Elektrische producten

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

14

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

Met de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart zet je moeiteloos maar liefst 14 koppen koffie in één keer. Dankzij de handige doseermarkeringen op de herbruikbare filter en de tabel op het waterreservoir, kun je altijd de perfecte hoeveelheden koffie en water afmeten. Hierdoor is jouw koffie altijd op smaak. Met behulp van de keuzeknop kun je zelf bepalen hoe sterk je je koffie wilt hebben. Zo kun je 's ochtends bijvoorbeeld automatisch een sterker kopje koffie zetten dan 's avonds. Je hoeft niet te wachten totdat de hele kan vol is, want dit koffiezetapparaat beschikt over een handige pauzefunctie. Hierdoor kun je alvast een kopje vullen terwijl de koffie nog aan het zetten is. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie 40 minuten lang op de juiste temperatuur blijft. Daarnaast biedt de KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart nog meer handige functies. Zo beschikt het apparaat over een timer, zodat je de koffie van tevoren kunt instellen en wakker kunt worden met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Het waterreservoir is afneembaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt bijvullen en schoonmaken. Bovendien heeft het koffiezetapparaat een stijlvol en tijdloos design, waardoor het een echte eyecatcher is in jouw keuken. Of je nu een snelle kop koff.

Pluspunten
  • Dankzij het grote waterreservoir van 1,7 liter kun je 14 koppen koffie tegelijk zetten. Met de timer programmeer je wanneer de koffie voor je klaarstaat. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten warm.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen thermoskan waardoor de koffie warm blijft wanneer je de kan op tafel plaatst.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart is een Filterapparaat.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart is 1,7 l.

Met KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart kun je 14 zetten per keer.

KitchenAid 5KCM1209EOB Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.