Elektrische producten

Sage the Dual Boiler Black Truffle

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Dual Boiler Black Truffle onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Dual Boiler Black Truffle.

Specificaties Sage the Dual Boiler Black Truffle

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Dual Boiler Black Truffle

De Sage the Dual Boiler Black Truffle is de perfecte espresso machine voor de echte koffieliefhebber. Met zijn twee boilers kun je gelijktijdig espresso zetten en melk opschuimen, waardoor je moeiteloos de meest heerlijke cappuccino's en lattes kunt maken. De ingebouwde drukmeter laat je precies zien met welke druk je de espresso zet, terwijl de PID regelaar ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft voor een perfect bereide espresso. Niet alleen is deze machine functioneel, maar hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Het verlichte display toont de temperatuur en resttijd, terwijl je jouw koffiekopjes kunt bewaren op het warmhoudrooster bovenop de machine. Zo blijft je espresso langer warm en kun je optimaal genieten van je koffie. Het ruime waterreservoir van 2,5 liter zorgt ervoor dat je meer dan 10 kopjes koffie kunt zetten zonder tussendoor water bij te vullen. Let op, het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine vergt tijd en geduld. Het is een vak apart, maar met de Sage the Dual Boiler Black Truffle kun je je innerlijke barista naar boven halen. Vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen, zodat je het maximale uit deze geweldige machine kunt halen.

Pluspunten
  • Met een dubbel verwarmingssysteem zet je snel een cappuccino met de juiste temperatuur voor zowel de koffie als de melk. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, waardoor hij lekker smaakt. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit gaat deze machine langer mee dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over Sage the Dual Boiler Black Truffle

Sage the Dual Boiler Black Truffle is een Pistonmachine.

Sage the Dual Boiler Black Truffle is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Dual Boiler Black Truffle is 2,5 l.

Met Sage the Dual Boiler Black Truffle kun je 2 zetten per keer.

Sage the Dual Boiler Black Truffle is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.