Elektrische producten

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart.

Specificaties Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,8 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

Met de Melitta Barista T Smart Zwart kun je gemakkelijk vanaf een afstand je koffie zetten met behulp van je tablet of smartphone. Vanuit je comfortabele stoel kun je je eigen koffierecepten samenstellen en deze direct opslaan onder je eigen profiel. Dit kun je doen voor wel 4 verschillende personen. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig wisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Je kunt bijvoorbeeld de ene helft vullen met een kruidige boon voor een sterke espresso, terwijl je de andere helft kunt vullen met een koffieboon die perfect is voor het maken van melkspecialiteiten. Dus wanneer je bezoek hebt, kun je met één druk op de knop een heerlijke cappuccino of latte macchiato zetten. En voor degenen die decafé verkiezen, is er zelfs een vakje voor gemalen koffie beschikbaar. Met de Melitta Barista T Smart Zwart kun je genieten van heerlijke koffie op maat, zonder dat je je comfortabele plek hoeft te verlaten. Dus ontspan, leun achterover en laat deze slimme koffiemachine je verwennen met jouw perfecte kopje koffie, elke keer weer.

Pluspunten
  • Het geluidsniveau van 65,5 decibel van deze volautomatische koffiemachine is aanzienlijk lager dan andere machines. Met slechts één druk op de knop bereid je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je eenvoudig tussen 2 verschillende koffiesmaken wisselen.

Minpunten
  • Het onderhoud vergt meer werk in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart is een Volautomatische espressomachine.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart is 1,8 l.

Met Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart kun je 2 zetten per keer.

Melitta F830-102 Barista T Smart Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.