Elektrische producten

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB kun je jouw eigen cappuccino en latte macchiato personaliseren dankzij de speciale My Latte knop. Hiermee kun je zelf de gewenste hoeveelheid melk bepalen en het LatteCrema systeem zorgt voor een zachte en romige melklaag. Naast cappuccino en latte macchiato kun je ook kiezen uit espresso, koffie, long en heet water. Voor elke koffiespecialiteit kun je de intensiteit aanpassen op 3 niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends genieten van een sterke espresso en 's middags van een milde koffie. Bovendien is er een vakje voor gemalen koffie, waardoor je gemakkelijk kunt afwisselen tussen verschillende koffiesoorten. Na gebruik kun je het melkreservoir eenvoudig in de vaatwasser reinigen. En als er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België een service aan huis met eigen monteurs. Zo kun je snel genieten van een kopje koffie met een De'Longhi volautomaat. De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is een veelzijdige koffiemachine die aan al je koffiewensen voldoet. Met de My Latte knop kun je jouw favoriete cappuccino en latte macchiato helemaal naar jouw smaak aanpassen. Dankzij het LatteCrema systeem krijgen je drankjes een heerlijk romige melklaag. Maar je kunt niet alleen genieten.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop bereid je een cappuccino. Je kunt kiezen uit 5 verschillende koffiespecialiteiten en zelf de sterkte en hoeveelheid aanpassen. De machine wordt bediend aan de hand van handige kleurenicoontjes, hierdoor is het maken van een kopje koffie zo gedaan.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is een Volautomatische espressomachine.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is 1,8 l.

Met De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.