Elektrische producten

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB.

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

Met de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB geniet je optimaal van de smaak en aroma's van je favoriete koffiebonen, dankzij de geavanceerde Bean Adapt technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de machine automatisch de maalgraad en hoeveelheid aanpast op basis van de koffiebonen die je gebruikt. Op het handige touchscreen display kun je kiezen uit maar liefst 21 verschillende recepten, waaronder een hele kan koffie, ijskoffie en zelfs theewater. Bovendien kun je de machine ook eenvoudig bedienen via de handige app, waarmee je toegang hebt tot extra functies en de mogelijkheid hebt om je eigen persoonlijke smaakprofiel op te slaan. Met het latteCrema systeem van De'Longhi kun je genieten van een heerlijk romige schuimlaag op je cappuccino. Deze schuimlaag is altijd perfect van textuur en de koffie wordt dankzij het dubbele thermoblock altijd op de juiste temperatuur bereid. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de machine, dan hoef je je geen zorgen te maken. De'Longhi biedt namelijk in zowel Nederland als België een uitstekende service aan huis aan, waarbij hun eigen monteurs jouw koffiemachine snel en vakkundig kunnen repareren. Met de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB zet je in een handomdraai een heerlijk kopje koffie. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en gebruiksg.

Pluspunten
  • Dankzij de Bean Adapt Technology kun je de maalgraad, infusie en hoeveelheid koffie aanpassen voor elke nieuwe zak bonen. Je kunt kiezen uit 21 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het touchscreen kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig door middel van een uitgebreid menu met verschillende keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je kunt niet tegelijkertijd 2 melkspecialiteiten zetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB is 2,2 l.

Met De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.