Elektrische producten

Moccamaster KBG Select Off-White

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Moccamaster KBG Select Off-White onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Moccamaster verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Moccamaster KBG Select Off-White.

Specificaties Moccamaster KBG Select Off-White

Merk

Moccamaster

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Moccamaster KBG Select Off-White

Met de Moccamaster KBG Select Off-White zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een smaakvolle pot vol heerlijke aroma's. Dankzij de precieze temperatuurinstelling tussen de 92 en 96 graden Celsius worden de aroma's optimaal geëxtraheerd, waardoor je kunt genieten van een kopje koffie zonder bittere nasmaak. Binnen slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, perfect voor drukke ochtenden of gezellige momenten met vrienden en familie. Maar wat als je liever een kleinere hoeveelheid koffie zet? Geen probleem! Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten, zodat je altijd de juiste hoeveelheid kunt bereiden. En het beste van alles is dat de warmhoudplaat ervoor zorgt dat je koffie tot wel 40 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Dus zelfs als je even wegloopt voor een tweede kopje, blijft je koffie heerlijk warm en klaar om van te genieten. Daarnaast is dit koffiezetapparaat niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. De roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat het apparaat stevig is en lang meegaat, waardoor je jarenlang kunt genieten van heerlijke koffie. En met de handige druppelstop voorkom je dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor je geen last hebt van vervelende vlekken of geurtjes. Kort.

Pluspunten
  • Door de temperatuur nauwkeurig te regelen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er snel een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Zonder een verstelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Moccamaster KBG Select Off-White

Moccamaster KBG Select Off-White is een Filterapparaat.

Moccamaster KBG Select Off-White is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Moccamaster KBG Select Off-White is 1,3 l.

Met Moccamaster KBG Select Off-White kun je 10 zetten per keer.

Moccamaster KBG Select Off-White is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.