Elektrische producten

Beste mini laptop - mini laptops reviews 2024

Laatst bijgewerkt: 5 dec. 2023

Bezorgd dat je je werk niet kunt doen omdat je geen laptop hebt die groot genoeg is?

Mini laptops zijn de perfecte oplossing voor mensen die een kleine, lichte computer willen die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Met krachtige processoren en veel opslagruimte kunnen deze computers alles aan wat je onderweg moet doen.

Je hoeft niet in te leveren op kracht of functionaliteit als je kiest voor een Mini laptop. Deze apparaten zijn net zo capabel als hun grotere tegenhangers - maar ze zijn veel draagbaarder. Dus als je een computer nodig hebt die goed kan reizen, dan is een Mini laptop de perfecte optie voor jou.

 

Om jou te helpen een makkelijke keuze te maken uit goede mini laptops hebben we een top 10 opgesteld van de best geteste mini laptops. We hebben een [zb_mp_mv[ test gedaan waarbij we verschillende producteigenschappen hebben bekeken per mini laptop. Op basis van dit onderzoek zijn we tot deze top 10 gekomen. 

Ontdek hier onze top 10 mini laptops

Het kiezen van een goede mini laptop is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig. Daarom hebben wij besloten  onderzoek voor jou te doen en wij hebben een lijst samengesteld met de beste mini laptops die er zijn.

Lees hier meer over de verschillende soorten mini laptops en welke het beste bij jouw behoefte en budget past. We beginnen met de top 5.

1. ASUS Chromebook C424MA-EB0228 - 14 Inch

ASUS Chromebook C424MA-EB0228 - 14 Inch: De ultieme film- en seriegenoot De ASUS Chromebook C424MA-EB0228 is het perfecte apparaat voor filmliefhebbers en serieschrijvers. Zijn Full HD-scherm is perfect om je favoriete shows kristalhelder te bekijken, en zijn compacte formaat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien hoef je je dankzij het ontspiegelde scherm nooit zorgen te maken dat schittering of zonlicht je kijkervaring verpest.

2. Acer Chromebook 314 C933T-C1G6 - 14 inch

De Acer Chromebook 314 C933T-C1G6 - 14 inch is een top Chromebook die een Full HD beeldscherm en een touchscreen display biedt. Deze Chromebook is perfect voor iedereen die graag films of series kijkt, want het Full HD beeldscherm geeft je prachtige beelden. Het formaat van de Chromebook is ook zeer compact en licht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

3. Lenovo Ideapad Duet Chromebook - CT-X636F ZA6F0027NL - 10.1 Inch

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en betrouwbaar apparaat dat perfect is voor dagelijks gebruik, kijk dan niet verder dan de Lenovo Ideapad Duet Chromebook CT-X636F. Deze handige Chromebook is perfect om op het web te surfen, e-mail te checken, aantekeningen te maken en verschillende apps te gebruiken - allemaal met gemak. Bovendien kun je hem dankzij het touchscreen display ook als tablet gebruiken als je handsfree moet werken. En omdat hij licht en compact is, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

4. Lenovo Chromebook Flex 3 11-IGL05 82BB0011MH - 11.6 Inch

Wil je een apparaat dat zowel een tablet als een laptop is? Wil je iets lichts en compacts dat je overal mee naartoe kunt nemen? Kijk dan eens naar de Lenovo Chromebook Flex 3 11-IGL05 82BB0011MH. Deze geweldige 2-in-1 Chromebook heeft een 360 graden scharnier waarmee je direct van laptop- naar tabletmodus kunt schakelen. Dus of je nu aan een project werkt of gewoon op het web surft, je kunt het allemaal met gemak doen. Bovendien heeft de Chromebook een lange batterijduur, zodat je de hele dag productief kunt blijven.

5. Acer Chromebook Spin 314 CP314-1HN-C1WK - 14 inch

De Acer Chromebook Spin 314 CP314-1HN-C1WK - 14 inch is een krachtig en veelzijdig apparaat dat perfect is voor iedereen die het beste wil van zowel een laptop als een tablet. De Chromebook heeft een Full HD beeldscherm dat perfect is voor het bekijken van films of tv-programma's, en het 2-in-1 ontwerp betekent dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen gebruik als laptop of als tablet. De Chromebook is ook licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Andere geteste mini laptops - Onze top 5 - 10 reviews

We hebben vele mini laptops getest en een top 10 gemaakt van de allerbeste. Hoewel wij hierboven onze 5 favorieten al hebben besproken zijn er nog 5 goede mini laptops over.

Ben je dus nog niet overtuigd geraakt van een mini laptop? Bekijk dan hier de rest van onze top 10 lijst. Dit zijn ook allemaal goed mini laptops die voldoen aan alle criteria die wij hebben aangehouden voor onze reviews. 

Nog meer product reviews:

6. ASUS Chromebook C223NA-GJ0088 - 11.6 inch

De ASUS Chromebook C223NA-GJ0088 is een uitstekende keuze voor wie een betrouwbare en betaalbare ChromeOS-laptop wil. Dit model wordt geleverd met een 11,6 inch Full HD beeldscherm, waardoor hij perfect is voor het bekijken van films of tv-programma's. Hij heeft ook een lange batterijduur, zodat je hem langere tijd kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over opladen. Daarnaast beschikt de Chromebook over een hoge snelheid waarmee je gemakkelijk tussen alle Chrome-apps kunt schakelen.

7. HP Chromebook 14a-na0752nd - 14 inch

Ben je op zoek naar een lichtgewicht en compacte Chromebook die toch een geweldig beeldscherm biedt? Zoek dan niet verder dan de HP Chromebook 14a-na0752nd. Deze Chromebook heeft een Full HD beeldscherm, perfect voor het bekijken van films of het streamen van je favoriete shows. Bovendien betekent het antireflecterende scherm dat je deze Chromebook zelfs in direct zonlicht kunt gebruiken. En met iets meer dan 3 pond is deze Chromebook gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

8. HP Chromebook 14b-nb0350nd - 14 inch

Op zoek naar een snelle en lichte computer die je drukke levensstijl kan bijhouden? Kijk dan eens naar de HP Chromebook 14b-nb0350nd. Deze Chromebook is uniek vanwege zijn hoge snelheid en het gemakkelijk schakelen tussen alle Chrome-apps. Het touchscreen display maakt het gemakkelijk om te navigeren en te vinden wat je nodig hebt. Plus, het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen onderweg.

9. Lenovo IdeaPad 3 14M836 82KN002LMH Chromebook - 14 inch

Ben je op zoek naar een nieuwe en verbeterde manier om op het web te surfen? Kijk dan eens naar de Lenovo IdeaPad 3 14M836 82KN002LMH Chromebook. Deze innovatieve Chromebook is perfect voor wie met gemak op internet wil kunnen surfen. De Chromebook heeft een touchscreen display waarmee je gemakkelijk door het web kunt navigeren. Bovendien is de Chromebook licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is voor onderweg. Het Full HD beeldscherm is perfect voor het bekijken van films en tv-programma's.

10. Lenovo IdeaPad Flex 13ITL6 82M70047MH Chromebook - 13.3 inch

Als je op zoek bent naar een Chromebook die niet alleen stijlvol maar ook veelzijdig is, dan is de Lenovo IdeaPad Flex 13ITL6 82M70047MH Chromebook de perfecte keuze voor jou. Dankzij het 2-in-1 ontwerp kan deze Chromebook in een handomdraai worden omgevormd tot een tablet - perfect voor als je snel tussen taken moet schakelen. En dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze Chromebook gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. En met zijn aluminium behuizing ziet de Lenovo IdeaPad Flex 13ITL6 82M70047MH Chromebook er zeker uit als een luxe apparaat. Maar het is niet alleen uiterlijk - deze Chromebook levert ook serieuze prestaties, dankzij de Intel Core i5 processor en 8GB geheugen. Dus of je nu werkt aan een presentatie of je favoriete show streamt, met de Lenovo IdeaPad Flex 13ITL6 82M70047MH Chromebook zit je goed.

Top 10 mini laptops - Conclusie

Dus, als je op zoek bent naar een Mini laptop die goedkoop is en de beste prestaties levert, vergeet dan niet onze lijst te bekijken. We werken deze lijst regelmatig bij met de 10 beste Mini laptops zodat je zeker weet dat Mini laptops goedkoper zijn dan de gewone. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Beste mini laptop: Maak een goede keuze!

Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende mini laptops op de markt dat het moeilijk is om meteen te zien welke de beste mini laptop voor je is.

Door de verschillende mini laptops te vergelijken met elkaar komt er al snel een goede keuze uit de bus. Wij hebben 10 mini laptops voor je getest en beoordeeld. Hierbij hebben wij met name gelet op prijs- en kwaliteitsverhouding die een mini laptop biedt. Een goedkope mini laptop is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Wij hopen dat onze mini laptop reviews jou zullen helpen om makkelijk een goede keuze te maken. Bekijk hier onze top 5 beste mini laptops. 

mini laptop review - Veelgestelde vragen

Bij het maken van onze beste mini laptops top 10 letten we op verschillende criteria. Zo waarborgen we dat alle mini laptops in de lijst van goede kwaliteit zijn.

Ieder mens is bovendien anders en let daarom op verschillende eigenschappen van een product. Ook heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar. Indien je budget wat minder groot is wil dat natuurlijk niet zeggen dat je geen kwalitatief goede mini laptop kunt kopen.

Daarom hebben wij geprobeerd om met name goed naar de prijs- en kwaliteitsverhouding te kijken en zoveel mogelijk eigenschappen van een mini laptop mee te nemen in ons oordeel.

Criteria die we hebben meegenomen in onze mini laptop  reviews:

  • Effectiviteit
  • Kwaliteit en Levensduur
  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik?
  • Hoe duurzaam is de mini laptop?

Ja onze reviews zijn betrouwbaar en onafhankelijk. Wij worden niet betaald door de fabrikanten van mini laptops en voeren het testen van de mini laptops zelf uit. Wij zullen een mini laptop dan ook nooit bewust hoger of lager in de ranking zetten.

Wij hebben vele verschillende mini laptops getest en voor ons kwam Unknown  als beste naar voren.

Overigens zijn alle 10  beschreven mini laptops van goede kwaliteit en voldoen ze aan de criteria die wij hebben opgesteld en waar we op letten bij het testen en reviewen.

Als je een keuze hebt gemaakt voor jezelf over welke mini laptop je wenst aan te schaffen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van bol.com waar je jouw gekozen mini laptop kopen kunt. 

Disclaimer: De reviews op Elektrischeproducten.nl worden gebaseerd op de persoonlijke bevindingen en meningen van onze redactie. Om commissies te genereren gebruikt Elektrischeproducten.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. 

Gepubliceerd op: 9 aug. 2022

  1. Elektronica
  2. mini laptop