Elektrische producten

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen.

Specificaties KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen

Met de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een heerlijke espresso gemaakt van versgemalen koffiebonen. Met de bijgeleverde koffiemolen maal je de bonen direct fijn voor gebruik in de pistonmachine. Beide apparaten hebben dezelfde kleur en stijl, waardoor ze een echte blikvanger zijn op je aanrecht. De pistonmachine heeft een robuust design met een stevige metalen behuizing. Je kunt één of twee shots espresso tegelijkertijd bereiden. Voor het beste resultaat zorgt de machine ervoor dat de temperatuur tijdens het koffiezetten constant blijft. De bonenmaler biedt maar liefst 70 verschillende maalstanden, zodat je de perfecte fijnheid kunt kiezen. Plaats de filterdrager in de houder en selecteer het gewenste aantal kopjes koffie met behulp van de draaiknop. Nadat je de koffie in de filterdrager hebt gedaan, druk je deze stevig aan met de tamper. Met behulp van de stoompijp kun je melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino. De bijgeleverde melkkan is hier perfect geschikt voor. Let op: het vergt tijd en geduld om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie kunt zetten. Dit proces is veel minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Met de KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen geniet je van een echte barista-ervaring.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 70 verschillende maalstanden malen. Een espressomachine met een metalen behuizing is duurzamer dan een apparaat van plastic. De filterdrager heeft een vlakke onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig kunt aanduwen.

Minpunten
  • De pistonmachine heeft geen scherm, dus de machine begeleidt je niet tijdens het maken van koffie.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen is een Pistonmachine.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen is 1,4 l.

Met KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

KitchenAid 5KES6503EOB Onyx Zwart + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.