat netjes

Als je zoals veel mensen bent, heb je waarschijnlijk een heleboel oude CD’s die stof staan te verzamelen in je huis. Maar wat je je misschien niet realiseert is dat diezelfde CD’s kunnen worden gebruikt om een aantal echt geweldige platen te maken. Ja, het is echt waar!

Je kunt die oude CD’s gebruiken om een aantal geweldige nieuwe platen te maken.Als je niet zeker weet hoe je moet beginnen, is alles wat je nodig hebt een beetje creativiteit en een platenspeler. Met deze twee dingen, kunt u gemakkelijk uw oude cd’s om te zetten in een aantal geweldige nieuwe platen. Dit is wat je moet doen:

  • Zoek een oude CD waar je niet meer naar luistert.
  • Leg de CD op uw platenspeler.
  • Gebruik een scherp mes om de CD voorzichtig in vieren te snijden.
  • Neem een van de kwarten en leg die op de platenspeler.
  • Luister naar het kwartje terwijl het op de platenspeler speelt.
  • Herhaal de stappen

Kies de juiste dossiers

Nu u uw platenspeler hebt ingesteld en klaar om te beginnen, is het tijd om de juiste bestanden te kiezen. Wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste bestanden voor uw platen, zijn er een paar dingen die u in gedachten wilt houden.

Ten eerste, zorg ervoor dat de bestanden die u kiest van goede kwaliteit zijn. Dit is belangrijk omdat uwil je dat je platen goed klinken als je ze afspeelt. Ten tweede, probeer bestanden te kiezen die wat langer zijn. Platen kunnen namelijk maar een beperkte hoeveelheid informatie bevatten. Dus als u bestanden kiest die te kort zijn, passen ze misschien niet op de plaat.

Tenslotte, zorg ervoor dat de bestanden die u kiest in MP3 formaat zijn.Dit komt omdat de meeste platenspelers alleen MP3-bestanden kunnen afspelen. Als u bestanden in een ander formaat kiest, kunnen deze mogelijk niet op uw platenspeler worden afgespeeld. De beste surround set moet je ook hebben!

Ruim ze op

Zodra je je bestanden in MP3 formaat hebt, is het tijd om ze op te schonen. Dit is belangrijk omdat je er zeker van wilt zijn dat je platen zo goed mogelijk klinken als je ze afspeelt. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je bestanden op te schonen. Ten eerste kun je een programma als Audacity gebruiken om ongewenste ruis te verwijderenvan uw bestanden.

Ten tweede kunt u uw bestanden normaliseren om er zeker van te zijn dat ze allemaal hetzelfde volume hebben. Tenslotte kunt u een programma als iTunes gebruiken om uw bestanden om te zetten naar een MP3-formaat. Alternatieven voor sonos is iets waard om over te leren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *