Elektrische producten

JURA WE6 Piano Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA WE6 Piano Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA WE6 Piano Black (EA).

Specificaties JURA WE6 Piano Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA WE6 Piano Black (EA)

Met de JURA WE6 Piano Black (EA) breng je de klassieke zwarte koffie naar de werkplek. Dit koffiezetapparaat heeft een indrukwekkend waterreservoir van 3 liter en een bonenreservoir van 500 gram, waardoor je achter elkaar maar liefst 30 koppen koffie kunt zetten. Je hebt de keuze uit verschillende koffievarianten, zoals 1 of 2 ristretto's, espresso's, koffies of koffies speciaal. Bovendien kun je ook heet water tappen voor een kopje thee. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat alle koffiebonen op de juiste stand worden gemalen, waardoor de koffie vol zit met aroma's en een rijke smaak heeft. Naast het feit dat de JURA WE6 Piano Black (EA) heerlijke koffie zet, is het ook een zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm apparaat. Je hoeft de zetgroep slechts een keer per maand schoon te maken en als je op tijd het waterfilter vervangt, is ontkalken zelfs overbodig. Het koffiezetapparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met knoppen, waarop de verschillende koffievarianten overzichtelijk worden weergegeven. Bovendien kun je bij Coolblue rekenen op uitstekende garantievoorwaarden. Als geautoriseerde JURA dealer bieden zij maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het hele.

Pluspunten
  • Met een ruim water- en bonenreservoir en uitstekend onderhoudsgemak is de machine ideaal voor kleine kantoren. Dankzij de Professional Aroma Grinder komen de koffiearoma's het beste tot hun recht. In vergelijking met andere volautomatische espressomachines vereist het onderhoud minder werk.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine kan je geen melkspecialiteiten maken. Zonder vakje voor gemalen koffie is het niet makkelijk om tussendoor een kopje decafé te zetten.

Veelgestelde vragen over JURA WE6 Piano Black (EA)

JURA WE6 Piano Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA WE6 Piano Black (EA) is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA WE6 Piano Black (EA) is 3 l.

Met JURA WE6 Piano Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA WE6 Piano Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.