Elektrische producten

SMEG EGF03CREU Creme

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG EGF03CREU Creme onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG EGF03CREU Creme.

Specificaties SMEG EGF03CREU Creme

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG EGF03CREU Creme

De SMEG EGF03CREU Crème is een uniek koffiezetapparaat met een ingebouwde koffiemolen, speciaal ontworpen voor de echte koffieliefhebber. Met dit apparaat maal je zelf je favoriete koffiebonen fijn, waardoor je altijd geniet van een vers kopje koffie. Bij de machine worden ook een tamper en melkkan meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het zetten van heerlijke espresso's en andere koffiecreaties. Deze pistonmachine beschikt over een dubbel verwarmingssysteem, waardoor de koffie en melk apart worden verwarmd. Hierdoor kun je tegelijkertijd een perfect gebalanceerde espresso zetten én melk opschuimen voor een romige cappuccino of verleidelijke latte macchiato. Met behulp van de ingebouwde manometer kun je nauwkeurig de druk regelen waarmee je de espresso zet, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen smaak en aroma. Bovendien kun je de maalgraad, temperatuur, hoeveelheid en pre-infusie profiel volledig naar eigen smaak aanpassen, waardoor je altijd een espresso zet die precies aan je wensen voldoet. Houd er wel rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Het is geen kwestie van één druk op de knop, zoals bij een volautomatische espressomachine. Maar met de SMEG EGF03CREU Crème heb je alle tools in handen.

Pluspunten
  • Met de koffiemolen die ingebouwd is, maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Met behulp van het dubbele verwarmingssysteem zet je snel een cappuccino met de juiste temperatuur voor zowel de koffie als de melk. Met de ingebouwde manometer kan je zien met welke druk je een espresso maakt, zodat je je bereiding hierop kunt aanpassen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over SMEG EGF03CREU Creme

SMEG EGF03CREU Creme is een Pistonmachine.

SMEG EGF03CREU Creme is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG EGF03CREU Creme is 2,4 l.

Met SMEG EGF03CREU Creme kun je 2 zetten per keer.

SMEG EGF03CREU Creme is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.