Elektrische producten

Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver.

Specificaties Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

Met de Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver kun je jouw koffie-ervaring op afstand beheren met behulp van je tablet of smartphone. Je kunt comfortabel blijven zitten in je luie stoel terwijl je je eigen koffierecepten samenstelt en opslaat onder je eigen profiel. Dit unieke koffiezetapparaat biedt deze mogelijkheid voor maar liefst 4 verschillende personen. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Aan de ene kant kun je genieten van een kruidige boon voor een sterke espresso, terwijl je aan de andere kant kiest voor een koffieboon die perfect is voor melkspecialiteiten. Met slechts één druk op de knop kun je een heerlijke cappuccino of latte macchiato bereiden. En voor de liefhebbers van decafé is er een speciaal vakje voor gemalen koffie beschikbaar. Met de Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver wordt jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau getild. Geniet van het gemak van het bedienen van je koffiezetapparaat op afstand, terwijl je tegelijkertijd kunt experimenteren met verschillende koffierecepten. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van dit unieke apparaat.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Dankzij het dubbele bonenreservoir wissel je af tussen 2 verschillende koffiesmaken. Sla voor 4 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Vergeleken met andere volautomatische koffiemachines vereist het onderhoud meer werk.

Veelgestelde vragen over Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver

Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver is een Volautomatische espressomachine.

Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver is 1,8 l.

Met Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver kun je 2 zetten per keer.

Melitta Barista F850-101 Smart TS Zilver is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.