Elektrische producten

Inventum KZ712D

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Inventum KZ712D onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Inventum verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Inventum KZ712D.

Specificaties Inventum KZ712D

Merk

Inventum

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

12

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Inventum KZ712D

Met de Inventum KZ712D heb je elke ochtend een heerlijke kan verse koffie klaarstaan. Dankzij het handige display kun je de avond ervoor al instellen hoe laat je wilt dat het koffiezetapparaat aan de slag gaat. Daarnaast kun je ook meteen de gewenste sterkte van de koffie instellen. Vul eenvoudig het filter met jouw favoriete gemalen koffie en het waterreservoir met de juiste hoeveelheid water, die gemakkelijk wordt aangegeven in het aantal koppen koffie. Zo ben je altijd verzekerd van de perfecte verhouding. Met de handige warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 35 minuten lang op de ideale temperatuur. Dit betekent dat niet alleen jij, maar ook je partner of huisgenoot nog kunnen genieten van een heerlijk warm kopje koffie. En maak je geen zorgen, na 35 minuten schakelt het koffiezetapparaat automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je het per ongeluk aan laat staan en kun je zorgeloos genieten van je koffiemomentjes. De Inventum KZ712D maakt het zetten van koffie niet alleen gemakkelijk, maar zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie, precies op het moment dat jij dat wilt.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen, zet je een kan koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met de timer bepaal je wanneer de koffie voor jou klaarstaat. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 35 minuten op de juiste temperatuur.

Minpunten
  • Heeft geen thermosfles waarmee de koffie warm blijft zodra je de fles op tafel zet.

Veelgestelde vragen over Inventum KZ712D

Inventum KZ712D is een Filterapparaat.

Inventum KZ712D is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Inventum KZ712D is 1,5 l.

Met Inventum KZ712D kun je 12 zetten per keer.

Inventum KZ712D is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.