Elektrische producten

Krups Intuition Preference + EA875E

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Intuition Preference + EA875E onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Intuition Preference + EA875E.

Specificaties Krups Intuition Preference + EA875E

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Intuition Preference + EA875E

Met de Krups Intuition Preference + EA875E kun je al je koffiedranken personaliseren en opslaan onder 2 gebruikersprofielen. De ledverlichting verandert van kleur wanneer je overschakelt van je persoonlijke menu naar dat van je partner. Met maar liefst 15 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten is er voor ieder wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs groene, zwarte en infusiethee zetten met de perfecte watertemperatuur. Deze machine bereidt koffie met behulp van de Quattro Force-technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de koffie snel wordt gemalen en krachtig wordt aangedrukt, wat resulteert in ongelooflijk smaakvolle koffie. Bovendien kun je met deze machine ook nog eens 2 melkspecialiteiten tegelijk bereiden. Plaats eenvoudigweg de melkslang in het melkreservoir en met slechts één druk op de knop geniet je van een heerlijke cappuccino. En het beste van alles is dat je na gebruik de melkfles gewoon in de koelkast kunt zetten, zodat je melk vers blijft voor de volgende keer. Met de Krups Intuition Preference + EA875E haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke koffiemachine in huis waarmee je elke dag kunt genieten van je favoriete koffiecreaties.

Pluspunten
  • Met het kleurendisplay van het touchscreen kan je de espressomachine eenvoudig bedienen door middel van een uitgebreid menu met verschillende keuzemogelijkheden. Met slechts één druk op de knop kan je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Pas de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan om koffierecepten op te slaan voor 2 personen.

Minpunten
  • Hij heeft geen koffiezetapparaat met een warmhoudplaat waarmee je de kopjes van tevoren kunt verwarmen. Zonder koffiebonenreservoir zet je niet gemakkelijk even een kopje decafé.

Veelgestelde vragen over Krups Intuition Preference + EA875E

Krups Intuition Preference + EA875E is een Volautomatische espressomachine.

Krups Intuition Preference + EA875E is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Intuition Preference + EA875E is 3 l.

Met Krups Intuition Preference + EA875E kun je 2 zetten per keer.

Krups Intuition Preference + EA875E is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.