Elektrische producten

Russell Hobbs Colours Plus Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Russell Hobbs Colours Plus Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Russell Hobbs verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Russell Hobbs Colours Plus Rood.

Specificaties Russell Hobbs Colours Plus Rood

Merk

Russell Hobbs

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Russell Hobbs Colours Plus Rood

De Russell Hobbs Colours Plus Rood is de perfecte metgezel voor elke koffieliefhebber. Met een handige instelbare timer zorgt dit koffiezetapparaat ervoor dat je elke ochtend wakker wordt met een heerlijke pot warme koffie. Stel eenvoudig de gewenste tijd in via het display de avond ervoor en geniet van het gemak van een automatisch koffiezetproces. Het waterreservoir van deze koffiemachine is voorzien van een handige indicatie, zodat je precies de juiste hoeveelheid water kunt toevoegen voor het aantal kopjes koffie dat je wilt zetten. Hierdoor verspil je nooit meer water en geniet je altijd van de perfecte koffie. De uitneembare filterhouder maakt het legen van de gebruikte koffiefilter een fluitje van een cent. Gewoon even boven de prullenbak legen en je bent klaar voor een nieuwe pot koffie. Maak je geen zorgen als je vergeet de koffiemachine uit te zetten, want na 40 minuten schakelt deze automatisch uit. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor gemoedsrust. Geniet elke dag van de perfecte kop koffie met de Russell Hobbs Colours Plus Rood.

Pluspunten
  • Met de timer programmeer je wanneer de koffie voor jou klaar is. Je bedient het koffiezetapparaat eenvoudig via het scherm. De druppelstop voorkomt nasijpelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Colours Plus Rood

Russell Hobbs Colours Plus Rood is een Filterapparaat.

Russell Hobbs Colours Plus Rood is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Russell Hobbs Colours Plus Rood is 1,25 l.

Met Russell Hobbs Colours Plus Rood kun je 10 zetten per keer.

Russell Hobbs Colours Plus Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.