Elektrische producten

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van DeLonghi verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème.

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

De De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is een compacte pistonmachine die de perfecte aanvulling is voor elke keuken. Met zijn elegante crèmekleurige design voegt deze machine niet alleen functionaliteit toe, maar ook stijl. Met een breedte van slechts 15 centimeter neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht, waardoor er nog genoeg ruimte overblijft voor andere keukenapparatuur. Bij de aankoop van deze machine krijg je niet alleen de pistonmachine, maar ook een handige melkkan en een tamper. Zo kun je direct aan de slag met het zetten van heerlijke koffie. Of je nu een enkele espresso of een dubbele espresso wilt zetten, met deze machine is het allemaal mogelijk. Dankzij de warmhoudplaat kun je ook genieten van een warm kopje koffie, zonder dat het snel afkoelt. En met de uitneembare dubbele lekbak passen alle bekers en mokken gemakkelijk onder de koffie-uitloop. Het bedienen van deze machine is eenvoudig dankzij de 3 knoppen op het bedieningspaneel. Na het zetten van de koffie kun je met de krachtige stoompijp zelf luchtig melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Het is belangrijk om te weten dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met deze machine. Het zetten van koffie met de De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème vergt meer aandacht en vaard.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp produceert snel melkschuim zonder belletjes. Je begint direct met koffiezetten met de tamper en melkkan. Dankzij zijn smalle formaat neemt hij minder ruimte in op je keukenblad dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart. Als je het vaak gebruikt, vul je het waterreservoir van 1 liter regelmatig bij.

Veelgestelde vragen over De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is een Pistonmachine.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is 1,1 l.

Met De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème kun je 2 zetten per keer.

De'Longhi Dedica Arte EC 885.BG Crème is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat afgewerkt.