Elektrische producten

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan.

Specificaties Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan

Met de Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan zet je moeiteloos een heerlijke kop koffie, zelfs als de rest van het huis nog in diepe slaap is. Dit koffiezetapparaat maakt namelijk aanzienlijk minder lawaai dan andere espressomachines, waardoor je ongestoord kunt genieten van je ochtendritueel. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een zachte café crème, met dit apparaat kun je met gemak twee kopjes tegelijk zetten. Met het ruime bonen- en waterreservoir is het ook geen probleem om met een handomdraai genoeg koffie te zetten voor al je gasten aan de ontbijttafel. Dankzij het ingebouwde melksysteem kun je ook eenvoudig melkspecialiteiten bereiden. Met de Easy Cappuccinatore schuim je de melk eerst op, voeg hier vervolgens de espresso aan toe en voilà, je hebt een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De pompbesturing van de Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan zorgt ervoor dat de koffie en het water perfect met elkaar in contact komen, waardoor je altijd kunt rekenen op een smaakvolle kop koffie. Bovendien kun je de koffiesterkte naar wens aanpassen, van sterk tot mild, zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van de perfecte smaak. Met dit koffiezetapparaat haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken in huis, maar ook een apparaat dat jouw.

Pluspunten
  • De volautomatische koffiemachine heeft een kegelvormige stalen koffiemolen die de bonen snel maalt, zonder veel lawaai. Vanwege het slanke formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere volautomaten. Pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw smaak voor een kop koffie.

Minpunten
  • Je schuimt de melk handmatig op met het stoompijpje, waardoor een cappuccino minder makkelijk en snel gemaakt wordt. Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet eenvoudig om tussendoor een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan is een Volautomatische espressomachine.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan is 1,5 l.

Met Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan kun je 2 zetten per keer.

Melitta Avanza F270-100 Mystic Titan is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.