Elektrische producten

SMEG DCF02WHEU Wit

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG DCF02WHEU Wit onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG DCF02WHEU Wit.

Specificaties SMEG DCF02WHEU Wit

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02WHEU Wit

De SMEG DCF02WHEU Wit is niet alleen een koffiezetapparaat, maar ook een pronkstuk op jouw keukenblok. Met zijn retro jaren '50 uitstraling voegt hij een vleugje nostalgie toe aan jouw interieur. Maar dit apparaat biedt niet alleen stijl, het zorgt ook voor de ultieme koffie-ervaring. Met de SMEG DCF02WHEU Wit kun je zelf de koffiesterkte en het volume instellen, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten. Met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen, is dit koffiezetapparaat gemakkelijk te gebruiken. En als je vrienden op visite komen, kun je met één zetbeurt maar liefst 10 personen voorzien van een heerlijk warme kop koffie. Het handige ontwerp van dit apparaat zorgt ervoor dat je precies kunt zien tot hoe ver je het water moet vullen, dankzij de glazen kan en het waterreservoir. En zodra je de volle kan uit het apparaat haalt, voorkomt de automatische druppelstop geknoei op het aanrecht. Bovendien houdt de warmhoudplaat jouw koffie 40 minuten lang warm, waarna het apparaat automatisch uitschakelt. Met de SMEG DCF02WHEU Wit geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van gebruiksgemak en slimme functies.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om de koffiesterkte in te stellen, maak je koffie volgens jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir, dat is voorzien van een aanduiding voor het aantal kopjes, bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten warm.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02WHEU Wit

SMEG DCF02WHEU Wit is een Filterapparaat.

SMEG DCF02WHEU Wit is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG DCF02WHEU Wit is 1,4 l.

Met SMEG DCF02WHEU Wit kun je 10 zetten per keer.

SMEG DCF02WHEU Wit is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.