Elektrische producten

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

Specificaties KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is een opvallende, stevige espressomachine met een metalen behuizing. Met deze machine kun je tegelijkertijd 1 of 2 shots espresso bereiden. Dankzij de geavanceerde temperatuursensoren kun je genieten van een heerlijke espresso met een romige cremalaag. De machine houdt de watertemperatuur constant gedurende het hele bereidingsproces, wat resulteert in de perfecte smaak. Met de bijgeleverde tamper druk je de gemalen koffie stevig aan in de filterdrager. De filterdrager heeft een platte bodem, zodat de koffie gelijkmatig wordt aangedrukt. Met de stoompijp kun je jouw espresso's omtoveren tot heerlijke melkspecialiteiten zoals een latte, cappuccino of espresso macchiato. De stoompijp kan worden gebruikt om melk op te schuimen en te verwarmen. Een melkkan wordt meegeleverd voor dit doel. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je heerlijke koffie maakt met een pistonmachine. Het is een minder eenvoudig proces dan bij een volautomatische espressomachine. De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het herkenbare design en de opvallende kleur maken het een echte eyecatcher. De machine is gemaakt van hoogwaardig metaal en is zeer duurzaam. Naast de technische.

Pluspunten
  • De metalen behuizing is sterker dan een behuizing van plastic. De filterdrager heeft een platte onderkant waarmee je de koffie gelijkmatig aandrukt. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je er los bij. Zonder koffiemolen maal je geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen. Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuze opties tijdens het koffiezetten. Zonder scherm begeleidt het apparaat je niet door een menu met verschillende opties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is een Pistonmachine.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is 1,4 l.

Met KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood kun je 2 zetten per keer.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.