Elektrische producten

WiFimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren en naar films kijken is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en Blu-ray hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. We beleven ons entertainment steeds vaker vanaf een harde schijf of vanuit de cloud. Dat vraagt om andere apparatuur, andere kennis en andere expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. WiFimedia verkoopt daarom allerlei verschillende soorten streamingapparatuur van de hoogste kwaliteit. Benieuwd wat voor apparatuur dit is? Lees dan snel verder!

Hoofdtelefoons

Op zoek naar een goede hoofdtelefoon? Bij Wifimedia ben je aan het juiste adres. Naast een ruime keuze aan direct leverbare hoofdtelefoons via de webwinkel, bieden zij tevens de mogelijkheid om jouw potentiële keuze eerst eens met eigen oren in hun Experience Center te beluisteren. Zij staan hierbij graag voor je klaar om je optimaal te adviseren en samen de beste hoofdtelefoon te vinden die past binnen jouw budget.

Draagbare audio

Wifimedia levert een breed assortiment aan draagbare audio-oplossingen waarmee je écht overal waar jij dit wilt kunt luisteren naar muziek. Of je nu kiest voor een van de populaire Hi-Res audiospelers waarmee je in combinatie met een hoofdtelefoon geniet van muziek of dat je juist kiest voor een draagbare Bluetooth luidspreker die je eenvoudig samen met je smartphone met je meedraagt; ze streven ernaar dat jij in huis, om het huis, onderweg naar huis maar ook op het strand of bij het zwembad optimaal geniet van jouw favoriete muziek.

Opslag

Voor het opslaan van bestanden vanaf je computer, smartphone of een ander apparaat heb je een opslagapparaat nodig. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Als je bestanden wilt opslaan op je computer zelf dan doe je dit op een harde schijf. Wil je jouw bestanden via je netwerk opslaan? Dan kan een NAS (Networked Attached Storage) de uitkomst zijn. Bij Wifimedia vind je diverse mogelijkheden voor de opslag van jouw bestanden.

Data recovery

PATS. Een zwart scherm. Al jouw kostbare bestanden en data verdwenen. Toch? Er is geen reden tot paniek. Een échte specialist kan namelijk bijna altijd een perfecte data recovery voor jou uitvoeren en jouw verdwenen of per ongeluk verwijderde bestanden veiligstellen en terughalen. Laat je niet vertellen dat uw data voorgoed verdwenen zijn! WiFimedia lost het voor je op!

Experience Center

WiFimedia laat je beeld en geluid graag beleven. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop ervaring, HiFi-oplossingen of een multiroom muziekbeleving; het WiFimedia Experience Center biedt je de beste beleving op het gebied van audio en video. Bovendien beschikken ze over verschillende Experience Rooms die zijn ingericht om op een comfortabele manier te kunnen genieten van beeld en geluid zoals zij dit ook bij jou thuis kunnen installeren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje in het Experience Center of bezoek snel de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *