Elektrische producten

Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Braun verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart.

Specificaties Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart

Merk

Braun

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart

Met de Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart geniet je van een heerlijk aromarijke filterkoffie. Dankzij de nauwkeurig afgestemde doorlooptijd en watertemperatuur wordt er een volle koffiesmaak gecreëerd. Het unieke Brita waterfiltersysteem zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag ontstaat in het koffieapparaat, waardoor zowel de levensduur van het apparaat als de kwaliteit van de koffie behouden blijven. Met het handige waterreservoir, voorzien van kopaanduiding, bepaal je eenvoudig de hoeveelheid koffie die je wilt zetten, perfect afgestemd op het aantal personen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverbruik, aangezien de machine automatisch uitschakelt na 40 minuten. De Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart is niet alleen een uitstekende keuze voor liefhebbers van aromatische filterkoffie, maar ook een duurzame investering die zorgt voor een langere levensduur van het apparaat. Geniet dagelijks van een heerlijke kop koffie met deze hoogwaardige koffiemachine.

Pluspunten
  • Het Brita waterfiltersysteem voorkomt kalkaanslag, waardoor de koffiemachine langer meegaat. Het OptiBrew systeem zorgt voor de juiste watertemperatuur en doorloopsnelheid voor koffie met een vol aroma. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op temperatuur.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart

Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart is een Filterapparaat.

Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart is 1,25 l.

Met Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart kun je 10 zetten per keer.

Braun PurAroma Plus KF560/1 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.