Elektrische producten

WMF Perfection 840L

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak WMF Perfection 840L onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van WMF verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over WMF Perfection 840L.

Specificaties WMF Perfection 840L

Merk

WMF

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Omschrijving van WMF Perfection 840L

De WMF Perfection 840L is een koffiemachine van topkwaliteit met een elegante Cromargan behuizing die vingervlekken direct afweert. Het bedienen van de machine is eenvoudig met het touchscreen display. Hierop kun je jouw favoriete drankjes gemakkelijk samenstellen. Er zijn maar liefst 15 verschillende voorgeprogrammeerde dranken waarbij je zelf de koffiesterkte, temperatuur en hoeveelheid melk kunt aanpassen. Voor een heerlijk rijk aroma kun je kiezen uit 5 verschillende maalstanden voor elke specialiteit. Met de WMF Perfection 840L kun je jouw persoonlijke recepten opslaan onder één van de 4 gebruikersprofielen. Of je nu een liefhebber bent van espresso, filterkoffie, cappuccino of latte macchiato, deze koffiemachine biedt een breed scala aan zwarte koffiespecialiteiten. Voor het bereiden van melkdranken steek je eenvoudig de melkslang in een pak melk of in een aparte melkkan. Dankzij het dubbele thermoblok bereiken de koffie en melk altijd de juiste temperatuur, los van elkaar. Het onderhoud van deze volautomaat is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk dankzij de zelfreinigende programma's, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken dan bij andere machines. Met de WMF Perfection 840L geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Pluspunten
  • De Cromargan behuizing is gemaakt van roestvrij staal, is stevig en weerstaat vingerafdrukken. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano. Het onderhoud vergt minder werk in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Hij heeft geen kopjesverwarmer om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over WMF Perfection 840L

WMF Perfection 840L is een Volautomatische espressomachine.

WMF Perfection 840L is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van WMF Perfection 840L is 2 l.

Met WMF Perfection 840L kun je 2 zetten per keer.

WMF Perfection 840L is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het afgewerkt.