Elektrische producten

Krups Mokka Brewer KM4689

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Mokka Brewer KM4689 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Mokka Brewer KM4689.

Specificaties Krups Mokka Brewer KM4689

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups Mokka Brewer KM4689

De Krups Mokka Brewer KM4689 is een koffiezetapparaat met een uniek doorloopsysteem dat stoom door de gemalen koffie voert, wat resulteert in een nog smaakvollere kop koffie. De stoom wordt gegenereerd in een reservoir onder de koffiekan, waar het water wordt verwarmd door een geavanceerd verwarmingselement. Met een royale inhoud van 1 liter kun je met dit apparaat tot wel 8 kopjes koffie per keer zetten. De koffiekan kan eenvoudig uit het apparaat worden gehaald dankzij de handige ontgrendelknop en handgreep aan de bovenkant. Bovendien zijn er maatstreepjes op de koffiekan aangebracht, zodat je precies kunt zien hoeveel koffie er nog in de pot zit. Op deze manier weet je meteen of je een nieuwe pot moet zetten of dat je nog genoeg hebt. Met de Krups Mokka Brewer KM4689 geniet je elke keer weer van een heerlijke kop koffie met een extra volle smaak. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de handige functies maken dit koffiezetapparaat een onmisbare toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Je krijgt extra smaakvolle koffie door het gebruik van het stoomverwarmingssysteem. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Op het apparaat bevinden zich de ontgrendeling en de handgreep, zodat je het gemakkelijk kunt openen en vasthouden.

Minpunten
  • Heeft geen thermosfles waarmee de koffie warm blijft zodra je de fles op tafel zet.

Veelgestelde vragen over Krups Mokka Brewer KM4689

Krups Mokka Brewer KM4689 is een Filterapparaat.

Krups Mokka Brewer KM4689 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Mokka Brewer KM4689 is 1 l.

Met Krups Mokka Brewer KM4689 kun je 8 zetten per keer.

Krups Mokka Brewer KM4689 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.