Elektrische producten

JURA E6 Platina (EC)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E6 Platina (EC) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E6 Platina (EC).

Specificaties JURA E6 Platina (EC)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van JURA E6 Platina (EC)

De JURA E6 Platina (EC) is niet zomaar een koffiemachine. Met één druk op de knop maakt deze machine niet alleen zwarte koffiespecialiteiten, maar ook heerlijke cappuccino's. De melkslang zorgt voor een zijdezacht melkschuim, waardoor je kunt genieten van een perfecte cappuccino. Maar dat is nog niet alles, deze koffiemachine biedt ook tal van andere koffievariaties. Of je nu zin hebt in een espresso, koffie, caffè barista, lungo barista of espresso macchiato, met de JURA E6 Platina (EC) zit je altijd goed. Het bedienen van deze machine is eenvoudig dankzij het overzichtelijke kleurendisplay met toetsen. Hierop heb je de keuze uit verschillende sterktes, hoeveelheden en temperaturen voor je koffie. Bovendien zorgt de Professional Aroma Grinder ervoor dat de koffiebonen op de hoogste kwaliteit worden gemalen, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen. En je hoeft je geen zorgen te maken over de garantie, want als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Daarnaast is de JURA E6 Platina (EC) ook nog eens onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Je kunt kiezen uit 7 koffiespecialiteiten en zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpassen. Dankzij het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk met een uitgebreid menu vol keuzeopties.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig, anders sla je ze niet op.

Veelgestelde vragen over JURA E6 Platina (EC)

JURA E6 Platina (EC) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E6 Platina (EC) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E6 Platina (EC) is 1,9 l.

Met JURA E6 Platina (EC) kun je 2 zetten per keer.

JURA E6 Platina (EC) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.