Elektrische producten

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB.

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is het zetten van jouw favoriete koffie een fluitje van een cent. Met één druk op de knop maak je een heerlijke cappuccino, dankzij het innovatieve LatteCrema systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het melkreservoir een zacht en romig melkschuim produceert voor jouw perfecte kopje koffie. Met de handige My Latte knop kun je jouw koffie personaliseren en de gewenste hoeveelheid melk toevoegen. Naast cappuccino kun je ook kiezen uit andere drankjes, zoals espresso, koffie of heet water, met behulp van de kleurrijke pictogrammen. Je kunt de sterkte van je koffie aanpassen met drie verschillende niveaus, zodat je kunt genieten van koffie met verschillende intensiteiten. Als je graag decaf koffie drinkt, kun je gemalen koffie gebruiken in het aparte vakje in het bonenreservoir. Het reinigen van het melkreservoir is heel gemakkelijk, omdat het vaatwasmachinebestendig is. Mocht er ooit iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi een uitstekende service aan huis in Nederland en België, met eigen monteurs. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB kun je snel en moeiteloos genieten van een heerlijke kop koffie.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop zet je een cappuccino. Je hebt de keuze uit 3 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. De machine wordt bediend met handige kleurenicoontjes, waardoor het maken van een kopje koffie zo gedaan is.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.