Elektrische producten

Philips Gaia HD7547/80 Titanium

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Philips Gaia HD7547/80 Titanium onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Philips verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Philips Gaia HD7547/80 Titanium.

Specificaties Philips Gaia HD7547/80 Titanium

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Gaia HD7547/80 Titanium

De Philips Gaia HD7547/80 Titanium is de perfecte koffiemachine voor degenen die graag hun koffie op de juiste temperatuur willen houden. Met deze machine blijft je koffie maar liefst 2 uur op temperatuur, zodat je er op je gemak van kunt genieten zonder je te haasten. De dubbelwandige thermoskan zorgt ervoor dat je koffie zijn temperatuur behoudt, zonder bitter te worden. Na 2 uur is de inhoud van de thermoskan nog steeds minstens 65 graden, wat betekent dat je altijd kunt genieten van een warme kop koffie. Met een inhoud van 1,2 liter kun je met de Philips Gaia HD7547/80 Titanium maximaal 10 kopjes koffie zetten in één keer. Het gebruik van de koffiekan is ook zeer eenvoudig. De deksel van de kan kan met één hand worden geopend en gesloten, waardoor je gemakkelijk koffie kunt inschenken. Daarnaast heeft de machine een handige druppelstop, zodat je een kopje koffie kunt inschenken zonder te morsen op het aanrecht. Een ander geweldig kenmerk van deze koffiemachine is dat het automatisch uitschakelt wanneer het klaar is met koffiezetten. Dit bespaart niet alleen energie, maar geeft je ook gemoedsrust, wetende dat je machine niet onnodig aan blijft staan. Kortom, de Philips Gaia HD7547/80 Titanium is een geweldige keuze voor iedereen die van een warme kop koffie wil genieten, op zijn eigen tempo.

Pluspunten
  • In de thermoskan blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk kunt meenemen naar de ontbijttafel. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. De druppelstop voorkomt dat er nadruppelingen ontstaan wanneer je de kan uit het apparaat haalt.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen. Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat jij wilt.

Veelgestelde vragen over Philips Gaia HD7547/80 Titanium

Philips Gaia HD7547/80 Titanium is een Filterapparaat.

Philips Gaia HD7547/80 Titanium is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Philips Gaia HD7547/80 Titanium is 1,2 l.

Met Philips Gaia HD7547/80 Titanium kun je 10 zetten per keer.

Philips Gaia HD7547/80 Titanium is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.