Elektrische producten

Philips Grind & Brew HD7769/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Grind & Brew HD7769/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Grind & Brew HD7769/00.

Specificaties Philips Grind & Brew HD7769/00

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Grind & Brew HD7769/00

De Philips Grind & Brew HD7769/00 is een geweldige koffiemachine met een dubbel bonenreservoir, waardoor je eenvoudig kunt afwisselen tussen twee verschillende koffiesmaken. Het is zelfs mogelijk om één helft te vullen met cafeïnevrije koffie voor die ontspannen avonden op de bank. Met de handige timerfunctie word je elke ochtend wakker met een heerlijke verse kop koffie. Stel de avond ervoor eenvoudig de tijd in waarop je wilt dat de koffiemachine aan het werk gaat. De Philips Grind & Brew HD7769/00 is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de draaiknop op het verlichte bedieningspaneel. Hiermee kun je gemakkelijk het aantal koppen koffie instellen naar jouw wens. Daarnaast kun je zelf de sterkte van de koffie bepalen door de maalgrootte in te stellen. Geen zorgen als je 's ochtends in alle haast vergeet de koffiemachine uit te zetten, want na 2 uur schakelt deze automatisch uit. Zo bespaar je energie en hoef je je geen zorgen te maken over onnodig stroomverbruik. De Philips Grind & Brew HD7769/00 is een perfecte aanwinst voor elke koffieliefhebber. Met zijn dubbel bonenreservoir, timerfunctie en de mogelijkheid om de sterkte van de koffie aan te passen, biedt deze koffiemachine alles wat je nodig hebt voor de perfecte kop koffie. Zet jezelf elke ochtend in de spotlight met een heerlijke verse.

Pluspunten
  • Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig tussen 2 koffiesmaken wisselen. Met de ingebouwde koffiemolen zet je koffie van versgemalen koffiebonen. Met behulp van de timer stel je in wanneer de koffie voor je klaarstaat.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Philips Grind & Brew HD7769/00

Philips Grind & Brew HD7769/00 is een Filterapparaat.

Philips Grind & Brew HD7769/00 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Grind & Brew HD7769/00 is 1,2 l.

Met Philips Grind & Brew HD7769/00 kun je 10 zetten per keer.

Philips Grind & Brew HD7769/00 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.