Elektrische producten

Krups Pro Aroma F30908

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Pro Aroma F30908 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Pro Aroma F30908.

Specificaties Krups Pro Aroma F30908

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups Pro Aroma F30908

Maak met gemak een heerlijke pot filterkoffie met de Krups Pro Aroma F30908. Dankzij de efficiënte temperatuurregeling wordt de koffie optimaal geëxtraheerd, wat resulteert in een rijke en smaakvolle kop koffie. Met de handige draaiende en gemakkelijk te vullen filterhouder wordt koffiezetten een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig het waterniveau aflezen dankzij de duidelijke kopsaanduiding, zodat je precies de juiste hoeveelheid koppen koffie kunt zetten. Met een capaciteit van 10 tot 15 kopjes koffie kun je al je gasten voorzien van een heerlijk kopje koffie. En als de pot eenmaal is gezet, zorgt het warmhoudrooster ervoor dat de koffie 30 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitschakelen van de machine, want deze schakelt zichzelf automatisch uit. Zo kun je genieten van je koffie zonder je druk te maken over de technische details. De Krups Pro Aroma F30908 is de ideale koffiemachine voor iedereen die houdt van gemak, kwaliteit en een heerlijke kop filterkoffie.

Pluspunten
  • De druppelstop verhindert het nadruppelen wanneer je de kan van onder het apparaat haalt. Met het waterreservoir met maataanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie maakt. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 30 minuten op temperatuur.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het gewenste tijdstip.

Veelgestelde vragen over Krups Pro Aroma F30908

Krups Pro Aroma F30908 is een Filterapparaat.

Krups Pro Aroma F30908 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Pro Aroma F30908 is 1,25 l.

Met Krups Pro Aroma F30908 kun je 10 zetten per keer.

Krups Pro Aroma F30908 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.