Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Geel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Geel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Geel.

Specificaties Moccamaster KBG Select Geel

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Geel

Met de Moccamaster KBG Select Geel zet je niet zomaar een kopje filterkoffie, maar een ware smaaksensatie. Dit apparaat is speciaal afgesteld op de perfecte temperatuur tussen 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's van de koffie optimaal tot hun recht komen en bitterheid wordt voorkomen. Binnen slechts 6 minuten is een hele pot koffie klaar om te serveren. Maar ook als je liever een kleinere hoeveelheid zet, is dat geen probleem. Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie bereiden. Nadat de koffie gezet is, houdt de warmhoudplaat deze voor maar liefst 40 minuten op de perfecte temperatuur. Zo kun je rustig genieten van je eerste kopje koffie en heb je alle tijd voor een tweede. Geen zorgen over geknoei, want de druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt. De Moccamaster KBG Select Geel is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Dankzij de stevige rvs behuizing kan dit koffiezetapparaat wel tegen een stootje en gaat het lang mee. Kortom, met de Moccamaster KBG Select Geel geniet je elke dag weer van de perfecte kop filterkoffie.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies af te stellen tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met de keuzeschakelaar kan je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot koffie. Binnen 6 minuten staat er snel een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Geel

Moccamaster KBG Select Geel is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Geel is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Geel is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Geel kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Geel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.