Elektrische producten

Voor de game freaks onder ons gaat het om de ultieme gaming ervaring. Goed, vlot en vloeiend beeld, mooi surround geluid, een gaming pc, een gaming muis en keyboard. Natuurlijk wil je als gamer plaatsnemen in een supercomfortabele stoel achter je PC. Sowieso moet het een krachtige PC zijn die de nieuwste games moeiteloos kan draaien. Sterke processor, voldoende RAM, voldoende schijfruimte en een top videokaart. En zo kun je nog eindeloos doorgaan. Welke attributen zijn zoal in 2020 te krijgen?

Comfortabel PC gamen

Zeker als je uren achtereen aan het gamen bent, is het belangrijk dat je plaatsneemt in een ergonomisch vervaardigde stoel. Dit alles en nog meer met de AmazonBasics BIFMA Certified Gaming Office Chair. Daarnaast horen er ook een goede muis en keyboard bij zoals de SteelSeries Rival 710 muis en SteelSeries Rival 710 keyboard. Voor wat betreft de machines behoren die van Alienware tot de beste zoals de Alienware Aurora R11.

Veelzijdige headset

Online gamen is vooral in de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Met name de multiplayer games. Daarbij speelt een goede headset zeer zeker een belangrijke rol. Zo kun je je medespelers goed verstaan, maar ook goed horen als de vijand in aantocht is. Top gaming headset op dit moment is de SteelSeries Arctis 7. Prima compatibel met de S4, Xbox ONE, Switch, mobile en natuurlijk de PC.

Sprankelend beeld

Je kunt geen fanatieke gamer zijn en geen mooi beeld willen. De pc-gamer moet het echt hebben van de Dell S3220DGF.

Voor wat betreft de game consoles zijn het de PlayStation 4 Pro en de XBOX One. Beide uitgerust met 4K beeldkwaliteit en dus HDR-videokwaliteit, ervaar je mooiste beeldkwaliteit. Gekoppeld aan de LG CX Series OLED TV, heb je een onvoorstelbaar kraakhelder mooi beeld.

Zoek je naar een draagbare optie dan is de Nintendo Switch zonder meer de huidige kampioen. Het is verder ook prima aan te sluiten op je tv voor een groter beeld. Het haalt het niet bij de 4K kwaliteit van de PS4 en XBOX One, maar genieten zul je zeker wel.

Voor ieder wat wils. Zowel voor de pc-gamer als de console liefhebber zijn er opties genoeg. Als je echt tot het uiterste wilt, kies je voor de apparaten die 4K beeldkwaliteit kunnen leveren. Ook de liefhebbers van draagbare toestellen komen aan hun trekken met de Nintendo Switch. Wellicht nog net geen 4K beeldkwaliteit, maar in ieder geval wel prachtig beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *