Elektrische producten

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Scanpart verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter.

Specificaties Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter

Merk

Scanpart

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter

Met de Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter kun je de tijd instellen om verse, gefilterde koffie te zetten. Begin je dag met de heerlijke geur van koffie in de ochtend. Of je nu koffie zet voor jezelf of voor gezelschap, met dit apparaat kun je een pot koffie zetten voor 2 tot 4 kopjes. Dankzij het handige display kun je het programma zelf instellen en kun je zien wanneer je het water moet bijvullen aan de hand van de indicator. Het bijgeleverde permanente koffiefilter kun je telkens opnieuw gebruiken. Wanneer je klaar bent met koffiezetten, gooi je het koffiedik eenvoudig weg in de prullenbak. Spoel het filter af en je kunt het de volgende keer weer gebruiken. Het filter is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor het niet zal roesten en lang meegaat. Met het Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter geniet je elke ochtend van een heerlijke kop verse koffie, precies op het moment dat jij dat wilt.

Pluspunten
  • Dankzij het permanente filter hoef je geen papieren filters meer te gebruiken. Met het speciale programma zet je binnen korte tijd 2 tot 4 kopjes koffie. Met behulp van de timer stel je in wanneer de koffie voor jou klaarstaat.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, waardoor je het minder makkelijk kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter is een Filterapparaat.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter is 1,25 l.

Met Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter kun je 10 zetten per keer.

Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat + Scanpart Permanent Filter is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.