Elektrische producten

JURA J8 Piano Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA J8 Piano Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA J8 Piano Black (EA).

Specificaties JURA J8 Piano Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA J8 Piano Black (EA)

Met de JURA J8 Piano Black (EA) kun je jouw favoriete drankje uit de koffiebar nu zelf thuis maken. Dit innovatieve koffiezetapparaat beschikt over de Sweet Foam functie, waarmee je siroop kunt mengen met het melkschuim voor een heerlijke zoete latte macchiato. Met slechts één druk op de knop geniet je van deze smaaksensatie. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 23 verschillende koffiespecialiteiten, 2 soorten melkschuim en 2 theesoorten. Het apparaat herkent automatisch welk kopje je onder de uitloop plaatst en past de selectie op het display hierop aan. Zo krijg je bij een klein kopje diverse espresso varianten te zien, wat het koffiezetten nog eenvoudiger maakt. De JURA J8 Piano Black (EA) staat garant voor een uitstekende koffiekwaliteit. De geavanceerde koffiemolen bewaakt namelijk de maalgraad, wat resulteert in een gelijkmatig eindresultaat en maximale smaak bij iedere kop koffie. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetapparaat. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Bovendien vereist de JURA J8 Piano Black (EA) weinig onderhoud en staat het bekend om zijn duurzaamheid. Haal de koffiebar naar jouw eigen keuken met dit stijlvolle.

Pluspunten
  • Dankzij het vakje waarin je een siroopje doet, kun je ook genieten van zoete melkspecialiteiten. Je hebt de keuze uit 23 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met de bijgeleverde JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine op afstand bedienen met behulp van een tablet of smartphone.

Minpunten
  • You don't serve 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over JURA J8 Piano Black (EA)

JURA J8 Piano Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA J8 Piano Black (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA J8 Piano Black (EA) is 1,9 l.

Met JURA J8 Piano Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA J8 Piano Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.