Elektrische producten

Krups Evidence ECO-Design EA897B

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Evidence ECO-Design EA897B onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Evidence ECO-Design EA897B.

Specificaties Krups Evidence ECO-Design EA897B

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Evidence ECO-Design EA897B

De Krups Evidence ECO-Design EA897B is een revolutionaire volautomatische koffiemachine die niet alleen fantastische koffie zet, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Dit innovatieve apparaat is grotendeels vervaardigd uit 62 procent gerecycled plastic, waardoor het gebruik van nieuwe bronnen wordt verminderd en de milieubelasting wordt beperkt. Na gebruik is de machine zelfs tot 90% recyclebaar, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je heerlijke koffie. Deze koffiemachine is uitgerust met de Quattro Force technologie, waardoor je bij elke stap tijdens het koffiezetproces de allerbeste smaak en textuur bereikt. Of je nu een intense zwarte koffie wilt of een heerlijke melkspecialiteit, met slechts één druk op de knop zet je één of twee kopjes koffie tegelijkertijd. Het gebruiksvriendelijke intuïtieve display stelt je in staat om de koffie naar jouw persoonlijke smaak aan te passen en tot wel twee van je favoriete recepten op te slaan, zodat je ze later opnieuw kunt bereiden en van kunt genieten. Met de Krups Evidence ECO-Design EA897B geniet je niet alleen van een perfect kopje koffie, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de smaakvolle mogelijkheden van deze milieuvriendelijke koffiemachine en laat je verrassen door de combinatie van uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Pluspunten
  • De koffiemachine is ontworpen met het oog op het milieu en bestaat voor 62 procent uit gerecycled plastic. Met één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Creëer je eigen koffierecepten door de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk aan te passen.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet eenvoudig om snel een kopje cafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups Evidence ECO-Design EA897B

Krups Evidence ECO-Design EA897B is een Volautomatische espressomachine.

Krups Evidence ECO-Design EA897B is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Evidence ECO-Design EA897B is 2,3 l.

Met Krups Evidence ECO-Design EA897B kun je 2 zetten per keer.

Krups Evidence ECO-Design EA897B is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.