Elektrische producten

JURA WE8 Chroom (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA WE8 Chroom (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA WE8 Chroom (EA).

Specificaties JURA WE8 Chroom (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA WE8 Chroom (EA)

Met de JURA WE8 Chroom (EA) kun je genieten van heerlijke zwarte koffies en melkspecialiteiten op kantoor. Met maar liefst 8 verschillende koffiespecialiteiten is er voor ieder wat wils. Van een intense espresso tot een romige cappuccino en zelfs heet water voor een ontspannend kopje thee. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een ruim bonenreservoir met een capaciteit van 500 gram en een waterreservoir van 3 liter. Hierdoor kun je maar liefst 30 koffiespecialiteiten achter elkaar zetten, zonder dat je de reservoirs hoeft bij te vullen. De koffies die je met de JURA WE8 Chroom (EA) zet, zijn boordevol aroma's en hebben een rijke smaak. Dit komt doordat de Professional Aroma Grinder de bonen precies en snel maalt. Het bedienen van het apparaat is eenvoudig dankzij het kleurendisplay met knoppen. Op het display worden de verschillende koffies overzichtelijk weergegeven, zodat je gemakkelijk je favoriete drankje kunt selecteren. Bovendien hoef je weinig tijd te besteden aan het onderhoud van dit koffiezetapparaat. Als je het waterfilter op tijd vervangt, is ontkalken niet nodig. Daarnaast hoef je de zetgroep slechts eens per maand te reinigen. Bij Coolblue ben je verzekerd van een uitstekende service en kwaliteit. Als geautoriseerde JURA dealer bieden wij maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. Mocht er.

Pluspunten
  • Met zijn ruime water- en bonenreservoir en uitstekend onderhoudsgemak is de machine geschikt voor kleine kantoren. Selecteer uit 16 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Dankzij de Professional Aroma Grinder komen koffiearoma's optimaal tot hun recht.

Minpunten
  • You don't serve 2 milk specialties at the same time

    .

    Je serveert geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA WE8 Chroom (EA)

JURA WE8 Chroom (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA WE8 Chroom (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA WE8 Chroom (EA) is 3 l.

Met JURA WE8 Chroom (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA WE8 Chroom (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.