Elektrische producten

SMEG ECF02RDEU Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF02RDEU Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF02RDEU Rood.

Specificaties SMEG ECF02RDEU Rood

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF02RDEU Rood

Met de SMEG ECF02RDEU Rood zet je moeiteloos heerlijke espresso's. Deze espressomachine heeft weinig ingewikkelde instellingen, waardoor je snel aan de slag kunt. Je kunt één of twee espresso's tegelijk zetten, en daarbij kun je kiezen tussen gemalen koffie of speciale koffiepads. Bovendien kun je de temperatuur en hoeveelheid naar wens aanpassen voor elke espresso. Maar dat is nog niet alles! Wil je iets anders dan een standaard espresso? Geen probleem! Met de SMEG ECF02RDEU kun je ook kiezen voor een espresso long, of gebruik maken van de stoomfunctie voor een heerlijke cappuccino. Met de handige stoompijp kun je zelf melk opschuimen, waardoor je de perfecte cappuccino of latte macchiato kunt maken. En om ervoor te zorgen dat je koffie langer warm blijft, kun je je kopje voorverwarmen op de warmhoudplaat. Naast zijn geweldige functionaliteiten is de SMEG ECF02RDEU ook nog eens een prachtige toevoeging aan je keuken. Met zijn retro uitstraling is deze espressomachine een echte eyecatcher. En als kers op de taart geeft de machine zelf aan wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Let op: het vergt wel wat tijd en geduld om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie zet, dit is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de SMEG ECF02RDE.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
  • Zonder een bonenmaler maal je zelf geen koffiebonen fijn, je koopt deze apart.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF02RDEU Rood

SMEG ECF02RDEU Rood is een Pistonmachine.

SMEG ECF02RDEU Rood is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF02RDEU Rood is 1,1 l.

Met SMEG ECF02RDEU Rood kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF02RDEU Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.